Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Crita Sukses Siswa

Luwih saka sepuluh ewu # MyHodgesStory wis dikandhani. Siswa kuliah generasi pertama, siswa veteran, tugas omah pirang-pirang yuta dolar, #HodgesHeros, lulusan induk tunggal…. crita kabeh wong unik. Siji perkara sing tetep bener kanggo kabeh yaiku dheweke duwe keberanian lan upaya kanggo njupuk langkah pertama.

Gabung karo rangking kita lan dadi inspirasi kanggo Hawks mbesuk kanthi crita sukses siswa sampeyan dhewe.

Apa # MyHodgesStory sampeyan? Miwiti lelungan dina iki!

Dr. John Meyer, Hodges
Presiden & Alumni Universitas (BS & MBA)

"Kaya akeh siswa Hodges, aku miwiti pendhidhikan sing luwih dhuwur mengko lan kudu ngimbangi kerja, kulawarga, lan kuliah kanthi full-time."

Apa crita sukses sing pengin dicritakake? Ayo mbantu sampeyan nemokake dalan kanggo gabung karo ewu lulusan Hodges sing bangga saiki.

Michelle Spitzer
Pamilik Pembantu Pro

Dave Weston
CFO Naples Lumber

Eliana Tardio - Komunikasi lan Media

Napa Pilih Hodges?

"Aku seneng karo Profesor [Andrea] Fortin, lan aku terhormat dheweke nunjuk aku dadi Mahasiswa Wulan. Dheweke siyap nulungi, lawange mesthi mbukak kanggo para siswa, lan dheweke fleksibel lan kreatif nalika nggarap para siswa diwasa kayata aku. Aku seneng banget, lan sejatine aku ujar manawa koneksi wis mbantu aku entuk cita-cita lulus ing AS, lan saiki, nggayuh gelar master. ”

"Sampeyan rumangsa inspirasi lan motivasi kanggo nggedhekake kemampuan pribadi lan kreatif, dadi bos sampeyan dhewe, lan nggawe pangowahan sing pengin sampeyan lakoni ing jagad iki. Entuk gelar ora babagan judhul. Babagan ilmu sing ngowahi sampeyan supaya sampeyan bisa dadi wong sing luwih apik ”

Bill Lombardo
Collier County Fire Fighter

Jason Fournier
Operasi Manager

Christopher Jackson
Administrasi bisnis

Carol Emmick
Direktur Klinik ALS

Amelia Vasquez - Lulusan Administrasi Bisnis Tiga-Wayah

"Aku kudu nandur modal ing aku. Aku rumangsa yen [bali sekolah] bakal menehi kesempatan sing luwih apik kanthi nggawe masa depan anyar, lan aku bisa dadi conto sing sukses kanggo anak-anake, ”jarene. "Aku pengin entuk luwih akeh ilmu lan katrampilan sing mengko bisa dak gabungake bisnis utawa gaweyan mbesuk. ”

Entuk rong derajat sajrone patang taun Amelia cVasquez nggawe wektu sing tepat karo anak-anake, ngrampungake PR kanggo sekolah lan nyedhiyakake versi paling apik nalika kerja, Vasquez ngrampungake lan ngrampungake MBA ing taun 2002.

"Aku menehi sukses marang kabeh profesor sing semangat lan setya ing Hodges ..." sampeyan bisa nindakake iki, "" tututi impen sampeyan. " Aku duwe kapercayan yen nuli meksa aku unggul, ”jarene. "Aku manteb ing ati, semangat lan semangat, lan aku ngajak sapa wae sing mikir mbalik sekolah lan golek Hodges."

Paul Haisman
Kepala Staf Informasi

Robert Stevens
VP Kabel Operasi USA

Kayla lan Ryan Harp
Lulusan Veteran

Pilihan jadwal fleksibel Hodges ngalahake saben sekolah liyane sing dakanggep. Amarga fleksibilitas sing diwenehake dening kelas online, aku bisa entuk gelar nalika kerja sedina.
Aku duwe pendhidhikan sing apik ing kene. Profesor fokus banget kanggo nggawe manawa siswa nampa pendhidhikan sing paling apik. Aku wis sukses kanthi profesional amarga profesor ing Hodges U wis misuwur.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Tantangan paling gedhe yaiku bali menyang universitas nalika wis diwasa lan ngalami transisi urip utama ... Aku biyen kuliah, nanging aku yakin bakal bali kanggo ngrampungake tujuan pendhidhikan kanthi ngerti profesor, uga para mentor lan staf bakal ana ing kono kanggo sukses akademik.
Translate »