Wanita sing sinau kanggo sertifikat lulusan karo putrane nalika nindakake peer.
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Pilih Program Sertifikat Pascasarjana

Sertifikat Pascasarjana Cybersecurity

Cybersecurity

Sertifikat Cybersecurity minangka sertifikat 18 jam kredit sing bisa dirampungake ing rong semester. Campuran topik sistem informasi sing wiyar kayata Manajemen Strategis Sistem IT lan Tren IT kanthi topik keamanan cyber fokus kaya Kepatuhan Keamanan, Jaminan Keamanan IT, lan Forensik Maju. Sertifikat iki dirancang kanggo sampeyan sing pengin dadi spesialis ing keamanan cybers canggih kanggo karir. Kajaba iku, sertifikat iki bisa uga nyiyapake sing pengin mulang keamanan cyber ing level perguruan tinggi. Ana syarat prequalification kanggo program iki, kalebu gelar sarjana.

Sertifikat Manajemen Database

Manajemen Database

Sertifikat Manajemen Database campuran topik sistem informasi kaya Tren Manajemen IT lan Manajemen Strategis kanthi topik manajemen database sing fokus kaya Sistem Dhukungan Gudang lan Keputusan Data lan Keamanan Database lan Auditing. Program iki bakal ngidini sampeyan maju ing lapangan saiki utawa luwih nyiyapake sampeyan kanggo ngganti karir lan bisa rampung ing rong semester. Ana syarat prequalification kanggo program iki, kalebu gelar sarjana.

Sertifikat Kepemimpinan Bhineka, Ekuitas lan Gawan

Kepemimpinan Bhineka, Ekuitas lan Gawan

Sertifikat lulusan Kepemimpinan Diversitas, Ekuitas lan Gawan kanggo wong-wong sing pengin sinau cara ngowahi lingkungan kerja kanthi ningkatake keragaman lan inklusifitas. Program iki dirancang kanggo manajemen lan staf level eksekutif lan bisa uga dijupuk dhewe utawa sejajar karo gelar master. Ana syarat prequalification kanggo program iki, kalebu gelar sarjana.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Pengalamanku apik tenan ing Hodges. Staf lan fakultas apik banget ing kabeh aspek, lan aku rumangsa nampa pendhidhikan berharga sing bakal digunakake. Hodges minangka universitas sing apik kanggo ngetrapake katrampilan sing dipelajari lan mulang katrampilan lan ilmu nyata ing jagad saiki.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Aku menehi sukses marang kabeh profesor sing semangat lan setya ing Hodges ... sampeyan bisa nindakake iki, tututi impen sampeyan. Amarga dhukungan, aku dadi semangat lan semangat, lan aku ngajak sapa wae sing mikir mbalik sekolah lan golek Hodges.
Translate »