Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Program Beasiswa, Beasiswa, Aliansi, lan Diskon Universitas Hodges

Ing Universitas Hodges, kita ngerti manawa kadhang kala siswa kudu sukses ora cocog karo cara sing kudu ditindakake kanggo sinau. Pramila kita darmabakti kanggo mbantu siswa supaya golek pitulung finansial lan kesempatan beasiswa kanggo mbantu dheweke supaya sukses. Saliyane 11 yuta dolar ing penghargaan hibah EASE sing wis disebar, kita duwe sawetara beasiswa institusi, program nyuda tingkat, lan rencana pembayaran uga.

Jinis Bantuan sing kasedhiya:

  • Federal
  • Bantuan Negara
  • Program Diskon
  • Tarif Perusahaan
  • Beasiswa
  • Institusi
  • Sumber njaba
  • Florida lengkap
  • Nikmat
  • Penemu Beasiswa

Investasi ing Awakmu. Iki Investasi Paling Apik Sampeyan Bakal Nggawe! 

Bantuan Keuangan

Ringkesan FAFSA

Entuk gelar sarjana minangka salah sawijining investasi paling penting sing bakal sampeyan lakoni, lan kita yakin manawa sampeyan bakal seneng karo investasi ing Universitas Hodges.

Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa Universitas Hodges nduwe spesialis khusus kanggo mbantu sampeyan nggunakake pilihan biaya pendhidhikan kayata pitulung finansial, akun siswa, lan pitulung solusi buku teks. Spesialis Bantuan Keuangan sampeyan bisa menehi dhukungan kanggo mbiayai pendhidhikan yen sumber daya pribadi lan kulawarga ora cukup.

Investasi ing masa depan pendidikan sampeyan lan isi aplikasi FAFSA saiki. Kode FAFSA Universitas Hodges yaiku 030375.

Kode FAFSA Universitas Hodges yaiku 030375.

Langkah-langkah kanggo Ndhaptar Bantuan Keuangan

1. Rampungake FAFSA

Ngrampungake ing Aplikasi gratis kanggo Federal Student Aid (FAFSA) minangka langkah pertama kanggo njaluk bantuan federal kanggo kuliah. Ngrampungake lan ngirim FAFSA gratis lan cepet, lan menehi sampeyan akses menyang sumber pitulungan finansial paling gedhe kanggo mbayar biaya kuliah. Sampeyan uga bisa nemtokake nduweni hak kanggo pambiyantu negara lan sekolah. Kode FAFSA Hodges yaiku 030375.

2. Bisa karo penasihat

Ing Universitas Hodges, penasihat bantuan finansial bisa mbantu sampeyan ngerti pilihan sampeyan kanggo mbayar kuliah lan nuntun sampeyan liwat proses ndhaptar macem-macem jinis pitulung finansial sing kasedhiya.

3. Jelajahi hibah, beasiswa, utangan, lan opsi sinau-kerja

Beasiswa lan beasiswa dianugerahi adhedhasar kabutuhan lan kaluwihan lan dhuwit sakbenere gratis kanggo siswa sing memenuhi syarat eligibility. Beda karo hibah, utangan minangka dana sing disilih dening siswa lan / utawa wong tuwa lan kudu dibayar kanthi bunga. Program sinau kerja ngidini siswa melu kerja paruh nalika wis mlebu ing Universitas Hodges.

4. Akses surat penghargaan sampeyan

Surat Penghargaan sampeyan menehi pitunjuk babagan program pitulungan finansial sing bisa ditampa kanggo pendhidhikan ing Universitas Hodges. Layang kasebut kalebu jinis lan jumlah pitulung finansial sing bisa ditampa saka sumber federal, negara bagian, lan sekolah.

Jinis Bantuan Sing Beda

  • Beasiswa lan beasiswa kuliah dianugerahi adhedhasar kabutuhan lan jasa.
  • Beasiswa intine gratis kanggo siswa sing memenuhi syarat eligibility.
  • Pinjaman siswa minangka dana sing disilih dening siswa lan / utawa wong tuwa sing dibayar kanthi bunga.

