Hodges Sambungake. Pendidikan & Latihan Profesional sing nyedhiyakake katrampilan nyata - nyata, nyata - logo
Hodges Sambungake Pendhidhikan Profesional lan Pelatihan Ketrampilan Nyata Dunia Nyata

Apa Sampeyan Karyawan sing Nggoleki Kompetitif ing Ndhuwur Kompetisi Sampeyan? Pilih Hodges Connect

Ngopo Pendekatan khusus, Hodges Connect minangka kunci kanggo nggawe resume lan ningkatake karir. 

Sampeyan bisa milih lokakarya, kelas, lan program sing bakal menehi katrampilan langsung sing bisa ditindakake supaya bisa kerja bareng mbesuk. Ditambah maneh, sampeyan bakal entuk dukungan saka lembaga pendhidhikan sing luwih dhuwur 30 taun lan jeneng Universitas Hodges. Nanging beda karo a gelar tradisional utawa sertifikat, sampeyan mung milih sing mbantu level munggah saka posisi sampeyan saiki. Apa sampeyan duwe gelar utawa ora, sertifikasi kasebut ngidini sampeyan unggul ing ndhuwur kompetisi ing lapangan kerja saiki.   

  • Ora Ana Tes Pra-Pendaftaran
  • Ora Ana Pengalaman Sekolah sadurunge
  • Ora Ana Diploma Sekolah Menengah

Kabeh No iki nambah nganti Ya gedhe kanggo sampeyan! Pengin informasi luwih lengkap?

Pengusaha, Napa Hodges Sambung?

Pengusaha njaluk solusi kanggo nutup kesenjangan keterampilan. Universitas Hodges njawab panggilan kasebut kanthi inisiatif pelatihan profesional, Pendidikan Profesional lan Latihan (PET), sing diarani Hodges Connect.

"Hodges Connect dirancang kanggo nyiyapake tenaga kerja kanthi katrampilan sing dibutuhake majikan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing pasar kerja saiki lan sesuk," ujare Dr. John Meyer, presiden Universitas Hodges. "Platform anyar iki bisa disesuaikan supaya cocog karo industri apa wae lan dikirim menyang individu utawa klompok perusahaan. Iki mung kanggo menehi tenaga kerja kanthi kompetitif. "

Industri Apa Sing Bisa Mupangat Saka Program Iki? 

Saben organisasi ing saben industri duwe bathi kanthi nambah katrampilan kanggo para karyawan.

Topik Apa sing Bakal Ditutupi Hodges?  

Lokakarya babagan topik sing ana gandhengane karo bisnis, komunikasi, kepemimpinan, lan keragaman. Tuladhane kalebu:

  • Bedane Generasi ing Papan
  • Pindhah saka Peer to Leader - Latihan kanggo Manajer Anyar
  • Kompetensi Budaya
  • Anjog Nganti Pangowahan
  • Dhasar Basa Awak
  • Strategi Komunikasi
  • Resolusi Konflik
  • customer Service
  • Emosi Intelligence
  • Motivasi Karyawan
  • Skills interpersonal
  • Gedung Tim
  • Manajemen wektu
  • Pelecehan ing Papan Makarya

Bisnis lan Komunikasi

Teknologi

 

Health

Macem-macem Pelatihan Dhukungan Dhasar CPR / First Aid / Dhasar:

Inisiatif PET Hodges Connect duwe program lan rencana tambahan kanggo terus nambah tawaran anyar kaya panjaluk industri.

Translate »