English Grammar Online ing logo Universitas Hodges
Hodges Sambungake Pendhidhikan Profesional lan Pelatihan Ketrampilan Nyata Dunia Nyata

Ngrembaka Kanthi Kursus Grammar Inggris Online Saka Hodges Connect!

Sugeng Rawuh ing Program Grammar Inggris Online Universitas Hodges, sistem berurutan kanggo ngerti pola grammar Inggris saka level skill dhasar nganti maju. Program online kanthi mandiri wis dirancang khusus kanggo pamicara non-Inggris diwasa kanggo ngerti tata bahasa lan ngomong basa Inggris kanthi manteb. Entuk katrampilan sing dibutuhake ing tembung, verba, klausa, lan adverba. Ketrampilan kasebut bisa mbantu sampeyan ngembangake katrampilan nggunakake basa Inggris kanthi efektif lan sengaja lan / utawa nambah kesempatan golek penghasilan! 

Kursus iki kanggo wong sing butuh keluwesan kanggo sinau online, duwe akses menyang smartphone utawa piranti seluler, bisa uga isin utawa isin komunikasi ing kelas utawa lingkungan interpersonal, lan / utawa pengin kursus basa Inggris sing dirancang kanggo menehi piwulang basa Inggris online sing berkualitas rega terjangkau. Mulai Kursus Grammar Inggris Online saiki!

Iki minangka kursus non-gelar sing ditawakake minangka bagean saka Hodges Sambungake Program Pendidikan lan Pelatihan Profesional, ing ngendi sampeyan nyambungake sampeyan karo perusahaan sing nuntut katrampilan sing dibutuhake supaya sukses. 

Informasi Kursus Grammar Inggris Online

Miwiti ing Awal: Kursus Online Tata Bahasa Inggris 1, 2, & 3

Ngerteni babagan cara ngenali lan nggunakake kata benda, kata ganti, artikel, adjektiva, barang-barang sing duwe, uga pengaruh saiki lan jaman biyen Be. Sinau babagan kapitalisasi, pitakon, lan kontrak kanggo nambah pangerten lan lancar ngomong.

Wiwitane: $ 299

  • Tataran Inggris 1
  • Tataran Inggris 2
  • Tataran Inggris 3

Terusake karo Tingkat Menengah: Kursus Online Tata Bahasa Inggris 4, 5, & 6

Ngerteni babagan cara ngenali lan nggunakake tensi sing gampang lan progresif ing wektu saiki, kepungkur, lan mbesuk, nggawe perbandingan lan panjaluk, lan njaluk lan menehi saran lan ijin. Sinau babagan cara nggabungake ukara lan nggunakake kriyo frasa lan bentuk sing gegandhengan kanggo nambah pangerten lan lancar ngomong.

Penengah: $ 299

  • Tataran Inggris 4
  • Tataran Inggris 5
  • Tataran Inggris 6

Rampung karo Tingkat Lanjut: Kursus Grammar Online Inggris 7, 8, & 9

Ngerteni babagan cara ngenali lan nggunakake kabeh klausa tondho, sampurna, lan progresif, klausa adjektiva lan nomina, swara aktif lan pasif, lan kahanan hipotetis. Sinau babagan cara nyebutake kabutuhan, kemungkinan, kemungkinan, lan pangarep-arep lan kekarepan ing kabeh wektu lan ing macem-macem skenario. Kajaba iku, sinaoni irama lan intonasi pidato basa Inggris kanggo nambah pemahaman lan lancar ngomong.

Maju: $ 299

  • Tataran Inggris 7
  • Tataran Inggris 8
  • Tataran Inggris 9

Tindakake Kursus Online sing Nglatih Sampeyan Cara Nggunakake English In-Real-Life.

  • Akses kabeh 9 kursus nggunakake piranti seluler.
  • Saben kursus kalebu Sinau Interaktif, Tes, Praktik Sebut, lan Strategi Dianggo.
  • Uji coba maneh tanpa wates.
  • Kursus sing diwulangake dening Dr. Leisha Cali, Direktur ESL, kanthi pengalaman lapangan luwih saka 28 taun mulang basa Inggris.
  • tuku kabeh 9 Tataran Grammar Inggris kanggo $ 795 utawa tuku Wiwitan, Menengah, lan / utawa Advanced kanggo $ 299 saben wong.

Aja Enteni, Miwiti Dina Iki!

English Grammar Online ing logo Universitas Hodges

Liyane babagan Dr. Leisha Cali, Direktur Program Online ESL lan Hodges

Dr. Leisha Cali, Direktur ESL, wis ana ing Universitas Hodges wiwit taun 2004. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 28 taun lan nggabungake riset lan pengalaman praktis sing dikembangake saka mulang siswa ing Inggris minangka Bahasa Kedua sajrone 15 taun kepungkur kanggo ngirim strategi sinau basa karya sing.

Dheweke nggawe kursus Tata Bahasa Inggris Online khusus kanggo sing ora bisa ngunjungi kampus langsung.

Mangkene sing bisa sampeyan ngarepake.

  • Dhewe program alternatif sing bisa diakses liwat Canvas nggunakake piranti seluler.
  • Kursus grammar sing dirancang kanggo mbantu sampeyan ngerti tegese ing mburine tembung sing ditulis lan ditulis.
  • Mbantu sampeyan nambah katrampilan sampeyan ngluwihi basa Inggris, sing bisa ngalangi interaksi pribadi lan sosial, uga kesempatan finansial.
  • Tes diwiwiti saka pirang-pirang pilihan nganti isi lan bisa ditindakake kaping pirang-pirang sing disenengi siswa.
  • sinau kosakata frekuensi dhuwur tinimbang kosakata ekstensif, ngidini sampeyan komunikasi kanthi efektif.
  • Sinau cara kanggo ngembangake lan mbangun kosakata ing video Aplikasi Praktis ing saben pelajaran.
  • Entuk dhuwit kanthi kursus ing aksen, stres, irama, lan melodi - wilayah sing asring diabaikan ing program tradisional lan online.

Cekakipun, program Hodges English Grammar Online Universitas Hodges dirancang supaya sampeyan bisa ngerti cara kerja grammar lan bisa sinau ngomong kanthi percaya diri!

Majani Lullein, Wakil Presiden Media Anchorage Productions

"Program iki mbantu aku transisi menyang dunia sing ngomong nganggo basa Inggris kanthi manteb lan nyaman. Yen ora, aku ora bakal bisa ngrampungake pendhidhikan ing negara iki. ”

Translate »