Sumber Daya Negara

EASE / FRAG

Universitas Hodges saiki melu program EASE (biyen dikenal minangka FRAG). Sajrone 5 taun kepungkur, Universitas Hodges wis bisa menehi EASE kanggo luwih saka 7,500 siswa kanthi pendanaan hibah udakara $ 11M.

Futures Padhang

Universitas Hodges saiki melu Program Bright Futures.

Florida Wis Dibayar

Universitas Hodges kerja sama karo Florida Pre-Paid lan ngidini siswa nggunakake dana FPP miturut kabijaksanaan.

Florida lengkap

Florida lengkap digawe kanggo mbantu luwih saka 2.8 yuta wong diwasa negara sing wis entuk sawetara gelar kuliah, nanging durung entuk gelar. Sisih paling apik, amarga Florida Lengkap didanai dening negara bagian Florida, layanan sing ditawakake gratis.

Program Militer Tugas Aktif - Diskon kuliah $ 250 saben jam kredit

  • Diskon Militer Tugas Aktif kasedhiya kanggo Anggota Layanan Judhul Tugas 10 lan Garda lan Cadangan Aktif (AGR) kaya sing ditegesake ing ngisor iki. Diskon iki kasedhiya kanggo lulusan utawa lulusan sing golek gelar.

Program Veteran - Diskon SPP $ 100 saben jam kredit / potongan $ 2 (tarif $ 10) diskon saben jam

  • Diskon Veteran kasedhiya kanggo para veteran sing wis dibebasake sing ora memenuhi syarat kanggo entuk manfaat pendidikan Departemen Veteran utawa Departemen Pertahanan. Diskon iki kasedhiya kanggo lulusan utawa lulusan sing golek gelar.

Program CareerSource - Diskon SPP $ 100 saben jam kredit

  • Diskon CareerSource kasedhiya kanggo siswa sing ndhaptar ing sesi saiki lan nampa pitulung finansial saka CareerSource kanggo biaya pendhidhikan.

Program Perusahaan / Perusahaan Aliansi - Diskon kuliah $ 100 saben jam kredit

  • Diskon Karyawan / Perusahaan Aliansi kasedhiya kanggo siswa sing ndhaptar ing sesi saiki lan dipunginaake dening salah sawijining aliansi Perusahaan / Perusahaan Perusahaan Hodges. Dhaptar aliansi saiki bisa ditemokake ing ngisor iki.

Program Pascasarjana Universitas Hodges (HUGS) - Diskon kuliah $ 100 saben jam kredit

  • Diskon Lulusan HU kasedhiya kanggo siswa sing ndhaptar ing sesi saiki lan wis ngrampungake Gelar Sarjana ing Universitas Hodges lan saiki ngrampungake Gelar Master pertama karo Universitas Hodges.

 

Mangga deleng Buku Pegangan Siswa kanggo mriksa rincian babagan saben program diskon kuliah lan syarat eligibility.

Diskon Aliansi Perusahaan

  • Arthrex, Inc.
  • AVOW Hospice
  • Bank Amerika
  • Asuransi Coklat & Coklat
  • Kantor Charlotte County Sheriff
  • Chico's FAS, Inc.
  • Kutha Ft. Departemen Kepolisian Myers
  • Kutha Pulo Marco
  • Kutha Napoli
  • Pamrentah County Collier
  • Sekolah Umum Kabupaten Collier
  • Kantor Sheriff County Collier
  • David Lawrence Center
  • Gartner, Inc.
  • General Electric
  • Glenview ing Pelican Bay

  • Nylametake Gerbang Emas
  • Kabupaten Sekolah Kabupaten Hendry
  • Muga-muga Layanan Kesehatan
  • Dewan Komisaris County County Lee
  • Sekolah Umum Lee County
  • Kantor Sheriff Lee County
  • Sistem Kesehatan Lee Memorial
  • Leesar
  • Kelompok Dokter Milenium
  • The Moorings, Inc.
  • Kelompok Medis Naples
  • Sistem Kesehatan NCH
  • Dokter Perawatan Utama SWFL
  • Sistem Kesehatan Wilayah Dokter
  • Wilayah Bank
  • SalusCare

Tertarik karo Aliansi Perusahaan? Hubungi Penghubung Komunitas & Rekrutmen Komunitas, Angie Manley, CFRE ing 239-938-7728 utawa email amanley2@hodges.edu.

