Universitas Hodges bisa digunakake kanggo wong diwasa sing sibuk. Wanita sing sinau sawise pirang-pirang jam nuduhake sampeyan bisa mlebu sekolah ing urip sampeyan!
Kategori:
Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Kita Ana ing Sisih Utama Pendidikan Online!

Ing Universitas Hodges, kita ngerti manawa sinau ing jagad saiki kerja sing sibuk lan jadwal kulawarga bisa dadi angel banget yen kudu sekolah maneh. Pramila kita wis ngrancang akeh program kampus supaya bisa online. Fleksibilitas nalika nggayuh gelar sampeyan minangka cara paling apik supaya sampeyan bisa sukses, lan kita ngerti. Pelajar diwasa liyane wis lelungan kanthi cara sing padha kaya sing sampeyan pikirake lan wis sukses ing program gelar online Hodges.

Program Online Paling Dhuwur

Kaluwihan kanggo Rawuh Hodges Kanggo Gelar Online utawa Sertifikasi Online

Amarga kita wis ngrancang jalur gelar kanggo siswa online, sampeyan bakal nemokake kaluwihan sing luwih unggul tinimbang universitas online liyane.

  • Profesor kasedhiya kanggo njawab pitakon sampeyan. Kita minangka universitas layanan lengkap sing nawakake program tradisional lan online. Fakultas nyedhiyakake kasedhiya kanggo sampeyan kanggo njawab pitakon lan mbantu sampeyan sukses. Ditambah maneh, fakultas kita ngluwihi kriteria pengajaran sing ketat sing dibutuhake kanggo akreditasi regional lan program.
  • Program gelar kita dirancang kanthi lengkap kanggo siswa diwasa. Fleksibilitas ing saben program yaiku nggawe kita unik. Kita ora mung universitas sing nyedhiyakake kursus online. Kita minangka universitas sing duwe komitmen kanggo sukses.
  • Sampeyan ora bakal kompromi kualitas kanggo penak. Kita minangka universitas online sing akreditasi regional. Akreditasi daerah luwih ketat lan mbutuhake asil siswa sing ngluwihi level akreditasi nasional. Kanthi Hodges U, sampeyan bakal entuk pendhidhikan sing luwih apik.
  • Profesor kita duwe pengalaman nyata. Dheweke bisa uga nyedhiyakake katrampilan sing bisa ditrapake kanggo karir saiki. Mulai nggunakake katrampilan sing sampeyan sinaoni saiki.
  • Canvas minangka platform online sing digunakake kanggo ngirim kursus online, nggawe interaksi peer lan dhukungan instruksional kasedhiya kanthi gampang. Pesen cepet, jam kantor virtual kanggo instruktur, ceramah sing direkam, lan kapabilitas konferensi wektu nyata kabeh kasedhiya ing pengalaman sinau online Universitas Hodges.

Owahi pangowahan sing bakal dakkarepake mbesuk. Mulai online dina iki!

Gelar lan Formulir Pangiriman Sertifikasi

Ing Universitas Hodges, akeh gelar kuliah sing kasedhiya online. Kita wis nyusun dhaptar program master, sarjana, asosiasi, lan sertifikasi sing bisa dijupuk online, saka ngendi wae ing 49 negara sing dilayani.

O = Kabeh Program ing Program Gelar iki bisa Rampung Kanthi Online

B = Kursus ing Program Gelar yaiku Sato / Campuran. Sawetara Kursus bisa Rampung Kanthi Online lan Sawetara Kursus Kudu Rampung Ing Kampus.

C = Kabeh Program ing Program Gelar iki kudu On-Campus Lengkap.

