Sertifikat Sarjana dening Universitas Hodges digambarake dening wanita nganggo tas ransel ing ruang kelas kanthi huruf HU ing pojok sisih ndhuwur
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Miwiti Sertifikat Sarjana ing Universitas Hodges

Sertifikat Sarjana dening Hodges University dirancang kanggo nyedhiyakake kursus khusus industri sing dibutuhake kanggo nambah katrampilan nalika ngliwati kredit inti sing dibutuhake kanggo gelar sarjana utawa sarjana. Kajaba iku, sertifikat kita dikirim 100% online lan ngidini sampeyan pindhah liwat program kanthi cepet nalika nyedhiyakake landasan sing dibutuhake kanggo sukses ing karir pilihan. Kita nawakake sertifikat sarjana ing:

  • Bisnis (Pembukuan, Manajemen Risiko, Preparasi Pajak)
  • Teknologi Desain (Animasi, AutoCAD, Desain Grafis, lan Pengalaman Panganggo / Desain Web)
  • Teknologi Bisnis (Piranti Lunak eBusiness, eDiscovery / eLitigation, E-commerce Ventures)
  • Teknologi Informasi Komputer (Dhukungan Meja Bantuan, Dhukungan Teknologi Informasi, Jaringan Komputer)

Sertifikat kasebut uga duwe kredit, dadi yen sampeyan pengin ngrampungake gelar, sampeyan bakal bisa ngetrapake kredit menyang gelar rekan utawa sarjana ing wektu mbesuk.

Hubungi Penasihat Pendaftaran kanggo ngomong babagan opsi pembiayaan. Sawetara sertifikat yaiku Inti + 4 mumpuni (ing ngendi sampeyan bisa ndhaptar lengkap, njupuk jam kredit 16 kanthi rega 12), Judhul IV sing layak, utawa cocog kanggo beasiswa.

Aplikasi dina iki, lan ayo mbantu sampeyan entuk katrampilan sing dibutuhake supaya bisa maju!

Sertifikat Bisnis - Anyar

Sugeng Rawuh ing Sertifikat Bisnis Universitas Hodges. Sertifikat Bisnis kita cocog yen sampeyan pengin kelas khusus industri sing dibutuhake kanggo nambah katrampilan nalika ngliwati kredit inti sing dibutuhake kanggo gelar sarjana utawa sarjana.

Sertifikat Bisnis ditawakake 100% online, bisa rampung kanthi cepet, lan nyiapake sampeyan karo katrampilan lan ilmu sing dibutuhake kanggo ujian sertifikat sing gegandhengan karo industri. Supaya sertifikat tetep terjangkau, kita nawakake program CORE + 4 ing ngendi sampeyan bisa ndhaptar wektu lengkap, njupuk 16 jam kredit kanthi rega 12. Ditambah maneh, sampeyan bisa uga entuk dana Judhul IV.

Ayo, ayo mbantu sampeyan miwiti dina iki!

Pembukuan

Sertifikat Pembukuan kanggo wong-wong sing golek jabatan entri minangka juru buku utawa pengin makarya kanthi kapasitas mandhiri kanthi maneka warna bisnis komersial cilik lan menengah. Urutan kursus uga memenuhi syarat pendhidhikan ing Asosiasi Bookkeepers Umum Publik (NACBP) Nasional lan nyiapake siswa kanggo Bookkeeper Publik sing Disertifikasi Ujian lisensi (CPB), kredensial sing diakoni nasional. 

Kursus kanggo program Pembukuan kalebu:

  • Pambuka babagan Akuntansi Keuangan lan Manajemen
  • Lowongan Kerja Accounting
  • Perencanaan Bisnis

Sertifikat iki minangka bagean saka program CORE + 4 ing ngendi sampeyan bisa ndhaptar lengkap, njupuk 16 jam kredit kanthi rega 12. Kabeh kursus sing dibutuhake ditawakake 100% Online kanthi format TEC, menehi keluwesan kanggo sinau nalika sampeyan , miturut jangkahmu.

