Militer Aktif Universitas Hodges, Veteran, lan garwa seneng karo perhatian khusus sing ditampa ing Universitas Hodges
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Mimpin Cara Kanthi Gelar Kehakiman Pidana Saka Hodges U!

Yen sampeyan milih Hodges U kanggo gelar Kehakiman Kriminal, sampeyan bakal dilatih dening lulusan sing wis ngladeni masarakat ing bidang penegakan hukum, kabijakan publik, utawa reformasi keadilan pidana. Kanthi profesional sing duwe pengalaman nyedhiyakake pengalaman sistem keadilan pidana sing praktis lan keahlian sing cerdas, sampeyan bisa sinau komponen kritis sing dibutuhake kanggo sukses ing bidang penegak ukum lan lapangan komplementer.

Tanggal wiwitan kursus saben wulan, siji kelas kanthi format wektu, lan program sing digawe cepet bisa ngrampungake pendhidhikan, miturut jangkah lan jadwal sampeyan - apa sampeyan melu ing full-time utawa part-time.

Langkah kapisan minangka langkah paling angel sing kudu ditindakake. Ayo Miwiti Dina iki!

Sarjana ing Kehakiman Pidana

Melu Bidhang Panjaluk karo BS ing Kehakiman Pidana ing Universitas Hodges

  • Entuk pangerten dhasar babagan sistem keadilan pidana kalebu Penegakan Hukum, Investigasi Pidana, Hukum Pidana, Pengadilan lan Prosedur Pidana, Pidana, Ujicoba lan Parol, Resolusi Konflik, Penggunaan Penegakan Hukum Kontinuitas Kekuwatan, Penyakit Mental, lan Penyalahgunaan Zat.
  • Sinau saka fakultas ngalami ing Bidang Hukum lan Penegakan Hukum.
  • Goleki dhukungan sing dibutuhake. Profesor fokus ing kabutuhan individu siswa, nyetel tujuan kursus, lan target sing dikembangake liwat sinau lan pengalaman urip nyata.
  • Gunakake bahan pendidikan sing ditempelake langsung ing kursus online, sing diidini akses menyang pangembangan paling anyar babagan keadilan pidana lan prosedur sing paling anyar. Teknik canggih iki nyiapake siswa kanggo karir, wiwit dina kaping pisanan nalika ngirit biaya buku lan materi.
  • Melu ing qinstruksi uality in Penyelidikan Kriminal, Forensics, Teori Kadurjanan, Lan Counter-terrorism.

Sorotan Program Keadilan Pidana:

Proyek paling monjo:

  • Panaliti FBI
  • Garda Ikan lan Game
  • Layanan Pemadam Kebakaran
  • Penyidik ​​DEA

Associate ing Keadilan Pidana

Entuk Wawasan sing Diperlokake kanggo Nglayani Publik

  • Siswa entuk manfaat saka a pajanan sistem ukum pidana kanthi wiyar ing Koreksi, Penegakan Hukum, Dhasar UU, Hukum Pidana lan Prosedur Pengadilan, Penyelidikan Pidana lan Forensik Nyakup Adegan Kejahatan menyang Pengadilan.
  • Ditampa ing online Format.
  • Profesor lan lulusan sing pengalaman ing Bidhang Hukum lan Penegak Hukum nggawa pengalaman nyata lan nyata ing kelas.
  • Kompetensi kalebu kalebu Hukum pidana, Prosedur Pengadilan, Penyelidikan Kriminal, Lan Forensik Kanggo Ruang Pengadilan.

Setel Karir sampeyan ing Keadilan Pidana, Pilih Dina iki!

Gelar Kehakiman Kriminal Hodges Luar Biasa

Proyek paling monjo:

  • Officer Police 
  • Petugas Keamanan 
  • Detektif Pembunuhan
  • Petugas Koreksi
Logo Pengajaran Online HU Wiwit 1995. Kelas Virtual. Asil Nyata. Gambar timbangan keadilan.

Keith Wallace, Wakil Kepala Keamanan kanggo Collier County ing G4S lan Lulusan Proud Hodges U

"Aku bangga bisa nggayuh prestasi, lan mesthi nuduhake pengalaman karo bocah-bocah lan wong diwasa sing berjuang karo karir saiki utawa golek saran. Gelar perguruan tinggi nyedhiyakake aku prestasi sing nyebabake aku nindakake perkara liya tanpa wedi gagal, ”ujare Keith.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Aku bangga karo prestasine, lan aku mesthi nuduhake pengalaman karo bocah lan wong diwasa sing berjuang karo karir utawa golek saran. Gelar perguruan tinggi nyedhiyakake kula prestasi sing nyebabake aku nindakake perkara liya tanpa wedi gagal.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Kita pindhah menyang Naples sawise aku pensiun medhis saka Angkatan Darat Amerika Serikat ing wulan Juni 2016. Nalika nggoleki perguruan tinggi, aku tresna karo Universitas Hodges. Saiki, urip durung rampung kanggo aku, mula wae.
Translate »