Seneng, mesem, wanita sing sinau Psikologi Terapan online karo Hodges University
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Gelar Sarjana Psikologi Terapan

10 Alasan Top Sampeyan Sampeyan Bakal Entuk Sarjana Ilmu ing Psikologi Terapan ing Hodges U:

 

  • Kursus kalebu format campuran rekaman video, lan sampeyan bisa melu diskusi live-chat nyedhiyakake dalan kanggo pengalaman bareng ing lingkungan virtual.
  • Sinau prilaku manungsa, Lan carane menehi motivasi kanggo wong liya liwat macem-macem proyek, lan diskusi, kalebu kelas "Psikologi Eksperimen" favorit para siswa.
  • Sinau metodologi ilmiah ing mburi psikologi.
  • Gawe katrampilan mikir kritis sing kuwat lan ngetrapake konsep psikologis kanggo kahanan ngrampungake masalah.
  • Nguatake katrampilan komunikasi lisan lan tulisan liwat diskusi kelas, proyek kelompok, lan karangan.
  • Sinau babagan cara ngrujuk klien menyang agensi komunitas adhedhasar kahanan lan kabutuhan klien.
  • sinau pendekatan komunitas adhedhasar kekuwatan kanggo ngewangi wong sing butuh.
  • Melu ing lingkungan sinau sing asli ngewangi sampeyan supaya njaga informasi liwat diskusi lan simulasi interaktif.

Bidhang sing Bisa Digunakake lulusan:

  • Manajemen Kasus
  • Konseling Penyalahgunaan Bahan
  • Hospice
  • Hospitals
  • Agensi Komunitas

Lulusan Populasi Bisa Digunakake:

  • anak
  • Adolescents
  • Wong Sepuh
  • Para vèteran

Cheryl Gonzales: BS ing Psikologi Terapan

Aku ora nate mikir yen bisa entuk gelar saka universitas nyata. Thanks kanggo keluwesan program online ing Universitas Hodges, Aku isih loro kursus kanggo lulus karo Gelar Sarjana Psikologi Terapan lan aku ora bisa bangga karo awakku dhewe!

 

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Tinjau Kassandra Dafcik - BS Applied Psych 1- Kassandra nemokake kuliah ing format tradisional dudu kanggo dheweke. "Aku ngerti yen sekolah ora bisa digunakake kanggo aku, mula aku golek alternatif liyane ... aku diwenehi kesempatan kaping pindho ing Hodges, lan aku seneng bisa mlebu universitas iki.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Aku ora nate mikir yen bisa entuk gelar saka universitas nyata. Thanks kanggo keluwesan program online ing Universitas Hodges, aku isih loro kursus kanggo lulus kanthi Gelar BS ing Psikologi Terapan lan aku ora bisa bangga karo awakku dhewe.
Translate »