Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Efektivitas lan Penelitian Institusi

Mission Statement

Misi Kantor Efektivitas lan Riset Institusi yaiku menehi pandhuan kanggo pengembangan lan implementasi perencanaan, penilaian, lan kegiatan riset lembaga sing bakal ningkatake kualitas kelembagaan lan pencapaian misi.

Statistik Pendaftaran Musim Gugur 2020

Total Enrollment miturut Lokasi Kampus

Jumlah Enrollment 760
On Kampus 51.2% 389
Online / Self-Paced 48.8% 371
Siswa Sing Nggoleki Gelar 92.1% 700
Siswa ESL Total 7.9% 60
Para vèteran 17.1% 130

Total Enrollment dening Level Akademik

Jumlah Enrollment 760
Sarjana Siswa 78.3% 595
Siswa Siswa 13.8% 105
Siswa ESL 7.9% 60

Total Enrolment miturut Jenis Kelamin (Kabeh Siswa)

Female  64.7% 492
lanang 35.3% 268

Total Pendaftaran miturut Lomba / Etnis (Kabeh Siswa)

Hispanik  35.9% 273
Ireng, Non-Hispanik 12.4% 94
Putih, Non-Hispanik 36.3% 276
Liyane / Campuran 3.7% 28
Unknown 11.7% 28

Total Enrolmen miturut Lomba / Etnis (Siswa sing Nggoleki Gelar)

Hispanik 32.1% 225
Ireng, Non-Hispanik 13.5% 94
Putih, Non-Hispanik 38.0% 266
Liyane / Campuran 3.7% 26
Unknown 12.7% 89

Total Enrolment Miturut Umur (Kabeh Siswa)

Umur Siswa Rata-rata 33
<= 23 15.3% 116
24-34 48.0% 365
35-45 25.9% 197
> = 46 10.8% 82

Total Enrolment Miturut Status (Siswa Sing Nggoleki Gelar)

Full-Time  66% 462
Part-Time 34% 238

Statistik Fakultas Musim Gugur 2020

Fakultas miturut Jenis Kelamin (Program Gelar)

Female  50.6% 40
lanang 49.4% 39

Fakultas miturut Status (Program Gelar)

Full-Time  31.6% 25
Ditambahake 68.4% 54

Fakultas miturut Gelar paling Tinggi (Program Gelar)

Bachelor's 2.5% 2
Master 35.5% 28
terminal 62.0% 49

Program sing diajokake dening Fakultas Sarjana

% Kursus % Jam Kredit
Full-Time 38.2% 39%
terminal 61.8% 61%

Program sing diajokake dening Fakultas Pascasarjana

% Kursus % Jam Kredit
Full-Time 50.8% 49.5%
terminal 49.2% 50.5%

Statistik Kursus Musim Gugur 2020

Ukuran Kelas Sarjana Rata-rata (tanpa Upower / SPL)

  • SIZE CLASS UNDERGRADUATE AVERAGE: 8

Ukuran Kelas Siswa Rata-rata (tanpa Upower)

  • UKURAN KELAS GRATIS GRATIS: 6

Ukuran Kelas ESL Rata-rata

  • UKURAN ESL KELAS SIZE: 16

Rasio Siswa-menyang-Fakultas Pendaftaran IPEDS 2019-2020 

12: 1

Translate »