Sinau luwih lengkap babagan Program Beasiswa Kita

Ikhtisar Informasi Beasiswa Institusi Universitas Hodges

  • Beasiswa bakal dianugerahi adhedhasar kritéria sing disetel kanggo saben Award Beasiswa miturut universitas lan / utawa spesifikasi donor.
  • Sawise Panitia Beasiswa nampa, milih lan nyetujoni kabeh beasiswa saben sesi, dhaptar panampa bakal dikirim menyang Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa kanggo tujuan pambayaran.
  • Pemberian beasiswa bakal padha ditimbang adhedhasar kinerja akademik / rata-rata nilai poin (IPK), status registrasi (jam kredit saben sesi), kebutuhan finansial / perkiraan kontribusi kulawarga (EFC), lan esai aplikasi / wawancara (yen dibutuhake).

Kriteria Kelayakan Kanggo Kabeh Beasiswa

  • Siswa tingkat sarjana utawa lulusan sing apik ing sesi saiki kanthi paling ora IPK kumulatif minimal 2.0 kanggo sarjana lan 3.0 GPA kanggo siswa lulusan dikurangi kabeh dana lan biaya sing kasedhiya. 
  • Kabeh beasiswa ing ngisor iki mbutuhake kriteria tambahan supaya siswa layak entuk beasiswa kasebut. 
  • Siswa sing nampa diskon kuliah lan / utawa ngilangi biaya kuliah minangka bagean saka kesepakatan utawa kabijakan universitas liyane ora nduweni hak kanggo nampa beasiswa institusi amarga pendanaan jinis iki uga diklasifikasikake minangka pitulung lembaga. 
  • Kabeh aplikasi lan surat referensi dadi duweke Universitas Hodges lan ora bakal bali maneh. 
  • Aplikasi beasiswa sing ditemokake ngemot informasi sing salah utawa mblusukake bakal diilangi saka panliten luwih lanjut dening Panitia Beasiswa. 
  • Esai, yen dibutuhake, bakal diadili kanthi skala rubrik sing bakal kalebu gaya / konten uga katrampilan nulis sing jelas, jelas, diatur kanthi logis, lan nuduhake pemahaman sing luar biasa babagan masalah filosofis lan psikologis sing ana ing topik sing diwenehake ).

Dana College Independent Florida

Minangka anggota Colleges Independent lan Universitas Florida (ICUF), Universitas Hodges duwe kesempatan kanggo ndhaptar beasiswa sing disedhiyakake dening Florida Independent College Fund (FICF). FICF minangka pondasi nirlaba kanggo program lan pangembangan sumber daya kanggo Colleges Independent and Universities of Florida (ICUF). Iki ngamanake dana saka donor pribadi, industri, lan bisnis, uga saka negara bagian Florida. Beasiswa FICF duwe formulir lan kritéria tartamtu kanggo dipertimbangkan. Panitia Beasiswa Universitas Hodges mriksa aplikasi siswa kanggo pitulung pendanaan pribadi HU uga lembaga siswa sakabehe kanggo golek nominasi sing cocog kanggo penghargaan FICF.

Yen siswa dianugerahi beasiswa FICF lan jumlah kasebut ngluwihi jumlah dolar beasiswa pribadi kumulatif sing ditulis ing pedoman nomer loro, mula siswa kasebut bakal dianggep ora layak entuk pitulung luwih lanjut saka Panitia Beasiswa Universitas Hodges.

