Ilmu Komputer vs. Gelar Teknologi Informasi Komputer. Wanita sing latihan langsung dibutuhake ing lapangan IT ing Hodges U.
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Ilmu Komputer vs. Gelar Teknologi Informasi Komputer

Ayo Miwiti Dhasar… Apa Sampeyan Golek Gelar Ilmu Komputer utawa Gelar Teknologi Informasi Komputer? Wangsulane bisa uga kaget.

Umume wong nganggep "ilmu komputer" minangka istilah sing cocog kanggo gelar komputer. Kasunyatane, kekarone ora bisa beda. Gelar Ilmu Komputer nyinaoni aspek "ilmu pengetahuan" ing komputer, dene gelar lan yayasan Teknologi Informasi Komputer nyiyapake sampeyan supaya bisa makarya ing Industri IT.

Kita nawakake gelar komputer kanthi fokus khusus:

Teknologi Informasi Komputer is gelar khusus sing dirancang kanggo nyedhiyakake siswa kualifikasi kanggo makarya ing bidang IT sing umum nalika ngidini siswa milih pilihan sing paling cocog karo pengetahuan, katrampilan, lan pengalaman - kanthi kualifikasi kanthi sukses.

Keamanan Siber lan Jaringan minangka gelar sing nyedhiyakake siswa kanthi kesempatan kanggo nyinaoni keamanan cyber lan cyber kanthi nggunakake simulasi lan alat sing ditemokake ing papan makarya kanggo ngerti ora mung kepiye serangan keamanan, nanging kepiye cara nyegah.

Pengembangan Perangkat Lunak yaiku kanggo siswa sing minat programming lan coding. Iki minangka gelar lengkap kanggo siswa sing kepengin nggawe piranti lunak SAAS, piranti lunak sing gegandhengan karo internet (kayata desain web utawa e-tool), piranti lunak game, utawa aplikasi.

 

Ing Universitas Hodges, kita duwe spesialisasi ing tangan IT jagad supaya sampeyan luwih cepet mlebu ing pasar kerja - kanthi katrampilan sing pas lan sertifikasi khusus sing dipasang. (Deleng ing ngisor iki kanggo informasi lengkap babagan program gelar)

<>

Wanita ing Teknologi

</>

Mbukak dalan kanggo wanita ing bidhang teknologi ing endi wae!

Telung Siswa ing ngarep komputer nganggo Logo Online Universitas Hodges

Ing Fisher School of Technology, kita yakin manawa kalebu kabeh wong, kalebu wanita lan wong-wong saka populasi sing kurang duwe gambaran ing STEM, penting banget kanggo terus maju lan sukses ing bidang IT.

Delengen kanthi cara iki, perusahaan teknologi ing mangsa ngarep golek ide anyar lan inovatif sing cocog kanggo kabeh wong. Tanpa input wanita sing fokus ing teknologi ing peran kepemimpinan, pangembangan produk sing digunakake saben dina ora bisa nyukupi kabutuhan wanita sing nggunakake.

"Sing ora dingerteni akeh wong yaiku komputasi minangka dhasar disiplin ilmu, Teknologi, Teknik lan Matematika (STEM) liyane," ujare Lanham. Ing Universitas Hodges, Fisher School of Technology nawakake gelar sing mbantu siswa ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo menehi pengaruh positif ing sektor teknologi komunitas bisnis kita.

Dituduhake manawa bocah-bocah wadon ora ngupayakake karier teknologi kanthi tarif sing padha karo rekane lanang amarga ora kakehan piranti keras komputer, piranti lunak, lan kode nalika isih enom kanggo nggayuh gelar teknologi informasi komputer. Tinimbang mlebu ing lingkungan kuliah kanthi ilmu sing padha karo mitra, wanita rumangsa ketinggalan lan pungkasane ninggali apa sing bisa dadi jalur karir sing apik.

