Mahasiswa Gelar Asosiasi Universitas Hodges sing Seneng
Kategori:
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Pilih Universitas Hodges kanggo Program Gelar Associate Sampeyan

Langkah kapisan asring angel banget, mula ayo miwiti dina iki. Ora yakin arep diwiwiti ing endi? Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake alasan tanpa sebab apa-apa, kenapa Hodges kudu dadi universitas sing cocog kanggo sampeyan.

Ora yakin yen gelar kasebut mbesuk?

"Kaya akeh siswa Hodges, aku miwiti pendhidhikan sing luwih dhuwur mengko lan kudu ngimbangi kerja, kulawarga, lan perguruan tinggi. Pramila Universitas Hodges ora mung nyedhiyakake kabutuhane wong diwasa sing makarya dadi upaya utamane kanggo mbantu pamulangan sing luwih dhuwur, nanging uga nggawe strategi sing wis kabukten kanggo mbantu siswa sukses ing urip lan sekolah.

Kanthi gawe jadwal kelas sing wulan sepisan sing progresif, tanggal wiwitan kursus saben wulan, dikombinasikake karo kursus sing luwih cepet, kita bakal nemoni siswa sing bali separo kanthi program sing ketat sing ora mbutuhake wektu kanggo ngisi kuliah tradisional. Kajaba iku, model Inti + 4 kita ngidini siswa sing wis ngrampungake 12 jam kredit, lan sing kualifikasi, njupuk kursus 4 jam tambahan saben kuliah tanpa kuliah.

Aku percaya yen gawe jadwal sing bisa digunakake kaya sampeyan, program sing dirancang kanthi kabutuhan, lan fakultas sing siyap nawakake dhukungan nalika sampeyan paling mbutuhake. Minangka alumni, mantan instruktur Hodges, lan mantan kepala akademik, aku mulih kanggo nggayuh target Universitas Hodges kanggo ndhukung kabeh jinis siswa, amarga aku percaya karo sampeyan lan masa depan sampeyan. "

Dr. John Meyer, Presiden & Alumni Universitas Hodges (BS & MBA)

Wanita Muda sinau akuntansi ing Universitas Hodges
free

Accounting

Bisa ing jagad nomer lengkap karo Gelar Akuntansi.
0
Siswa Wanita ing Universitas Hodges kanggo Associate of Arts ing Studi Umum
free

Associate of Arts ing Pendidikan Umum

Gawe Path Sampeyan dhewe Kanthi Gelar Studi Umum.
0
Siswa Gelar Bisnis Universitas Hodges sing seneng ngrampungake MBA
free

Administrasi bisnis

Entuk Gelar Administrasi Bisnis ing Sekolah Bisnis Paling Dhuwur.
0
Ilmu Komputer vs. Gelar Teknologi Informasi Komputer. Wanita sing latihan langsung dibutuhake ing lapangan IT ing Hodges U.
free

Ilmu Komputer vs Teknologi Informasi Komputer

Bukak Masa Depan Teknologi Kanthi Gelar Ilmu Komputer Progresif
0
Militer Aktif Universitas Hodges, Veteran, lan garwa seneng karo perhatian khusus sing ditampa ing Universitas Hodges
free

Pidana Kehakiman

Goleki karir sing apik kanthi gelar Keadilan Pidana.
0
Gelar Desain Digital lan Grafis ing Universitas Hodges cocog kanggo kabeh kreatif sing pengin nggawe komunikasi visual. Gambar - wanita pirang seneng kopi ing universitas
free

Desain Digital lan Grafis

Gunakake katrampilan kreatif lan seni kanthi gelar Desain Digital lan Grafis.
0
Sampeyan bisa uga entuk level sabanjure karo AS ing EMS saka Hodges University. Jadwal sing fleksibel diidini kanggo pria iki muter karo putrine lan sinau.
free

Layanan Medis Darurat (EMS) - Program Paramedik

Rampungake Latihan Paramedik karo program Layanan Kesehatan Darurat.
0
Siap ngrewangi wong bisa mari kanthi gelar ilmu kesehatan saka Universitas Hodges
free

Program Gelar Ilmu Kesehatan

Entuk katrampilan lan pelatihan kanggo fokus ing perawatan lan riset pasien.
0
Gelar Administrasi Kesehatan kasedhiya ing Universitas Hodges. Wong wadon mesem kanthi latar mburi lanskap
free

Administrasi Kesehatan

Sinau nggunakake katrampilan lan pelatihan administrasi supaya staf bisa fokus karo sing penting banget - kesehatan pasien.
0
Wanita karo putrine seneng-seneng nalika dheweke istirahat saka program Studi Hukum ing Universitas Hodges
free

Studi Hukum

Entuk Pelatihan Menang Award Kanggo Paralegal lan Karir Legal.
0
Siswa Asisten Terapi Fisik sing sinau ing Perpustakaan Universitas Hodges
free

Asisten Terapi Fisik

Asisten Terapis Fisik Pelatihan Akreditasi CAPTE.
0
Wanita ing perpustakaan sing wis sinau komunikasi kaya pro kanthi gelar Komunikasi Profesional.
free

Komunikasi Profesional

Sinau Berkomunikasi Kaya Pro Kanthi Gelar Komunikasi Profesional.
0

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Kaya akeh siswa Hodges, aku miwiti pendhidhikan sing luwih dhuwur mengko lan kudu ngimbangi kerja, kulawarga, lan perguruan tinggi.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Sing paling spesial babagan Universitas Hodges yaiku saben profesor menehi pengaruh sing kuat. Dheweke mbukak, melu, gelem, lan pengin mbantu kita sukses.
Translate »