Lulusan wanita BSN saka Universitas Hodges
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Sarjana Perawat ing Universitas Hodges (BSN)

Nopo Perawat?

  • Entuk pangerten saka carane jelas komunikasi karo dokter lan profesional kesehatan liyane, pasien, lan kulawargane ing lingkungan sing cepet.
  • Gawe sifat asuhan sampeyan supaya bisa digunakake tuwuh kapercayan karo pasien lan kulawargane.
  • Mboten lan netepake gawe kowe dadi pengacara kanggo pasien.
  • Mbangun katrampilan mikir kritis sing penting kanggo netepke lan ngirim perawatan pasien.
  • Pengusaha tambah seneng RN kanggo nyekel gelar BSN.

Pengin ndeleng skala gaji rata-rata lan prospek kerja kanggo perawat?

Napa Pilih Hodges?

  • Program Terakreditasi ACEN
  • Kita Program BSN sing digawe cepet minangka program 16 wulan tanpa istirahat, lan ngetutake AACN Essentials of Baccalaureate Education supaya siswa bisa liwat program kanthi luwih cepet lan kerja kanthi persiapan BSN.
  • BSN ditawakake ing kampus karo kelas ana bengi lan akhir minggu.
  • Melu sinau interaktif ing keperawatan lanjut lab simulasi.
  • Registrasi sing kompetitif lan ukuran kelas cilik ing program keperawatan iki sing diwulangake dening mantri ndhuwur ing lapangan.
  • Rampung gelar luwih cepet. Umume siswa wis tuntas ing terus papat, semester 16 minggu tinimbang limang semester tradisional.

Ngenali a Sesi Informasi BSN kanggo sinau babagan program keperawatan kita.

Kepiye Cara Ndaftar ing Program BSN?

Siswa kudu luwih dhisik ngrampungake sawetara kursus prasyarat sadurunge ndhaptar ing Program BSN-enrollment winates. Kursus kasebut bisa dirampungake kanthi individu utawa minangka bagean saka AA ing Ilmu Kesehatan. Elinga yen rampung saka AA ing Ilmu Kesehatan program ing Hodges U nggawe sampeyan calon apik kanggo program BSN, nanging ora njamin ditampa.

Kanggo informasi rinci babagan Program, klik ing kene kanggo mriksa Lembar Fakta Program BSN. Langkah sabanjure yaiku ngrampungake aplikasi menyang Hodges University. Klik tombol “Pisanan, Ndhaptar ing Universitas Hodges“. Langkah pungkasan mbutuhake aplikasi menyang Program BSN. Diakoni ing Program adhedhasar kinerja akademik, skor TEAS, lan ngrampungake syarat liyane sing memuaskan. Klik “Banjur, Ndhaptar ing Program BSN”Kanggo ndhaptar ing Program Sarjana Ilmu Perawat.

Tanggal penting

Tandhani tanggalan lan wiwiti luwih dhisik kanggo mesthekake yen sampeyan siyap kanggo kohort BSN taun iki.

  • Deadline Tes BSN TEAS: 12 November 2021 (Kanggo deadline iki, TEAS kudu dijupuk tanggal 12 November lan diwenehi skor kanggo sniles@hodges.edu).
  • Tenggat Waktu Aplikasi BSN: 15 November 2021

 

Universitas Hodges nawakake Ujian TEAS Sakbenere lan adhep-adhepan
(ing HU) ing:

10 Agustus wiwit 8:30 esuk - 1:30 sore

9 September wiwit 8:30 esuk - 1:30 sore

&

Tanggal 12 Oktober wiwit 8:30 - 1:30 sore

Ndhaptar dina iki ing https://www.atitesting.com/

Nggawe pengaruh karo karir sing migunani minangka Perawat Terdaftar.

Iki minangka program registrasi winates, mula Aplikasi Dina!

Program Perawat Universitas Hodges Akreditasi ACEN

Melu Bidang Keperawatan sing dipercaya karo Sarjana Ilmu Perawat

Gabung Sing Paling Apik! Entuk Sarjana Perawat ing Hodges U.

Apa sampeyan ngerti manawa akeh rumah sakit sing digoleki RN kanthi BSN? Kanthi Sarjana Perawat saka Hodges U, sampeyan bakal tetep ndhisiki kompetisi. 

Minangka perawat, sampeyan bisa nikmati karir sing bermanfaat kanggo nulungi wong liya lan uga regane. Akeh perawat seneng jadwal sing fleksibel, saengga bisa kerja lan ngopeni kulawarga. Minangka bagean penting saka tim kesehatan, sampeyan bakal ngimbangi kebutuhan medis pasien kanthi perawatan sing disaranake kanggo menehi perawatan paling dhuwur. Ing sawetara kasus, perawatan iki bisa nylametake nyawa kanthi nyata.

Sekolah Ilmu Kesehatan Gonfalon

Rawuh ing Sesi Informasi BSN

09 Sep, 2021

Aku Kasengsem Golek Liyane!