Risk Management

Sertifikat Manajemen Risiko minangka sertifikat kanthi kredit sing dirancang kanggo entuk latar mburi manajemen risiko lan asuransi. Ketrampilan sing sampeyan sinaoni bisa digunakake ing industri asuransi lan layanan finansial. 

Sertifikat Manajemen Risiko kalebu kelas ing:

  • Keuangan lan Asuransi Pribadi
  • Asuransi Properti Pribadi lan Bisnis
  • Risk Management

 

Kajaba iku, kredit sing dipikolehi ing sertifikat iki bisa ditransfer kabeh menyang program gelar bisnis tingkat Associate utawa Sarjana ing Johnson School of Business. Entuk sertifikat iki kanthi kombinasi gelar bisa memenuhi syarat pendhidhikan Negara Florida kanggo Lisensi Agen Kesehatan lan Urip Residen (deleng URL ing ngisor iki)

 https://www.myfloridacfo.com/division/agents/Licensure/General/docs/2-15.htm

Sertifikat iki minangka bagean saka program CORE + 4 ing ngendi sampeyan bisa ndhaptar lengkap, njupuk 16 jam kredit kanthi rega 12. Kabeh kursus sing dibutuhake ditawakake 100% Online kanthi format TEC, menehi keluwesan kanggo sinau nalika sampeyan , miturut jangkahmu.

Preparasi Pajak

Sertifikat Preparasi Pajak kanggo sing kasengsem ing posisi level entri minangka tukang nyiapake pajeg kanggo filer pajak bisnis individu utawa cilik, utawa sing golek kerja mandhiri kanggo nglayani macem-macem perusahaan cilik lan menengah. Program iki nyukupi sarat pendhidhikan ing Internal Revenue Service (IRS) lan nyiapake siswa kanggo Ujian Enrollment Khusus (SEE) diwajibake dadi Agen sing Ndaftar karo IRS. Agen sing Ndaftar minangka profesional pajak sing nyiapake pengembalian pajak kanggo individu lan wajib pajak bisnis lan bisa makili wajib pajak kasebut sadurunge IRS.

Kursus ing Sertifikat Preparasi Pajak kalebu:

  • Pajak Pendhita Individu
  • Akuntansi Pajak Federal I lan II
  • Hukum Bisnis

Sertifikat iki minangka bagean saka program CORE + 4 ing ngendi sampeyan bisa ndhaptar lengkap, njupuk 16 jam kredit kanthi rega 12. Kabeh kursus sing dibutuhake ditawakake 100% Online kanthi format TEC, menehi keluwesan kanggo sinau nalika sampeyan , miturut jangkahmu.

Sertifikat Teknologi Desain

Desain Animasi

Sertifikat iki dirancang kanggo nyiapake siswa kanggo posisi level entri minangka Desainer Animasi sing nggarap grafis gerak dawa kayata spanduk animasi, komersial web, grafis animasi kanggo template situs web, utawa animasi dawa kanggo presentasi. Kita nggunakake nomer 20 plus Adobe Creative Cloud aplikasi kanggo nggawe proyek pungkasan.

Contone sawetara proyek sing bisa ditindakake:

  • Gunakake Animate, XD, lan Dreamweaver kanggo nggawe situs web profesional kanggo bisnis lokal.
  • Gunakake Adobe Premiere lan Aftereffects kanggo nggawe film cekak kanggo nirlaba.
  • Gunakake Adobe Photoshop, Illustrator, lan Indesign kanggo nggawe jeneng ulang kanggo samubarang proyek pribadi.

At mung 9 jam kredit, sampeyan bisa uga ngrampungake sertifikat iki kurang saka setaun!

Panyusunan AutoCAD

Sertifikat AutoCAD maca siswa kanggo posisi level entri minangka teknisi CAD. Entuk ngerti sampeyan kudu kerja dadi Drafter 2D utawa 3D ing industri Arsitektur, Teknik, Konstruksi, utawa Kesehatan. Kredit sing ditampa ing sertifikat iki bisa uga ditrapake kanggo gelar sarjana utawa sarjana ing Universitas Hodges.