DEGREE PROGRAM O B C
AA - Studi Umum Ya Ya Ora Ana
AA - Fokus Keadilan Pidana Ya Ora Ana Ora Ana
AA - Fokus Desain Digital lan Grafis Ya Ya Ora Ana
AA - Fokus Ilmu Kesehatan Ora Ana Ya Ora Ana
AS - Akuntansi Ya Ya Ora Ana
AS - Administrasi Bisnis Ya Ya Ora Ana
AS - Teknologi Informasi Komputer Ya Ya Ora Ana
AS - Layanan Kesehatan Darurat Ora Ana Ya Ya
AS - Administrasi Kantor Kesehatan Ya Ora Ana Ora Ana
AS - Komunikasi Profesional Ya Ya Ora Ana
AS - Pasinaon Paralegal Ya Ora Ana Ora Ana
AS - Asisten Terapi Fisik Ora Ana Ora Ana Ya
BS - Akuntansi Ya Ya Ora Ana
BS - Psikologi Terapan Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Administrasi Bisnis Ya Ya Ora Ana
BS - Teknologi Informasi Komputer Ya Ya Ora Ana
BS - Keadilan Pidana Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Keuangan Ya Ya Ora Ana
BS - Ilmu Kesehatan Ora Ana Ya Ora Ana
BS - Kesehatan Svs. Admin Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Studi Antardisipliner Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Sinau Hukum Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Manajemen Ya Ya Ora Ana
BS - Pemasaran lan Merek Modern Ya Ya Ora Ana
BS - Keamanan Cyber ​​/ Jaringan Ya Ya Ora Ana
BS - Perawat Ora Ana Ora Ana Ya
BS - Pangembangan Piranti Lunak Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Panyusunan AutoCAD Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Desain Animasi Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Manajemen Database Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Piranti Lunak E-Business Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Usaha E-Bisnis Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - EDiscovery / Litigasi Ya Ora Ana Ora Ana
ESL - Inggris minangka Basa Kapindho Ya Ya Ya
Sertifikat - Keamanan Siber Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Kepemimpinan Keanekaragaman, Kesetaraan Ya Ora Ana Ora Ana
Sertifikat - Ujian Akuntansi Forensik / Ujian Penipuan Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Produksi Desain Grafis Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Dhukungan Meja Pitulung Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Dhukungan Teknologi Informasi Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Spesialis Jaringan Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Program Perawatan Kesadaran Penyalahgunaan Bahan Ya Ora Ana Ora Ana
Sertifikat - Pengalaman Panganggo / Desain Web Ya Ya Ora Ana
JM - Juris Master Ya Ora Ana Ora Ana
Master - Akuntansi Ya Ora Ana Ora Ana
Master - Administrasi Bisnis Ya Ya Ora Ana
MS - Psikologi Positif Terapan Ya Ora Ana Ora Ana
MS - Konseling Kesehatan Mental Klinis Ya Ya * Ora Ana
MS - Manajemen Ya Ya Ora Ana
  • Mangga dipriksa karo penasihat penerimaan informasi sing paling anyar.
  • * Minimal 12 Siswa.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Sinau Online?

Sinau kanthi online mbutuhake pola pikir sing positif lan tekad kanggo ndeleng tugas nganti rampung. Kita percaya marang sampeyan, lan ngerti yen sampeyan kudu sinau online. Nanging kanthi akeh panjaluk wektu sampeyan, penting kanggo sampeyan ngerti manawa sampeyan ngerti apa sing gegandhengan karo program online. Sinau kanthi online ora gampang, nanging mesthine dadi pilihan sing unggul sing ngidini sampeyan ngrampungake target pendhidhikan sing luwih dhuwur.

Ngerti apa tegese dadi siswa online. Fleksibilitas minangka kunci sinau online. Sampeyan bisa sinau babagan jadwal kerja lan kulawarga, ing wektu sing sampeyan lakoni nalika istirahat nedha awan lan sadurunge utawa sawise kerja. Mungkin kanggo sampeyan, esuk banget utawa sawise wong liya turu. Apa jadwal sampeyan, sampeyan bisa melu kelas online. Kursus online sinkronisasi, asinkron, teknologi, simulcast, lan kuliah online bisa uga kasedhiya ing bidang pendhidhikan sing luwih dhuwur. Ana uga sawetara tantangan. Sinau online bisa mbutuhake wektu luwih akeh tinimbang sinau tradisional (kayata: kelas siji jam kanthi ceramah lan diskusi bisa dadi luwih akeh wektu online sawise sampeyan maca ceramah lan nulis poin diskusi sampeyan kanggo tinjauan instruktur). Yen sampeyan biasane mbutuhake sawetara arah saka profesor, sinau online bisa uga luwih angel tinimbang lingkungan belajar campuran. Kita nawakake akeh pendekatan kanggo sinau; pilih sing cocog karo sampeyan.