Kriteria:

  • Tampilan, presentasi, lan kelengkapan formulir aplikasi bakal dipertimbangkan nalika menehi beasiswa. Aplikasi sing ora lengkap ora bakal dianggep. Kabeh aplikasi lan surat referensi dadi duweke Universitas Hodges lan ora bakal bali maneh.
  • Aplikasi beasiswa sing ditemokake ngemot informasi sing salah utawa mblusukake bakal diilangi saka panliten luwih lanjut dening Panitia Beasiswa.
  • Esai, yen dibutuhake, bakal diadili miturut gaya lan konten uga tulisan sing jelas, jelas, diatur kanthi logis, lan nduduhake pemahaman sing luar biasa babagan masalah filosofis lan psikologis sing ana ing topik sing diwenehake.
  • Panitia Beasiswa Universitas Hodges bisa wawancara karo pelamar minangka bagean saka proses kasebut yen dibutuhake informasi tambahan kanggo proses keputusan.
  • Nalika menehi beasiswa, Komite Beasiswa Universitas Hodges ngadili para pelamar adhedhasar (1) kinerja akademik, (2) esai aplikasi calon, yen dibutuhake, (3) wawancara pribadi, yen dibutuhake, (4) kebutuhan finansial, lan (5 ) kelengkapan aplikasi.
  • Beasiswa sing diwenehake dening FLORIDA INDEPENDENT COLLEGE FUND (FICF) dianggep padha karo beasiswa pribadi liyane ing Universitas Hodges. Siswa dipilih kanggo penghargaan FICF dening Panitia Beasiswa Universitas Hodges. Jumlah penghargaan sing ditemtokake dening FICF bisa beda-beda.

Beasiswa Dana Hawks

Beasiswa Hawks Fund (uga dikenal minangka dana beasiswa umum) kalebu sumbangan umum saka donatur dermawan sing menehi universitas kanthi rutin. Pendanaan iki kalebu beasiswa ing ngisor iki:

  • Beasiswa Dana Hawks
  • Beasiswa Dana Gaynor Hawks
  • Beasiswa Thelma Hodges Hawks
  • Beasiswa CenturyLink Hawks Fund
  • Beasiswa Dana Pettit Hawks

Kriteria

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi, kaya sing kasebut ing ndhuwur, babagan "Kriteria Kelayakan kanggo Kabeh Beasiswa. ”

 

Jadwal Awarding 

Siswa sing golek gelar Sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-8 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 9-11 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 12 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

Siswa sing nggoleki gelar sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-5 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 6-8 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 9 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Kita duwe akeh siswa sing ndhaptar Beasiswa Hawks Fund saben wulan, amarga diwiwiti saben wulan; Nanging, Panitia Beasiswa sadar babagan saldo dana saiki lan bisa uga matesi dana sing bisa dibayar saben wulan.

Bantuan Beasiswa kanggo Dana Pendidikan Veteran (SAVE)

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa"; lan
  • Kudu dadi veteran utawa pasangan / gumantung saka veteran cacat utawa almarhum sing nggayuh gelar sarjana utawa lulusan.

 

Jadwal Awarding 

Siswa sing golek gelar Sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-8 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 9-11 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 12 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

Siswa sing nggoleki gelar sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-5 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 6-8 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 9 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Ing taun-taun kepungkur, pendanaan iki dianakake nganti musim panas supaya bisa milih pendanaan kanggo pertandingan sing diwajibake federal kanggo keuntungan Ribbon Kuning VA; Nanging, para veteran sing butuh dana Ribbon Kuning ing taun kepungkur wis nyuda artine kita bisa miwiti ngetokake dana SAVE liyane sing luwih maju.

Beasiswa Akuntansi Jerry F. Nichols

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Program gelar akademik kudu ing Akuntansi;
  • Status registrasi full-time (12 utawa luwih kredit kanggo UG; 9 utawa luwih kredit kanggo GR); lan
  • Paling ora IPK 3.0 kanggo siswa tingkat sarjana utawa lulusan.

 

Jadwal Penghargaan 

  • Siswa bisa dianugerahi nganti $ 1500 saben sesi.

 

watesan 

  • Kasedhiyan dana diwatesi kanthi nyata, lan uga ana kriteria tartamtu sing saiki ora dikelola dening akeh mahasiswa akuntansi.
Universitas Hodges Pengajaran Online Wiwit taun 1995. Kelas Virtual. Asil Nyata. Logo Gelar lan Program Online

Beasiswa Akuntansi Veteran Jerry F. Nichols

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Program gelar akademik kudu ing Akuntansi;
  • Status veteran / militer luwih disenengi, nanging bisa uga diwenehake marang siswa tanpa status militer / veteran yen ora ana siswa sing dianggep layak;
  • Status registrasi full-time (12 utawa luwih kredit kanggo UG; 9 utawa luwih kredit kanggo GR); lan
  • Paling ora IPK 3.0 kanggo siswa tingkat sarjana utawa lulusan.

