Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Informasi Akreditasi Universitas Hodges

Universitas Hodges minangka universitas kanthi kualitas akademik. Kita wis nampa kabeh Akreditasi sing dibutuhake kanggo menehi gelar ing program studi. Kita uga universitas terakreditasi online. Ing ngisor iki minangka dhaptar rincian akreditasi kalebu:

Asosiasi Sekolah Tinggi lan Sekolah Kidul

Universitas Hodges akreditasi regional dening Asosiasi Sekolah Tinggi lan Komisi Sekolah ing Sekolah Tinggi kanggo menehi gelar sarjana, sarjana, lan master. Kanggo pitakonan babagan akreditasi institusi anggota, hubungi Komisi Tinggi ing 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 utawa telpon (404) 679-4500. Kabeh pitakon liyane babagan program pendhidhikan Universitas Hodges, persyaratan mlebu, pitulung finansial, lan liya-liyane, kudu diarahake menyang Universitas Hodges lan ora menyang Asosiasi Sekolah Tinggi Colleges lan Sekolah Selatan.

Universitas Hodges minangka Universitas Akreditasi SACSCOC | Perangko SACSCOC

Dewan Akreditasi Internasional kanggo Pendidikan Bisnis (IACBE) 

Universitas Hodges nampa akreditasi khusus kanggo program bisnis liwat Dewan Akreditasi Internasional kanggo Pendidikan Bisnis (IACBE) sing ana ing 11374 Strang Line Road ing Lenexa, Kansas, AS. Program bisnis ing derajat ing ngisor iki diakreditasi dening IACBE:

  • Master of Business Administration
  • Master Administrasi Publik
  • Master of Science ing Manajemen
  • Sarjana Ilmu ing Accounting
  • Sarjana Ilmu Administrasi Bisnis
  • Sarjana Ilmu Manajemen
  • Associate ing Ilmu Akuntansi
  • Associate ing Ilmu ing Administrasi Bisnis

Kanggo ndeleng kaca status IACBE. Tulung klik kene.

Komisi Accreditation ing Pendidikan Terapi Fisik (CAPTE) 

Program Asisten Terapis Fisik ing Universitas Hodges diakreditasi dening Komisi Akreditasi Pendidikan Terapi Fisik (CAPTE), 3030 Potomac Ave., Suite 100, Alexandria, Virginia 22305-3085; telpon: 703-706-3245; email: accreditation@apta.org; situs web: http://www.capteonline.org. Yen kudu ngubungi program / institusi kanthi langsung, hubungi 239-938-7718 utawa email cvaccarino@hodges.edu.

Dewan Akreditasi Konseling lan Program Pendidikan sing gegandhengan (CACREP)

Master Ilmu ing program Konseling Kesehatan Mental Klinis ing Universitas Hodges diakreditasi dening Dewan Akreditasi Konseling lan Program Pendidikan sing gegandhengan (CACREP).

Dewan kanggo Accreditation Pengajian Tinggi (CHEA) 

Universitas Hodges minangka anggota saka Dewan Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA), sing dadi siji-sijine organisasi nasional sing fokus ing akreditasi lan jaminan kualitas. CHEA dununge ing One Dupont Circle NW, Suite 510, Washington, DC 20036.

Logo Ikon HU nampilake Hawk

Komisi Akreditasi Akreditasi Pendidikan ing Perawat (ACEN)

Program Perawat Baccalaureate ing Universitas Hodges sing ana ing Fort Myers, Florida diakreditasi dening:

Komisi Akreditasi Akreditasi Pendidikan ing Perawat (ACEN)

3390 Peachtree Road NE, Suite 1400 

Atlanta, GA 30326

(404) 975-5000

Keputusan akreditasi paling anyar sing digawe dening Dewan Komisaris ACEN kanggo program keperawatan sarjana muda yaiku Akreditasi Terus.

Deleng informasi umum sing dibeberke ACEN babagan program iki dening ngeklik kene.

Masalah, keluhan, pitakon, utawa keluhan? Kirim menyang Universitas Hodges kanthi ngirim email kanggo njaluk bantuan ing mbagby@hodges.edu.

Informasi Lisensi Universitas Hodges

Universitas Hodges dilisensi miturut Statuta Florida Judhul XLVIII, Kode Pendidikan K-20, Ch. 1000-1013. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Universitas Hodges, hubungi Departemen Pendidikan ing Tallahassee, Florida.

Kanggo informasi tambahan, waca iki Informasi konsumen.

Informasi Keanggotaan Universitas Hodges

Sekolah Tinggi & Universitas Florida (ICUF)

Universitas Hodges minangka anggota Colleges Independent lan Universitas Florida (ICUF), sing kalebu 31 perguruan tinggi lan universitas swasta, beda-beda ing klasifikasi saka perguruan tinggi seni liberal cilik menyang universitas riset utama.

Dewan Akreditasi Konseling lan Program Pendidikan sing gegandhengan (CACREP)

Master of Science ing program Konseling Kesehatan Mental Klinis ing Universitas Hodges diakreditasi dening Dewan Akreditasi Konseling dan Program Pendidikan Terkait (CACREP).

Dewan Akreditasi Pendidikan Tinggi

Universitas Hodges minangka anggota Dewan Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA), sing dadi siji-sijine organisasi nasional sing fokus ing akreditasi lan jaminan kualitas. CHEA dununge ing One Dupont Circle NW, Suite 510, Washington, DC 20036. https://www.chea.org/

Translate »