Karakteristik sing nggawe siswa online sukses kalebu katrampilan komunikasi tinulis sing apik banget, katrampilan maca lan ngerteni subyek kanthi cepet lan efisien, katrampilan matematika sing kuat, katrampilan (lan kepinginan) supaya bisa mandhiri tanpa ana pengawasan, lan cukup sadhar kanggo ndeleng dalan mbesuk nalika njupuk inisiatif kanggo tekun liwat tantangan. Sampeyan mbutuhake kemampuan kanggo gawe jadwal wektu kanggo sinau lan ngetutake rencana sing sampeyan pilih sanajan ana kedadeyan sing bisa ngganggu sampeyan. Aja kuwatir yen sawetara katrampilan kasebut katon gedhe banget. Staff kita kasedhiya kanggo nggawe sinau supaya bisa diakses dening kabeh wong.

Kemampuan kanggo nggawe hubungan positif karo individu sing padha nalika sinau online. Luwih gampang sukses yen sampeyan duwe sistem dhukungan positif kanggo mbantu program pembelajaran online. Sampeyan bakal nemoni sawetara tantangan, lan saben tantangan bakal migunani nalika sampeyan nyekel gelar. Nduwe panutan positif lan sistem dhukungan sing bisa nyedhiyani sampeyan kabeh sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan pungkasan integral karo sukses sampeyan. Sampeyan wis entuk iki!

Ngerti motivasi sampeyan. Sebab sampeyan mutusake sekolah ing sekolah online bakal mengaruhi katrampilan sinau. Ngerti lan ngerti motivasi sampeyan milih bali sekolah lan sinau kanthi online. Kanggo akeh, sinau kanthi online ngidini dheweke terus kerja nalika golek pendidikan sing luwih dhuwur supaya bisa entuk penghasilan luwih akeh. Terus motivasi sampeyan ing ngarep supaya sampeyan bisa ngelingi nalika sinau kayane kesel utawa mecah. Sampeyan bakal nandur modal kanggo sampeyan dhewe lan ing program online. Wektu sampeyan minangka salah sawijining investasi paling gedhe sing bakal sampeyan lakoni. Upaya sing sampeyan sinau kanthi online bakal langsung ana hubungane karo kinerja sampeyan ing kursus. Sampeyan uga bakal nggawe komitmen finansial kanggo sampeyan dhewe. Investasi dhuwit ing pendhidhikan bakal ngasilake pungkasane luwih gedhe. Kita ngerti sampeyan bisa nindakake, lan jero banget, uga sampeyan!

Logo JU Online - Memulang Online Wiwit 1995. Kelas Virtual. Asil Nyata. Gambar Simpenan Siswa Wanita Lungguh ing lemah kanthi komputer.

Rincian & Kriteria Penerimaan Siswa Online

Universitas Hodges ora mbedakake adhedhasar ras, warna, agama, jinis, orientasi seksual, asal nasional, umur, utawa cacat nalika nyedhiyakake kesempatan pendhidhikan utawa kesempatan kerja lan mupangat. Kabeh anggota komunitas Universitas dihargai uga padha. Universitas Hodges ora mbedakake adhedhasar jinis utawa cacat program pendidikan lan kegiyatan sing ditindakake, miturut sarat kabeh peraturan lan peraturan federal lan negara sing kalebu, nanging ora diwatesi, Judhul IX Amandemen Pendidikan taun 1972 , Bagean 504 Undhang-undhang Rehabilitasi taun 1973, lan Undhang-undhang sing Disabilitas Amerika Serikat ing taun 1990. Kebijakan iki nganti tekan lapangan kerja lan mlebu ing Universitas Hodges.