 

Jadwal Awarding 

Siswa sing golek gelar Sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki: 

  • Ndhaptar ing 1-8 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 9-11 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 12 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

Siswa sing nggoleki gelar sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki: 

  • Ndhaptar ing 1-5 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 6-8 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 9 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Kasedhiyan dana diwatesi kanthi nyata, lan uga ana kritéria tartamtu sing saiki ora dikepengini para mahasiswa jurusan akuntansi plus status veteran.

Beasiswa Rotasi Utara Naples

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Siswa lulus Sekolah Collier County utawa manggon ing County Collier;
  • Rawuh minimal ing siji (1) rapat Rotary North Naples, dikoordinasi liwat Universitas Hodges (Direktur Kemajuan Universitas) lan anggota klub; lan
  • Melu siji (1) proyek layanan Rotary North Naples sajrone taun ditampa dana.

 

Jadwal Awarding 

Siswa sing golek gelar Sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki: 

  • Ndhaptar ing 1-8 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 9-11 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 12 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

Siswa sing nggoleki gelar sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki: 

  • Ndhaptar ing 1-5 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 6-8 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 9 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Spesifikasi beasiswa sing ditunjuk dening donor nyuda jumlah aplikasi beasiswa sing ditampa dening Panitia Beasiswa khusus kanggo beasiswa iki. Sayange, siswa rumangsa ora bisa rawuh ing rapat sing ditemtokake lan / utawa melu proyek layanan amarga urip lan jadwal kerjane.

Beasiswa Yayasan Meftah kanggo Ibu Tunggal

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Kudu dadi ibu sing duwe anak sing isih cilik sing lagi omah;
  • Wanita;
  • Ndhaptar ing kampus utawa program akademik online; lan
  • Nggayuh gelar sarjana kanggo nambah kesempatan kerja lan penghasilan kulawarga.

 

Jadwal Penghargaan 

  • Siji (1) panampa bisa dianugerahi $ 2500, saben taun, sajrone sesi Musim Gugur.

 

watesan 

  • Ana jumlah pinunjul dana sing kasedhiya; sayang, amarga ana peraturan saka donatur, dana $ 2500 kanthi mung siji (1) sing nampa jumlah maksimum sing bisa dibayar saben taun.
Wanita sing sinau kanggo sertifikat lulusan karo putrane nalika nindakake peer.

Beasiswa Yayasan Moorings Park ing Perawat

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Siswa sing nggayuh gelar Sarjana Perawat; lan
  • Prioritas bakal diwenehake kanggo panampa sing manggon ing County Collier, nanging ora dibutuhake.

 

Jadwal Awarding 

Siswa diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-5 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 6-8 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 9 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Beasiswa kasebut adhedhasar spesifikasi program sing duwe jumlah akeh siswa ing program kasebut lan ana jumlah dana sing winates sing ditampa saben taun.

Beasiswa Yayasan Moorings Park ing Kesehatan Mental Klinis

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Siswa sing nggayuh gelar Master ing Konseling Kesehatan Mental Klinis; lan
  • Prioritas bakal diwenehake kanggo panampa sing manggon ing County Collier, nanging ora dibutuhake.

 

Jadwal Awarding 

Siswa diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-5 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 6-8 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 9 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Beasiswa kasebut adhedhasar spesifikasi program sing duwe jumlah akeh siswa ing program kasebut lan ana jumlah dana sing winates sing ditampa saben taun.

Beasiswa Veteran Peter & Stella Thomas

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Veteran sing wis bebas dibuwang;
  • Esai babagan rekaman layanan militer pribadi kalebu target lan rencana karir pasca lulusan;
  • Status registrasi full-time (12 utawa luwih kredit kanggo UG; 9 utawa luwih kredit kanggo GR);
  • Pendhudhuk Collier, Lee utawa County Charlotte; lan
  • Paling ora IPK 2.5 kanggo siswa tingkat sarjana utawa lulusan.