Pendhidhikan ing Sertifikat Panyusunan AutoCAD kalebu kapabilitas grafis lan animasi komputer 2D lan 3D kayata:

  • Nggambar dalan gedhe
  • Gambar garis utilitas
  • Nggambar komunitas rencana induk
  • Gambar peta sistem informasi geografis

Sampeyan uga bisa ngrampungake sertifikat iki kurang saka setaun!

Produksi Desain Grafis

Sertifikat iki siyap kanggo sampeyan kanggo posisi level entri minangka Penerbit Desktop Desain Grafis nggunakake aplikasi inti saka Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, lan Indesign) kanggo mbangun lan ngatur sistem merek. Kajaba iku, sinaoni cara ngetrapake prinsip desain sing bener kanggo komunikasi lan olahpesen merek kanthi efektif saka desain digital awal nganti produksi fisik.

Sertifikat iki yaiku becik kanggo sampeyan sing pengin entuk dhasar ing desain grafis digital, tanpa njupuk kurikulum inti sing dibutuhake kanggo gelar. Topik sing dibahas kalebu:

  • Desain Digital saka Sketsa nganti Produksi Profesional
  • Ngembangake Pangerten Prinsip Grid
  • Cara Nggabungake Prinsip Grid karo Hirarki Visual
  • Ngasilake Wangun Komunikasi sing Efektif kanggo Produk utawa Layanan

Sertifikat iki 24 jam kredit lan bisa rampung udakara setaun. Kredit sing dipikolehi bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

Pengalaman Panganggo (UX) lan Desain Web

Sertifikat iki nyampur dhasar kode lan prinsip desain responsif wireframe sing sukses, digabung karo pangerten babagan carane nggawe konsep sampeyan urip saka sketsa kasar. Nampa instruksi babagan subyek kaya:

  • Pambuka Multimedia
  • Animasi Digital lan Efek kanggo Web
  • Desain Web I, II, lan III
  • Desain kanthi Jinis

Sinau teknik desain responsif nggunakake aplikasi paling anyar ing Industri ing Adobe Creative Cloud, tanpa njupuk kurikulum inti sing dibutuhake gelar. Sampeyan mbutuhake komputer lan Langganan Adobe CC kanggo program sertifikat khusus iki. Jam 21 kredit, sertifikat iki bisa rampung udakara setaun. Sawise sukses, Sertifikat UX lan Desain Web bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

Sertifikat Teknologi Bisnis

Piranti Lunak E-Business

Sertifikat iki nyampur desain program, implementasi, lan pangembangan program adhedhasar aplikasi piranti lunak kanthi konsep rekayasa piranti lunak, lan pengetahuan manajemen proyek sing nyiapake sampeyan karo landasan sing dibutuhake kanggo karir ing desain lan pangembangan piranti lunak.

Sertifikat iki yaiku becik kanggo sing pengin ilmu tanpa njupuk kurikulum inti sing dibutuhake kanggo gelar pangembangan perangkat lunak. Kursus sing kalebu:

  • Konsep Pemrograman lan Konsep Java
  • Desain web
  • Pengembangan Aplikasi Ponsel
  • Teknik Perangkat Lunak
  • Aplikasi Web
  • Manajemen Proyek

Sertifikat iki 24 jam kredit lan bisa rampung udakara setaun. Kredit sing dipikolehi bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

 Usaha E-Bisnis

Sertifikat Usaha E-Bisnis bisa uga nyiyapake siswa kanggo ngrancang, ngatur, ngawasi, lan masarakke bisnis online nggunakake katrampilan sing diwulangake ing kursus kayata:

  • Manajemen Bisnis lan Kewirausahaan Kecil
  • Marketing
  • Hukum Bisnis
  • Media Sosial lan Kolaborasi
  • e-Commerce
  • Aplikasi Mobile

