Siswa Inggris Minangka Basa Liyane (ESL) Siswa Wanita Sinau ing Universitas Hodges
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Temokake Pathway Sampeyan Kanggo Sukses Kanthi Program ESL Kita!

Program sertifikat iki dirancang kanggo diwenehake Inggris minangka Basa Liyane (ESL) pandhuan kanggo nambah sampeyan wis ana kawruh, training, Lan ketrampilan kerja nalika basa Inggris yaiku dudu asli sampeyan basa Kajaba iku, program sertifikat bisa nambah kemampuan sampeyan komunikasi nganggo basa Inggris lan golek pegawean or College kesempatan ing Amerika Serikat.

Program iki fokus kanggo ningkatake lan ngembangake grammar, maca, nulis, ngrungokake lan ngandika katrampilan, lan pangerten. Kajaba iku, sinau kanthi pitulung komputer nambahake pasinaon basa Inggris lan katrampilan piranti lunak.

Kabeh kelas ESL kasedhiya liwat format Teknologi Kelas Enhanced (TEC) online. Kanthi TEC aktif, saiki sampeyan bisa entuk sertifikat Inggris saka omah sing nyenengake.

Rincian Basa Inggris Minangka Basa Kapindho (ESL)

Endi Sampeyan Bisa Nggawe ESL?

Hodges nawakake kursus ESL ing kampus Fort Myers wiwit 8:30 esuk - 1:20 pm Senin nganti Kamis.

Telung Kursus 16-Minggu Saben Level

  • Grammar (Tataran 1-3)
  • Maca / Nulis (Tataran 1-3)
  • Ngrungokake / Ngomong (Tataran 1-3)

Syarat Pendaftaran Kanggo Program ESL:

  • Pelamar kudu duwe diploma sekolah menengah utawa GED.
  • Pelamar kudu duwe status legal kanggo urip lan / utawa sinau ing Amerika Serikat kanggo kursus pribadi.
  • Pelamar kudu paling ora umur 18 taun.
  • Pelamar kudu ngrampungake Formulir Kualifikasi Pelamar ESL, sing digunakake kanggo nemtokake nduweni hak mlebu program.

 

Bantuan Keuangan kasedhiya kanggo Level 1-3 kanggo siswa sing nduweni kualifikasi. Ngomong karo an Koordinator Pendaftaran kanggo ngerteni manawa sampeyan entuk Bantuan Keuangan.

* Elinga, siswa internasional kanthi visa F-1 sing nggayuh program ESL kudu melu kelas ing kampus.

Rincian Inggris Prep Inggris

Inggris Persiapan Inggris

Kursus Inggris persiapan noncredit kursus uga ditawakake ing tingkat lanjut. Kursus iki dirancang kanggo nyedhiyakake instruksi basa Inggris kanggo para siswa Inggris sing luwih maju sing wis siyap kanggo kuliah utawa kudu nambah pengetahuan babagan basa Inggris akademik kanggo tujuan profesional.

Siji Kursus Ketrampilan Integrasi 16 Minggu

Maca, Nulis, lan Grammar (Level 4)

Tantangan Ditampa kanggo ngrampungake proses registrasi 4 langkah Universitas Hodges kanthi kolaborasi karo Penasihat Pendaftaran

Endi Sampeyan Bisa Nggawe English Prep English?

Hodges nawakake kursus Inggris Persiapan Inggris ing kampus Fort Myers wiwit 8:30 esuk - 1:00 sore Senin nganti Kamis.

Logo Universitas Hodges kanthi Hawk ing Ndhuwur Universitas Hodges

Jembatan Inggris intensif

Jembatan Program Inggris Intensif

Jembatan Program Inggris Intensif dirancang kanggo wong-wong sing butuh instruksi basa Inggris kanggo nggayuh gelar ing Universitas Hodges. Program iki nawakake siswa sing basane dudu Inggris lan kursus intensif yaiku dirancang kanggo nyiapake sampeyan maca, nulis, lan nggunakake grammar lan kosa kata. Program kita diajarke dening guru ESL sing nyedhiyakake praktik ekstensif kanggo ngerteni lan nggunakake materi level kuliah.

Program Bahasa Inggris Intensif

Kursus 12-kredit ditawakake ing tingkat luwih maju ing basa Inggris, sing ditemtokake nalika njupuk Tes Masuk HU. Kursus 16 minggu ditawakake ing kampus Fort Myers lan Naples.

Endi Sampeyan Bisa Nganggo Bahasa Inggris Intensif?

Hodges nawakake kursus Inggris Persiapan Inggris ing kampus Fort Myers wiwit 8:30 esuk - 1:00 sore Senin nganti Kamis.

Syarat Masuk Inggris intensif:

  • Pelamar kudu duwe diploma sekolah menengah utawa GED.
  • Pelamar kudu duwe status legal kanggo urip lan / utawa sinau ing Amerika Serikat.
  • Pelamar kudu paling ora umur 18 taun.
  • Bantuan finansial kasedhiya kanggo siswa sing nduweni kualifikasi.
  • Hubungi Pengakuan kanggo informasi luwih lengkap.

Johnny Dorrine, Karyawan BB&T lan Lulusan Program Hodges ESL lan Administrasi Bisnis

"Amarga Jembatan Program Inggris sing intensif ing Hodges, aku bisa maju liwat kelas ESL, Sarjana Administrasi Bisnis, lan dadi karir ing bidang perbankan ing BB&T."

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Hodges nulungi aku ngimbangi kalungguhanku dadi ibu diwasa lan siswa sing wis diwasa lan menang roti.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Siji bab sing aku tresnani tenan yaiku yen sampeyan wis dadi mahasiswa, dheweke ora mung nganggep sampeyan minangka klien, dheweke dianggep sampeyan minangka keluargane. Dheweke mitra karo wong liya kanggo nyedhiyakake beasiswa kanggo para siswa, lan aku saiki ing kene amarga ana strategi pembelajaran unik sing digunakake sekolah kanggo nggawe manawa para siswa padha tampil saka liyane ing dunia nyata.
Translate »