 

Jadwal Awarding 

  • Jumlah beasiswa bakal padha karo biaya kuliah mung (siji) kursus saben sesi.
  • Beasiswa diwatesi dadi rolas (12), saben taun.

 

watesan 

  • Spesifikasi beasiswa nggawa aplikasi sing winates, utamane babagan bagean esai. Nalika akeh siswa ora seneng nulis / nggawe esai, tim Layanan Layanan Veteran Pelayanan Keuangan wis miwiti pacelathon karo para siswa veteran babagan nulis esai lan mbiyantu proses kasebut.
  • Jumlah beasiswa maksimal saben taun beasiswa uga menehi keprihatinan; yen Panitia Beasiswa bisa menehi 12 siswa, jumlah maksimum sing digunakake yaiku $ 27,000 saben taun.

Beasiswa Veteran John & Joanne Fisher

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Veteran utawa garwa veteran sing wis dibuwang metu kanthi terhormat;
  • Esai babagan rekaman layanan militer pribadi utawa perspektif pasangan sing dikatutake kalebu target lan rencana karir pasca lulusan;
  • Status registrasi full-time (12 utawa luwih kredit kanggo UG; 9 utawa luwih kredit kanggo GR);
  • Pendhudhuk Collier, Lee utawa County Charlotte; lan
  • Paling ora IPK 2.5 kanggo siswa tingkat sarjana utawa lulusan.

 

Jadwal Awarding 

  • Jumlah beasiswa bakal padha karo biaya kuliah mung (siji) kursus saben sesi.
  • Beasiswa diwatesi dadi rolas (12) penghargaan, saben taun.
  • Yen para veteran utawa pasangan veteran sing mumpuni ora kasedhiya, dana beasiswa bisa dianugerahi siswa Fisher School of Technology (FSOT).

 

watesan 

  • Spesifikasi beasiswa nggawa aplikasi sing winates, utamane babagan bagean esai. Nalika akeh siswa ora seneng nulis / nggawe esai, tim Layanan Layanan Veteran Pelayanan Keuangan wis miwiti pacelathon karo para siswa veteran babagan nulis esai lan mbiyantu proses kasebut.
  • Jumlah beasiswa maksimal saben taun beasiswa uga menehi keprihatinan; yen Panitia Beasiswa bisa menehi 12 siswa, jumlah maksimum sing digunakake yaiku $ 27,000 saben taun.

Beasiswa Earl & Thelma Hodges

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Esai ngatasi tantangan pribadi sadurunge ndhaptar ing Universitas Hodges uga kalebu target lan rencana karir pasca lulusan;
  • Status registrasi full-time (12 utawa luwih kredit kanggo UG; 9 utawa luwih kredit kanggo GR);
  • Pendhudhuk ing Collier, Lee, Charlotte, Glade utawa Hendry County; lan
  • Paling ora IPK 2.5 kanggo siswa tingkat sarjana utawa lulusan.

 

Jadwal Awarding 

  • Jumlah beasiswa bakal padha karo biaya kuliah mung (siji) kursus saben sesi.
  • Beasiswa diwatesi dadi rong penghargaan (2) saben taun, khusus kanggo musim gugur lan musim salju.

 

watesan 

  • Spesifikasi beasiswa nggawa aplikasi sing winates, utamane babagan bagean esai. Nalika akeh siswa ora seneng nulis / nggawe esai, Kantor Pelayanan Keuangan Siswa kerja bareng karo Kantor Pengalaman Siswa kanggo luwih njelasake proses esai lan cara nulis esai sing efektif.
  • Jumlah beasiswa maksimal saben taun beasiswa uga menehi keprihatinan; yen Panitia Beasiswa bisa menehi 2 siswa, jumlah maksimum sing digunakake yaiku $ 4,500 saben taun.

Beasiswa Veteran Earl & Thelma Hodges

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Veteran sing wis bebas dibuwang;
  • Esai babagan rekaman layanan militer pribadi kalebu target lan rencana karir pasca lulusan; lan
  • Minimal status registrasi paruh wektu (paling ora 6 utawa luwih kridit saben sesi).

