Pusat Pembelajaran Seumur Hidup ing Frances Pew Hayes Center ing Logo Universitas Hodges
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header
Pusat Pembelajaran Seumur Hidup ing Frances Pew Hayes Center ing Logo Universitas Hodges

Sinau Ora Bakal Pensiun

Komunitas Frances Pew Hayes kanggo Sinau Seumur Hidup

Program sing Dirancang karo Pendhudhuk Sampeyan

Universitas Hodges percaya marang regane lan mupangat kanggo proses pembelajaran seumur hidup. Selaras karo misi kasebut, kita wis ngrancang program keterlibatan kanggo warga sing kalebu topik kayata seni lan budaya, masalah lan lelungan saiki, kanggo ilmu alam lan lingkungan, teknologi adaptif, lan kesehatan lan kesehatan.

Kanthi kerja sama, kita bisa nggawe program khusus kanggo warga sing njaga supaya aktif lan aktif.

Sanajan kita yakin program kita nguntungake para warga, dheweke uga menehi katenangan nalika milih fasilitas sampeyan minangka keterlibatan ditampilake minangka faktor penting nalika milih komunitas sing wis tuwa. Hubungi kita dina iki kanggo ndeleng kepiye cara mbantu sampeyan.

Kita nindakake rencana. Warga sampeyan seneng program kasebut. Lan sampeyan seneng karo asil sing positif.

Pusat Pengkajian Seumur Hidup Francis Pew kasedhiya kanggo nyengkuyung tujuan warga supaya bisa sinau sajrone urip. Nampilake 3 warga senior sing sinau ing ngarep komputer

Sinau Seumur Hidup. Wuku sing tanpa wates.

Multiple studi nuduhake manawa sinau sajrone urip menehi mupangate tanpa wates. Ing Universitas Hodges, kita setuju! Kita nawakake program sing dipimpin dening para ahli sing nduweni kualifikasi, sertifikasi, lisensi, utawa pengalaman sing wis kabukten bisa nuduhake ilmu.

 

Keuntungan Kognitif

  • Ningkatake kegiatan otak sing sehat
  • Helps kita nggunakake ilmu kanthi cara sing migunani
  • Improves mikir kritis lan katrampilan ngatasi masalah

 

Keuntungan Ekonomi

  • Nggampangake sinau terus amarga proyek ora mbutuhake ilmu statis maneh
  • Hsampeyan kudu nggawe pensiun & sinau cara anyar supaya bisa dadi pungkasan

 

Manfaat Kesehatan

Bisa ningkatake kesehatan lan kesehatan kanthi:

  • Inambah tingkat energi
  • Dmeksa tekanan getih
  • Rnyuda tingkat depresi
  • Lduwe risiko serangan jantung & stroke

 

Keuntungan Sosial

  • Psambungan romotes
  • Encourages poto-motivasi
  • Guwarsa poto-kapercayan

 

Sing sinau seumur hidup luwih seneng lan urip luwih dawa!

Topik Program

  • Seni (Teater & Musik)
  • Seni, Kerajinan & Fotografi
  • Budaya
  • Masalah saiki, (lokal, nasional, global)
  • Etika
  • Kesadharan Keuangan
  • Basa Asing
  • Kesehatan, Kesehatan & Kesehatan
  • Sajarah
  • Rekomendasi Legal
  • Pandhu Urip
  • Perlindhungan Urip
  • Sastra
  • Temuan Lokal
  • Wutah pribadi
  • Philosophy
  • Ilmu & Lingkungan
  • Teknologi
  • Plancongan & Review

Hubungi Kami Dina iki!

Peg Riley

Kantor: (239) 598-6143

email: mriley@hodges.edu

Translate »