 

Enquiries babagan Judhul IX, kudu diarahake menyang Koordinator Judul IX:

Kelly Gallagher, Koordinator Judul IX 4501 Blvd, Fort Myers, FL 33966

JudulIX@hodges.edu

239-938-7752

Judhul IX Pelatihan bisa diakses kene.

 

Enquiries babagan Undhang-undhang sing Disabilitas Amerika kudu diarahake menyang Koordinator ADA:

Josh Carcopa, Direktur Pengalaman Siswa.

Priksa email kudu dikirim menyang Kampus Fort Myers ing alamat ing ngisor iki: Universitas Hodges, Attn: Koordinator ADA, 4501 Blvd, Kolonial Myers, FL 33966.

 

Universitas kasebut duwe hak nolak panggunaan pelamar nalika tumindak kasebut dianggep minangka kapentingan paling apik kanggo pelamar utawa universitas. Universitas kasebut ora nampa pelamar sing duwe kapercayan kejahatan utawa seksual menyang program studi. Pelamar liyane sing duwe rekor kejahatan bisa ngrampungake Formulir Bandhing Daya Ukur, sing ditinjau dening komite komite Keamanan Universitas. Panitia utama, sing keputusane final, bakal nemtokake kemampuan calon maju ing proses penerimaan.

Inisiatif Pembelajaran Online ing universitas diawasi dening pimpinan akademik saben sekolah sing ngawasi integrasi kursus lan program online kanthi proses akademik. Kursus lan program online ditampilake nggunakake Canvas, sistem manajemen pembelajaran universitas. Siswa sing melu kursus online kudu kenal karo platform Canvas sadurunge miwiti kursus.

Kabeh kursus online sing diwulangake ing Universitas Hodges bisa uga mbutuhake ujian akhir sing diprakarsai. Siswa kudu melu ujian pungkasan (mbutuhake webcam) sajrone tanggal sing kacathet ing portal MyHUgo. Saben kursus online duwe ragad prosedhur sing gegandhengan (waca jadwal Tuition lan Fees ing Syarat lan Ketentuan Registrasi).

Siswa pendhidhikan online / pendhidhikan jarak jauh bisa miwiti keluhan liwat email menyang onlinelearning@hodges.edu.

Yen siswa pendidikan online / kadohan ngrasa keluhan kasebut ora dikelola kanthi bener dening lembaga kasebut, para siswa bisa ngirim keluhan kasebut menyang kontak negara ing ngisor iki:

a) Ombudsman dadi utami negara titik kontak kanggo ngatasi pitakon lan keprihatinan saka pejabat sekolah swasta lan kantor program.

Ombudsman Layanan sing padha
850-245-9349
Equitableservices@fldoe.org

b) Yen Ombudsman ora bisa nulungi sampeyan, hubungi Kantor Artikulasi ing Departemen Pendidikan.

Siswa pendhidhikan online / pendhidhikan jarak jauh sing wis ngrampungake proses keluhan Universitas Hodges lan proses keluhan negara sing ditrapake bisa uga mrentah keluhan non-instruksional menyang Dewan Koordinasi Pendidikan Resiprokalisasi Wilayah Florida Reseprocal (FL-SARA PRDEC). Kanggo informasi tambahan babagan proses keluhan, bukak ing Proses Keluhan FL-SARA kaca.

Kawicaksanan sing ditrapake ing ngisor iki (8.1 Hak lan Tanggung Jawab Siswa lan 8.4 Kebijakan Keluhan Siswa) diterbitake ing Buku Panduan siswa Universitas Hodges sing bisa ditemokake kene.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Thanks kanggo Hodges sing nyedhiyakake kursus online lan lapangan, uga kursus cedhak kanggo profesional sing makarya, aku bisa entuk keseimbangan antara entuk pendhidhikan lan ndhukung kulawarga.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Thanks kanggo jadwal sing fleksibel, sanajan Universitas Hodges kanggo wong diwasa sing kudu nyengkuyung kulawargane, kaya aku, mula ora bisa tuku komputer kanggo nggawe kerajaan IT dhewe.
Translate »