Program iki apik banget kanggo sing pengin digoleki entuk kualifikasi sing dibutuhake kanggo karir pemasaran digital tanpa njupuk kurikulum inti sing dibutuhake gelar. Ing jam kredit 21, sertifikat iki bisa rampung udakara setaun, lan sawise sukses, bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

eDiscovery / eLitigation

Iki minangka sertifikat optimal kanggo sing pengin ngerti legalitas sing ana gandhengane karo bisnis ing jagad elektronik sing saya owah. Kursus kalebu subyek kayata:

  • Panemuan Elektronik
  • Privasi Data lan panggunaan Media Sosial
  • eFiling lan eLitigation

Mung 15 jam kredit, sertifikat iki bisa dijupuk udakara setaun lan bisa ditransfer menyang Sarjana Studi Hukum (utawa gelar sarjana liyane) ing Hodges U.

Sertifikat Teknologi Informasi Komputer

Dhukungan Meja Pitulung

Sertifikat Dhukungan Meja Pitulung cocog banget kanggo sing nggoleki posisi level entri ing IT. Sertifikat campuran kasebut pangembangan perangkat keras, sistem operasi, lan jaringan, kanthi dhukungan pangguna lan keahlian operasi desk kanggo miwiti makarya ing bidang Teknologi Informasi. Serta entuk sertifikasi industri ing A + lan Net + kanthi sertifikat sampeyan. Kursus sing kalebu:

  • A + Hardware I lan II
  • A + Lab / Sertifikasi Persiyapan
  • Jaringan CompTIA + Sertifikasi
  • Dhukungan pangguna lan Operasi Meja Pitulung
  • Penting Jaringan

Mung 18 jam kredit, sertifikat iki bisa dijupuk kurang saka setaun lan bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

Dhukungan Teknologi Informasi

Sertifikat iki siap kanggo sampeyan kanthi kompetensi sing dibutuhake kanggo posisi level entri minangka spesialis dhukungan TI. Subjek sinau kayata:

  • Aplikasi Kantor Dhasar
  • hardware
  • Sistem operasi
  • Jaringan lan Telekomunikasi
  • Dhukungan pangguna lan Operasi Meja Pitulung
  • Aplikasi Mobile

Program iki apik banget kanggo sing pengin digoleki entuk keahlian kanggo sertifikasi industri ing A + lan Net + bebarengan karo sertifikat sampeyan, tanpa njupuk kurikulum inti sing dibutuhake gelar. Jam 24 kredit, sertifikat iki bisa uga rampung udakara setaun lan sawise sukses bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

Spesialis Jaringan

Sertifikat iki digawe kanggo katrampilan jaringan dhasar kanggo nyiyapake sampeyan ing posisi sing mbutuhake keahlian jaringan khusus kanggo ngatur lan njaga macem-macem lingkungan jaringan.

Sertifikat Spesialis Jaringan optimal kanggo sing pengin entuk sertifikasi industri ing A +, Net +, CCENT, CCNA, Linux +, lan telung Server Windows bebarengan karo sertifikat, tanpa njupuk kurikulum inti sing dibutuhake kanggo gelar. Kursus sing kalebu:

  • A + Hardware I lan II kanthi Persiyapan Sertifikasi Lab
  • Nyetel lan Nyambung Jaringan
  • Jaringan CompTIA + Sertifikasi
  • Skrip Powershell
  • Jaringan karo Windows Server
  • Routing & Ngalih Penting
  • Sistem Linux & Administrasi Keamanan
  • Penting Jaringan

Sertifikat iki 24 jam kredit lan bisa rampung udakara setaun. Kredit sing dipikolehi bisa ditransfer menyang gelar sarjana utawa sarjana ing Hodges U.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Pendhidhikan Hodgesku duweni pengaruh sing positif marang karirku lan aku saiki. Iki menehi dhasar sing dibutuhake kanggo entuk urip sing luwih apik. Sadurunge, aku rumangsa ora lunga ing endi wae tanpa tujuan. Saiki, aku rumangsa bisa nggawe prabédan.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Universitas Hodges mbukak akeh lawang anyar kanggo aku. Aku seneng banget karo program seni lan desain Grafis amarga ngidini sampeyan nggunakake kreativitas lan mesthi ana pitulung.
Translate »