Program Teknologi Informasi Komputer

Associate in Science in Computer Information Technology

AS ing Teknologi Informasi Komputer nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo posisi level entri ing bidang IT utawa kanggo nemokake area fokus masing-masing nalika nerusake gelar Sarjana.

  • Bisa nyiyapake siswa kanthi jembar ilmu ing bidang pambuka ing bidang teknologi.
  • Bisa nyiyapake siswa kanggo meja bantuan level entri utawa dhukungan saka posisi IT ing industri apa wae.
  • Pemrograman Java I nyedhiyakake pemahaman penting babagan program, sing bisa nguntungake para siswa nalika nerusake fokus ing bidang fokus.
  • Kursus A + Hardware I lan II kalebu akses menyang konten LabSim khusus sing nampilake siswa kanthi macem-macem simulasi virtual sing bisa ditrapake kanggo kelas ing mangsa ngarep lan lingkungan nyata.
  • Siswa milih bidang sing dikarepake lan milih pilihan adhedhasar pilihan spesialisasi. Program Teknologi Informasi Umum, Pemrograman lan Coding, utawa program Cyberecurity and Networking bisa nyedhiyakake dhasar sing dibutuhake kanggo nggayuh gelar sarjana pilihan.

Sarjana Ilmu ing Teknologi Informasi Komputer

BS ing Teknologi Informasi Komputer ngidini siswa ngatur gelar adhedhasar katrampilan lan semangat individu kanggo bidang IT.

  • Kursus skrip Powershell bisa menehi siswa kesempatan unik kanggo entuk pengalaman administrasi jaringan nyata sing dibutuhake kanggo nggawe lan mbukak skrip sing bisa digunakake maneh ing macem-macem lingkungan jaringan kanggo ngrampungake tugas sing repetitif lan rumit ing organisasi kanthi ukuran apa wae.
  • Entuk sertifikasi lan gelar industri kanthi bebarengan. Sertifikasi industri sing kasedhiya kalebu MOS, CompTIA A +, CompTIA Net +, CCNA, MCP, CompTIA Security +, & CompTIA Linux +.
  • Pilih jalur Teknologi Informasi Komputer yen sampeyan golek gelar serbaguna sing bisa adaptasi karo macem-macem karier fokus teknologi ing sembarang jenis organisasi.
  • Elective ngidini siswa nggabungake katrampilan keamanan siber, jaringan, manajemen basis data, utawa program lunak kanggo ngrancang gelar sing ngatur pengalaman sinau kanggo nyengkuyung tujuan sakabehe siswa.
  • Siswa bisa uga sinau cara ngatasi masalah bisnis kanggo nemtokake solusi IT sing cocog, banjur nggawe jalur sing bisa ditindakake kanggo proses implementasi skala penuh, kalebu latihan personel lan perencanaan pangopènan sing isih ana.

Program Gelar Cybersecurity lan Jaringan

Sarjana Ilmu ing Keamanan Siber lan Jaringan

BS ing Cybersecurity and Networking dikirimake kanthi metodologi interaktif (nggunakake alat nyata sing ditemokake ing lingkungan kerja) kanggo nggunakake solusi jaringan, lan deteksi lan pencegahan cyber sing bisa nyedhiyakake katrampilan sing dibutuhake wiwit dina kaping pisanan.

