Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Sugeng Rawuh Mangsa Anyar!

Sugeng rawuh ing Hodges U! Kita ngerti manawa milih kanggo nglajengake pendidikan sampeyan minangka keputusan sing nyenengake, uga bisa uga ana pitakon. Kanthi Hodges U, sampeyan kudu nutupi sampeyan.

Koordinator Penerimaan College sing berkualitas bakal ngewangi sampeyan supaya bisa mindhah aplikasi liwat proses panrima. Apa sampeyan kasengsem ing Pascasarjana, Sarjana, ESL, utawa Sertifikasi, kita kasedhiya kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake pengalaman kuliah.

Langkah kapisan paling angel. Mulai Perjalanan Sampeyan Dina Iki.

Tantangan Ditampa kanggo ngrampungake proses registrasi 4 langkah Universitas Hodges kanthi kolaborasi karo Penasihat Pendaftaran

Tampilan Cepet Pendaftaran Kita proses

  • Rampungake Aplikasi Sampeyan.

  • Ngomong karo Penasihat Pendaftaran Pribadi.

  • Kirim Dokumentasi Dhukungan Sampeyan.

  • Penerimaan, Orièntasi, lan Registrasi. Sampeyan Sakcedhake Ana!

Pengin sinau luwih lengkap babagan saben langkah? Ing ngisor iki, kita bakal mbukak kabeh proses.

Ringkesan Pendaftaran

Langkah 1 - Kirim Aplikasi Sampeyan

Langkah kapisan ing proses mlebu yaiku ngirim aplikasi sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi online kanthi ngirim aplikasi cepet utawa kanthi ngunjungi kampus ing Benteng Myers.

 

Ikon sing nduduhake wong sing ngisi Aplikasi Hodges kanggo Penerimaan Universitas

Langkah 2 - Sambungake karo Penasihat Pendaftaran Pribadi

Yen sampeyan ngirim aplikasi cepet kanthi online, penasihat penerimaan pribadi bakal ngubungi sampeyan liwat telpon, teks, lan / utawa email kanggo nyiyapake wektu kanggo ngrembug babagan masa depan sampeyan ing Hodges U. Diskusi iki bisa uga digawe liwat telpon utawa wong liya ing kampus Fort Myers kita.

Tujuan diskusi pambuka yaiku kanggo mbantu sampeyan nemtokake manawa Universitas Hodges pas karo kabutuhan pendidikan tinggi lan kanggo kolaborasi mbangun jalur khusus kanggo pendhidhikan ing Universitas Hodges. Sawise langkah iki rampung, sampeyan bakal nampa undhangan menyang portal komunitas ing ngendi sampeyan bakal ngrampungake aplikasi sing dipersonalisasi, ngirim dokumen apa wae sing dibutuhake, lan mbayar ragad lamaran.

Yen sampeyan ngirim aplikasi kanthi langsung ing kampus, langkah 1 lan 2 bisa digabung.

Langkah 3 - Kirim Dokumentasi Sampeyan

Dokumen sing dibutuhake bisa beda-beda adhedhasar program minat, sejarah akademik, cara pembayaran, lan status kewarganegaraan. Penasihat penerimaan sampeyan bakal nuntun sampeyan liwat dokumentasi sing dibutuhake.

Dokumentasi sing dibutuhake bisa uga kalebu:

  • Transkrip
  • Dokumen Bantuan Keuangan
  • Dokumen Identifikasi
  • Esai Pengakuan

Aja kuwatir, kita bakal teka ing kono kanggo mbantu sampeyan liwat proses dokumentasi. Kita gampang banget!

Langkah 4 lan Beyond - Penerimaan lan Registrasi. Sampeyan Sakcedhake Ana!

Sawise ngrampungake proses aplikasi, sampeyan bakal nampa keputusan panrima sajrone sawetara dina. Kita bakal ngubungi sampeyan kanggo ngrampungake registrasi, lan sampeyan bakal mlebu kanthi resmi ing Hodges U!

Dadi Kandel. Ndhaptar Dina Iki. 

Prosedur Pendaftaran Khusus

Program tartamtu mbutuhake proses registrasi khusus saliyane langkah resepsi ing ndhuwur. Mangga deleng kaca ing ngisor iki kanggo informasi program tartamtu.

Kebijakan lan prosedur kanggo Universitas Hodges babagan Hak lan Tanggung Jawab Siswa lan Keluhan Siswa diterbitake ing Buku Panduan Siswa, sing bisa ditemokake kene.

Yen siswa ngrasa keluhan kasebut ora dikelola kanthi bener dening lembaga kasebut, siswa bisa ngirim keluhan kasebut menyang kontak negara ing ngisor iki:

Kantor Artikulasi
Departemen Pendidikan
articulation@fldoe.org
850-245-0427

Siswa Pendidikan Jarak Jauh Luar Negeri:

Proses keluhan kanggo siswa pendhidhikan jarak adoh saka negara sing melu ing Perjanjian Resiprokalitas Resmi Negara (SARA), sing wis ngrampungake proses keluhan lembaga internal lan proses keluhan negara sing ditrapake, bisa uga mrentah keluhan non-instruksional kanggo Perjanjian Reciprocity Otoritas Negara Bagian Florida (FL-SARA) Dewan Koordinasi Pendidikan Jarak Saling Siswa (PRDEC) Postecondary ing FLSARAinfo@fldoe.org.

Kanggo informasi tambahan babagan proses keluhan, bukak ing Proses Keluhan FL-SARA kaca web.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Kaya akeh siswa Hodges, aku miwiti pendhidhikan sing luwih dhuwur mengko lan kudu ngimbangi kerja, kulawarga, lan perguruan tinggi.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Sing paling spesial babagan Universitas Hodges yaiku saben profesor menehi pengaruh sing kuat. Dheweke mbukak, melu, gelem, lan pengin mbantu kita sukses.
Translate »