Akreditasi Program Perawat Universitas Hodges

Rincian Akreditasi Perawat

Program Perawat Baccalaureate ing Universitas Hodges sing ana ing Fort Myers, Florida diakreditasi dening:

Komisi Akreditasi Akreditasi Pendidikan ing Perawat (ACEN)

3390 Peachtree Road NE, Suite 1400 

Atlanta, GA 30326

(404) 975-5000

Keputusan akreditasi paling anyar sing digawe dening Dewan Komisaris ACEN kanggo program keperawatan sarjana muda yaiku Akreditasi Terus.

Deleng informasi umum sing dibeberke ACEN babagan program iki dening ngeklik kene.

Masalah, keluhan, pitakon, utawa keluhan? Kirim menyang Universitas Hodges kanthi ngirim email kanggo njaluk bantuan ing mbagby@hodges.edu.

Syarat Diakoni Perawat

Proses lan Persyaratan Pendaftaran BSN Universitas Hodges

Kita seneng banget yen sampeyan kepengin nggayuh program BSN Universitas Hodges!

Kohor keperawatan kita minangka program elit, full-time, papat semester, pra-lisensi kanggo para sing mantep dadi perawat kanthi paling pas. Mangga njaluk lamaran luwih dhisik, diakoni kanggo program keperawatan iku eksklusif lan kompetitif.

  • Sampeyan kudu dilebokake ing Universitas Hodges kanggo ngirim aplikasi sekunder menyang Program BSN.
  • IPK 2.75 ing kabeh kursus prasyarat dibutuhake kanggo Program BSN.
  • Kelas C utawa luwih dhuwur ing kabeh kursus prasyarat dibutuhake.
  • Pelamar kudu ngrampungake Anatomi & Fisiologi I lan II Manungsa karo Lab sadurunge ngirim aplikasi sekunder.
  • Skor kompetitif Ujian Ujian Sukses Akademik Penting (TEAS). Ujian TEAS bisa dijupuk ing sembarang lokasi lan mung bisa ditindakake kaping pindho ing taun tanggalan kanthi 30 dina ing antarane upaya. Ndhaptar Ujian TEAS kudu rampung ing ATItesting.com.
  • Pelamar kudu njupuk kabeh bagean saka ATI TEAS lan nyedhiyakake skor kanggo kabeh sekawan bagean kanthi ngirim formulir kanthi judhul, "Profil Kinerja Individu," kanthi skor sing diwilang kanggo para pelamar program BSN. Skor resmi bakal dikirim menyang Skyler Niles, sniles@hodges.edu.

Prosedur Penerimaan BSN

Aplikasi saiki mbukak kanggo kohort sabanjure.

Langkah 1:  Rampungake Aplikasi Universitas Hodges

Langkah 2: Rampungake Aplikasi BSN

Langkah 3: Kirimake transkrip resmi liwat surat menyang 4501 Colonial Blvd., Ft. Myers, FL 33966, utawa ngirim online.

Langkah 4: Kirim skor TEAS resmi menyang Skyler Niles, sniles@hodges.edu.

Yen sampeyan entuk kualifikasi minimal, sampeyan bakal diajak ing kampus kanggo wawancara.

Sampeyan ora prelu ngrampungake aplikasi BSN kanggo AA ing program Ilmu Kesehatan. 

Perlu Informasi Liyane?

Sampeyan uga bisa ngubungi kita kanggo ngobrol karo koordinator penerimaan sing bakal nuntun sampeyan liwat proses aplikasi lan diakoni. Kanggo ngobrol karo penasihat penerimaan, hubungi kita ing 1-888-920-3035, gunakake wangun kontak, email ngakeni@hodges.edu or gawe jadwal riko siji-siji kanggo demo salah sawijining kampus.

Koordinator Pendaftaran sampeyan bakal:

  • Mbantu sampeyan ngrampungake aplikasi, entuk transkrip sing dibutuhake, lan gawe jadwal tes diakoni (yen prelu).
  • Koordinasi proses Bantuan Keuangan karo Penasihat Bantuan Keuangan lan delengake menyang Wakil Sukses Siswa kanggo nggawe jadwal kelas sampeyan.
  • Menehi informasi babagan orientasi sampeyan.

Saiki njupuk Aplikasi!
Keputusan babagan panrima bakal digawe udakara enem minggu sawise tenggat wektu aplikasi.

Lulusan Perawat Hodges Pahlawan sing nyetel topi

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Aku duwe pendhidhikan sing apik ing kene. Profesor fokus banget kanggo nggawe manawa siswa nampa pendhidhikan sing paling apik. Aku wis sukses kanthi profesional amarga profesor ing Hodges U wis misuwur.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Hodges nulungi aku ngimbangi kalungguhanku dadi ibu diwasa lan siswa sing wis diwasa lan menang roti.
Translate »