  • Siswa diwenehi kesempatan kanggo sinau babagan cara nggunakake kekuwatan PowerShell ing lingkungan Windows supaya bisa nggunakake tugas administrasi jaringan ing kabeh organisasi liwat proses skrip.
  • Hodges U nyedhiyakake mesin virtual kanggo siswa nyiyapake macem-macem konfigurasi jaringan mock kanggo nulis, nyoba, lan nglakokake skrip PowerShell, sing bisa mbantu mbangun lan nyaring katrampilan sadurunge mlebu tenaga kerja.
  • Entuk sertifikasi lan gelar industri kanthi bebarengan. Sertifikasi industri sing kasedhiya kalebu MOS, CompTIA A +, CompTIA Net +, CCNA, MCP, CompTIA Security +, & CompTIA Linux +.
  • Sinau solusi canggih kanggo masalah keamanan cyber lan jaringan saiki saka fakultas sing duwe pengalaman praktis relevan sing relevan. Rungokake minangka profesor sampeyan, sing kerja ing lembaga pamrentah, nyedhiyakake conto cyberattack sing nyata lan nyata ora mung kepiye cara serangan kasebut ditindakake, nanging uga cara bisa nyegah. Pengetahuan iki diterjemahake dadi latihan babagan cara ndeteksi lan nglindhungi organisasi saka cyberattack, uga cara ngatur lan ngrampungake eksperimen organisasi sawise sukses nyerang organisasi.
  • Siswa bisa nambah katrampilan keamanan ing kursus Peretasan Etika. Siswa mlebu lingkungan interaktif sing ditampilake cara mindhai, nyoba, hack, lan ngamanake sistem dhewe. Lingkungan intensif laboratorium nyiapake saben siswa kanthi ilmu sing jero lan pengalaman praktis kanthi sistem keamanan penting saiki.
  • Kelas IT kita mbukak jaringan independen sing ngidini siswa nggunakake piranti lunak simulasi kanggo jaringan, deteksi keamanan, lan analisis insiden. Kesempatan simulasi iki bisa mbantu siswa ngembangake lan nguatake katrampilan keamanan siber lan jaringan kanthi ngidini dheweke nglakokake tes lan simulasi kahanan kanggo nyata-nyata, sinau wektu nyata sing nglengkapi metode instruksi tradisional.
  • Siswa bakal duwe kesempatan kanggo nggawe macem-macem jaringan virtual karo server lan workstation, sinau cara ngoperasikake jaringan ukuran kanthi efektif lan efisien, lan sinau cara ndeteksi, ngrampungake, lan nyegah macem-macem jinis ancaman keamanan sumber daya jaringan organisasi.

Program Gelar Pengembangan Piranti Lunak (Coding lan Programming Komputer)

Sarjana Ilmu Pengembangan Piranti Lunak

BS ing Pengembangan Piranti Lunak bisa nyiapake sampeyan ngrancang sing apik. Apa sampeyan kepengin nggawe piranti lunak, pangembangan basis web, utawa jagad game - sampeyan kudu nutupi sampeyan.

  • Java Programming II bisa nyedhiyakake siswa kanthi praktik pemrograman canggih interaktif. Siswa bisa entuk katrampilan nulis kode piranti lunak kompleks sing maksimal nggedhekake wektu eksekusi lan papan panyimpenan sing dibutuhake program software kanthi bener lan digunakake.
  • Kita nyakup macem-macem masalah keamanan sing umume ditemokake ing program piranti lunak lan bisa uga siswa siap nggawe kode sing ringkes, fungsional banget, lan aman.
  • Entuk wawasan babagan cara ngetrapake katrampilan sing sampeyan sinaoni ing lingkungan IT nyata saka profesor sing makarya ing industri kasebut.
  • Siswa bisa ngembangake katrampilan coding lan kemampuane nggabungake solusi piranti lunak sing bisa digunakake kanthi nggunakake pirang-pirang basa pamrograman kayata Java, Python, C ++, HTML, CSS, XML, javascript, Visual Basic, perpustakaan SDL, C #, SQL, MySQL, lan liya-liyane macem-macem aplikasi rekayasa piranti lunak.
  • Kanggo siswa sing golek game, kita menehi instruksi babagan Pambuka Programming Game lan Pangembangan Aplikasi Seluler bebarengan karo Program lan Aplikasi Aplikasi Internet.
  • Kanggo siswa sing kasengsem ing pangembangan perangkat lunak adhedhasar web, kita menehi instruksi babagan Programming Java, Konsep Pemrograman II, Desain Web I, Aplikasi Organisasi Media Sosial lan Teknologi Kolaboratif, e-Niaga, Pangembangan Aplikasi Seluler, lan Pemrograman Aplikasi lan Database Internet.
  • Siswa duwe kesempatan kanggo sinau basa kode minangka bagean saka program gelar, tanpa dibutuhake kamp boot. Hodges U nyedhiyakake kursus ing Java, Python, XML / Java (pangembangan app), C ++, HTML, PHP, Visual Basic (VB), C #.
  • Gunakake katrampilan ngodhe sing wis sampeyan sinaoni ing proyek kayata nggawe aplikasi Android, ngembangake program piranti lunak nggunakake Java, utawa nggawe game dhasar sing nggabungake file swara, peta ubin, lan latar mburi rolling kanggo nambah pengalaman gamer kanthi sakabehe.
  • Sinau babagan cara ngimbangi katrampilan coding bebarengan karo nggawe pengalaman panganggo kanthi positif.

