Wong bebarengan karo kanca siswa sing entuk sertifikat saka Universitas Hodges
Kategori:
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Pilih Universitas Hodges kanggo Program Sertifikat Sampeyan

Apa bedane Sertifikat, Sertifikat Lulusan, Sertifikasi, lan Sertifikasi Industri?

Sertifikat Pascasarjana

Sertifikat lulusan kanggo sing wis duwe paling ora gelar Sarjana nanging pengin kursus tingkat lulusan ing spesialisasi sing padha utawa liyane. Asring, sing duwe gelar lulusan bakal njupuk kauntungan saka program kasebut kanggo nambah jam semester lulusan (umume 18) kanggo entuk prestasi akademik sing dibutuhake kanggo mulang kursus tingkat perguruan tinggi.

Program kasebut uga narik kawigaten saiki nggayuh gelar sarjana sing pengin khusus konsentrasi (biasane 9 semester semester lulusan) utawa mbutuhake jam tambahan kanggo nggayuh 18 jam kredit sing dibutuhake kanggo ngrampungake gelar Master. Contone, lulusan MBA sing kurikulum ing bisnis umume nanging kepinteran lan / utawa lapangan kerja kalebu Akuntansi Forensik lan Ujian Penipuan utawa Cybersecurity, bisa njupuk sertifikat kasebut minangka "tambahan" kanggo gelar master lan entuk kualifikasi minimal khas kanggo mulang ing disiplin sing dipilih.

Pungkasan, Grad sertifikat bisa dijupuk minangka kredensial mandiri kanggo kemajuan karir utawa nyedhiyakake kendaraan kanggo nganyari katrampilan lan ilmu.

Tuladhane Sertifikat Lulusan

  • Cybersecurity
  • Manajemen Database
  • Ujian Akunting lan Ujian Penipuan
  • Kepemimpinan Bhineka, Ekuitas lan Gawan

Sertifikat Sarjana lan Sertifikasi Industri

Sertifikat sarjana ditujukan kanggo sing ndhaptar program gelar Associate utawa Sarjana sing pengin musataken pilihan pilihan ing wilayah sing diwenehake. Program kasebut ngidini siswa sing entuk gelar entuk kredensial tambahan, menehi pinggiran kompetitif ing bidang studi. 

Kurikulum Universitas Hodges nyakup macem-macem topik lan disiplin ing bidang kayata bisnis, ilmu komputer, lan e-law. Dheweke uga bisa dijupuk dewekan, mbiyantu kanggo wong-wong sing pengin ngupayakake bidang tartamtu tanpa njupuk kursus kurikulum inti.

Yen sampeyan pengin ngembangake katrampilan, nanging ora prelu njupuk kabeh program sertifikat profesional, Hodges uga nawakake macem-macem sertifikasi khusus industri non-kredit sing bisa pas.

Tuladhane Sertifikat Sarjana

  • Piranti lunak e-bisnis utawa Usaha e-Bisnis
  • Desain Animasi utawa Produksi Desain Grafis
  • Dhukungan Teknologi Informasi utawa Dhukungan Meja Pitulung
  • Spesialis Jaringan
  • Usaha Usaha
  • eDiscovery lan eLitigation

Program Non-Kredit Diterangake

Hodges Sambungake program dimaksudake kanggo nyedhiyakake siswa latihan ing kesiapan tenaga kerja tartamtu or kamajuan wilayah. Nampa latihan premium ing program non-kredit kayata Supervisor Line First, EMT, utawa CPR.

Hodges Sambungake. Pendidikan & Latihan Profesional sing nyedhiyakake katrampilan nyata - nyata, nyata - logo

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Universitas Hodges mbukak akeh lawang anyar kanggo aku. Aku seneng banget karo program seni lan desain Grafis amarga ngidini sampeyan nggunakake kreativitas lan mesthi ana pitulung.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Aku sejatine bisa ngomong manawa aku duwe bagean babagan pengalaman saiki ing pengalaman pendhidhikan ing Hodges. Aku bisa ngerti tantangan para pamilik bisnis sing nganggo topi kaya aku ing Hodges lan saiki.
Translate »