Latihan tenaga kerja Hodges langsung kaya sing digambarake dening wanita ing komputer ing ruang kelas
Kategori:
Logo Langsung Universitas Hodges

Sugeng rawuh ing HU Direct, Divisi Ekspres Universitas Hodges

Universitas Hodges nawakake sertifikat lan gelar sing diarahake dening tenaga kerja sing dikarepake ing wilayah kasebut lan liya-liyane. Area kalebu kesehatan, teknologi, bisnis, manajemen, lan keuangan. Siswa bisa melu kelas ing kampus, online, lan liwat Kelas Enhanced Technology (TEC), sing ngidini dheweke mlebu kelas saka endi wae, langsung online. Universitas Hodges uga nawakake sing luar biasa Inggris minangka program sertifikat Bahasa Kedua (ESL).

Wiwit lokasi Lehigh Acres Goodwill, HU Direct duwe akses menyang ruang kelas lan kantor instruktur, pas ing Lehigh Acres, ing CRC Goodwill. Kelas lan lokakarya bisa dianakake ing komunitas Lehigh Acres ing dina lan wektu sing paling cocog karo warga masarakat. Universitas Hodges misuwur amarga spesialisasi kanggo para siswa diwasa, mula program sing ditindakake ing wayah sore lan akhir minggu ing kampus, utawa online.

Aliansi sing Ora Bisa Duwe - Universitas Hodges lan Industri Murni

Sekilas, bisa uga katon yen Universitas Hodges lan Goodwill Industries saka Southwest Florida ora bakal padha. Nanging, kanthi kaloro organisasi kasebut makarya, luwih becik kita bisa ngatasi kebutuhan latihan tenaga kerja ing wilayah kita.  

Universitas Goodwill lan Hodges ngupayakake supaya bisa diakses, nanging ana cara liya kanggo njupuk level kasebut ing level sabanjure. Goodwill nawakake wiwitan sing kuwat kanggo sing pengin miwiti utawa ngganti karir amarga ana pergolakan sing disebabake COVID-19. Universitas Hodges ngluncurake inisiatif anyar sing diarani HU Direct, Divisi Ekspres Universitas Hodges.

Aliansi iki nggawa luwih akeh kesempatan pelatihan lan pendhidhikan tenaga kerja kanggo warga, ing komunitas kasebut.

Hubungi kita dina iki kanggo rincian liyane!

Apa HU Direct kanggo Sampeyan? 

Yen sampeyan kepengin ngembangake katrampilan ing papan makarya, mula HU Direct kanggo Sampeyan!

Kursus Apa sing Kasedhiya Kanthi Hodges Langsung?  

Kelas bakal kasedhiya bengi lan akhir minggu ing Goodwill Industries Lehigh Acres Community Resource Center (CRC). Kursus bakal kalebu:

Logo Langsung Universitas Hodges
Latihan tenaga kerja Hodges langsung kaya sing digambarake dening wanita ing komputer ing ruang kelas

Ganjaran paling gedhe yaiku ndeleng harapan lan kapercayan anyar nalika siswa entuk ilmu lan katrampilan anyar sing bakal mbantu dheweke ngimpi. Iki minangka pengaruh positif sing bakal diterusake nganti turun-tumurun.

Translate »