 

Jadwal Awarding 

  • Jumlah beasiswa bakal padha karo biaya kuliah mung (siji) kursus saben sesi.
  • Beasiswa diwatesi dadi rolas (12) penghargaan, saben taun.

 

watesan 

  • Spesifikasi beasiswa nggawa aplikasi sing winates, utamane babagan bagean esai. Nalika akeh siswa ora seneng nulis / nggawe esai, tim Layanan Layanan Veteran Pelayanan Keuangan wis miwiti pacelathon karo para siswa veteran babagan nulis esai lan mbiyantu proses kasebut.
  • Jumlah beasiswa maksimal saben taun beasiswa uga menehi keprihatinan; yen Panitia Beasiswa bisa menehi 12 siswa, jumlah maksimum sing digunakake yaiku $ 27,000 saben taun.

Beasiswa Jeanette Brock LPN

 

Kriteria 

  • Tundhuk karo kabeh spesifikasi sing kasebut ing ndhuwur babagan "Kriteria Kelayakan kanggo ALL Beasiswa";
  • Program gelar kudu ing Perawat Praktis Lisensi (LPN);
  • Paling ora rata-rata nilai rata-rata nilai kumulatif (IPK) 2.0.

 

Jadwal Awarding 

Siswa sing golek gelar Sarjana diwatesi ing jumlah saben sesi ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing 1-8 jam kredit: nganti $ 500
  • Ndhaptar ing 9-11 jam kredit: nganti $ 1000
  • Ndhaptar ing 12 utawa luwih jam kredit: nganti $ 1500

 

watesan 

  • Panitia Beasiswa sadar babagan saldo dana saiki lan winates saka pira dana sing kudu diwenehake saben wulan.

Kepiye Cara Ndhaptar Beasiswa Institusi?

Award Spring minangka sistem elektronik kita ing ngendi siswa bisa mlebu (siji mlebu) lan ngisi aplikasi kanggo beasiswa apa wae. Sadurunge dilamar, siswa bisa ndeleng informasi lengkap babagan beasiswa lan kriteria sing dibutuhake kanggo entuk dana sing dijaluk. Alat sing apik sing ngidini siswa ndhaptar beasiswa siji utawa pirang-pirang ing wektu sing padha. Saiki kita ngupayakake nganyari sistem Spring Award supaya para siswa bisa ndeleng rincian liyane babagan beasiswa, kriteria sing dibutuhake, tenggat wektu kanggo saben aplikasi beasiswa, lan nalika ndhaptar saben beasiswa - upgrade iki bakal teka kanggo sesi Januari 2019 lan liya-liyane.

Penafian Pendanaan Beasiswa

Tujuan program beasiswa Hodges yaiku kanggo nambah sumber daya siswa kanthi maksimal supaya bisa miwiti utawa nerusake kuliah ing universitas. Kabeh siswa layak ndhaptar beasiswa. Elinga yen siswa wis nampa diskon kuliah lan / utawa ngilangi biaya kuliah minangka bagean saka perjanjian utawa kabijakan universitas liyane, jinis pendanaan iki diklasifikasikake minangka pitulung lembaga lan para siswa kasebut ora nduweni hak kanggo nampa diskon / ngilangi biaya kuliah lan beasiswa institusi.

Syarat kelayakan global kanggo beasiswa institusi kalebu, nanging ora diwatesi: Siswa kudu dadi mahasiswa sarjana utawa lulusan sing apik ing sesi saiki kanthi paling ora rata-rata nilai rata-rata nilai kumulatif (IPK) 2.0 kanggo siswa sarjana lan 3.0 GPA kanggo siswa lulusan. Penghargaan beasiswa individu bisa uga duwe informasi tambahan lan kriteria kualifikasi sing bisa ditemokake ing ngisor iki.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Kaya akeh siswa Hodges, aku miwiti pendhidhikan sing luwih dhuwur mengko lan kudu ngimbangi kerja, kulawarga, lan perguruan tinggi.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Sampeyan ora bakal nemokake perhatian, kualitas, lan dhukungan ing papan liya. Kasunyatan manawa profesor kepengin mulang sampeyan, mula ora ana regane. Lulusan Psikologi Terapan Vanessa Rivero.
Translate »