Apa sing Nggawe Hodges?

Yen sampeyan kepengin sinau gelar sing gegandhengan karo komputer, sampeyan bisa uga pengin ngerti sebabe sampeyan kudu melu ing Hodges U. Program kita dirancang kanthi unik supaya sampeyan bisa ngasilake asil ing proyek sing rumit lan gegandhengan karo IT. 

  • Kursus IT sing gegandhengan karo industri sing dirumusake kanggo mbangun pengetahuan penting nalika siswa nerusake jalur gelar sing dipilih.
  • Sinau interaktif minangka inti saka saben kursus IT kita. Hodges U sinau aktif ing level anyar kanthi nyedhiyakake laboratorium simulasi, mesin virtual, lan jaringan virtual kanggo siswa kanggo nyoba katrampilan lan ilmu sadurunge dijaluk tampil ing papan kerja.
  • Saben siswa diwenehi dhasar pemrograman nggunakake Java lan sinau ngetrapake konsep program kanggo ngrampungake tugas pangembangan perangkat lunak dhasar. Siswa entuk kesempatan kanggo nulis program sederhana sing nuduhake kohesi fungsi piranti lunak kanthi instalasi jaringan lan protokol keamanan.
  • Manajemen proyek digabungake ing saben program gelar TI kanggo ningkatake katrampilan sing bakal mbantu siswa ngatur macem-macem proyek TI simultan sing ditemokake ing lingkungan kerja saiki.
  • Siswa bisa uga melu ujian sertifikasi industri ing Hodges U kanthi tarif siswa sing suda, uga minangka sertifikasi mandhiri utawa minangka bagean saka tugas kursus. Sawise lulus, siswa uga bisa nampa sertifikat khusus katrampilan saliyane diploma gelar.
  • Saben Gelar Teknologi Informasi BS dipungkasi kanthi kursus Analisis Sistem & Solusi Solusi. Kursus iki nyedhiyakake siswa kesempatan kanggo nampilake pemahaman babagan cara ngowahi syarat bisnis liwat kabeh siklus pangembangan sistem kanggo ngasilake rencana final kanggo implementasi sistem informasi terintegrasi ing organisasi, saengga menehi bukti yen siswa wis siyap ing proyek IT ing lapangan sing ditemtokake.

Badge - Universitas Hodges sing dijenengi Sekolah Paling Apik
Pandhuan kanggo Sekolah Online - Sekolah Online Paling apik kanggo Nilai 2020
logo teknologi informasi sing bisa digunakake ing kampus - terjangkau

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Thanks kanggo jadwal sing fleksibel, sanajan Universitas Hodges kanggo wong diwasa sing kudu nyengkuyung kulawargane, kaya aku, mula ora bisa tuku komputer kanggo nggawe kerajaan IT dhewe.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Sing paling spesial babagan Universitas Hodges yaiku saben profesor menehi pengaruh sing kuat. Dheweke mbukak, melu, gelem, lan pengin mbantu kita sukses.
Translate »