Logo Universitas Hodges digunakake ing Header
Logo Universitas Hodges - Kaca Informasi Pelanggan

Informasi Konsumen Universitas Hodges

Aturan sing disebarake dening Departemen Pendidikan AS kanggo ngetrapake pangowahan sing digawe Undhang-undhang Pendidikan Tinggi taun 1965, kaya sing diowahi (HEA), dening Amandemen Pendidikan Tinggi taun 1998 mbutuhake pambocoran pitulungan finansial lan informasi institusional kanggo siswa miturut program pitulung finansial siswa diterbitake miturut Judhul IV Undhang-undhang Pendidikan Tinggi taun 1965, kaya sing diowahi. Program kasebut kalebu Program Pell Grant Federal lan Program Pinjaman Langsung Federal William D. Ford. Miturut peraturan kasebut, Universitas Hodges kudu, saben taun, nyebarke kabar marang kabeh siswa sing wis entuk kasedhiyan pitulungan finansial lan informasi lembaga sing dibutuhake kanggo diandharake miturut amandemen HEA lan miturut Undhang-undhang Hak-hak Pendhidhikan Keluarga lan Privasi (FERPA ) sing ngatur akses menyang cathetan pendhidhikan siswa sing dikelola institusi pendidikan lan ngeculake informasi saka cathetan kasebut. Informasi konsumen kanggo siswa saiki lan calon siswa bisa diakses liwat link ing ngisor iki. Siswa uga bisa ngubungi Kantor Pendaftar liwat email ing registrar@hodges.edu kanggo njaluk salinan kertas pambocoran kasebut utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan topik kasebut. Kajaba iku, siswa bisa uga njaluk pitakon tartamtu babagan pitulungan finansial siswa menyang finaid@hodges.edu.

Kajaba iku, kita wis nggawe Kebijakan Privasi Situs Web kasedhiya ing pungkasan kaca referensi iki. Hubungi kita kanthi pitakon utawa prihatin babagan informasi iki.

Informasi Kepatuhan Judhul IX

 

I. Laporake kedadeyan

 

Pitulungan Langsung

Yen sampeyan ana ing bebaya, utawa yen sampeyan yakin ana ancaman kanggo sampeyan utawa wong liya ing Universitas, hubungi Penegakan Hukum kanthi nelpon 911.

Golek pitulung kanthi cepet bisa uga penting kanggo njamin keamanan fisik, kanggo njaluk perawatan medis, utawa dhukungan liyane. Sampeyan bisa uga kudu njaga bukti, sing bisa mbantu penegak ukum supaya bisa nanggapi kanthi efektif.

 

Nglaporake menyang Universitas Hodges

The Judul Koordinator IX minangka individu sing ditunjuk dening Universitas kanggo koordinasi upaya kanggo netepi tanggung jawab Judhul IX. Kabeh laporan salah laku seksual kudu diarahake menyang Koordinator Judhul IX Universitas:

Kelly Gallagher, Koordinator Judul IX

4501 Blvd, Kolonial Myers, FL 33966

JudulIX@hodges.edu

239-938-7752

(Pelatihan Koordinator Judhul IX bisa diakses kene.)

 

Sapa wae wong bisa nglaporake kedadeyane salah laku seksual tanpa preduli manawa pihak sing nglaporake minangka wong sing dianggep korban saka tumindak kasebut.

Saliyane Koordinator Judul IX, karyawan liyane diwajibake Universitas kanggo menehi informasi babagan tindak-tanduk seksual marang Koordinator Judul IX. Karyawan kasebut, uga diarani Karyawan sing Bertanggung jawab, minangka individu sing ditunjuk dening Universitas kanggo nanggapi pihak Universitas babagan tuduhan pelanggaran kebijakan Hodges University sing ana gandhengane. Karyawan sing tanggung jawab kalebu Presiden, Wakil Presiden Eksekutif Operasi Administratif, lan Wakil Presiden Senior Akademik.

Seseorang sing nglaporake kedadeyan kasebut menyang karyawan Universitas sing dudu Karyawan sing Bertanggung jawab risiko yen informasi kasebut ora bisa ditindakake dening Universitas. Mula, wong sing pengin Universitas tumindak supaya luwih disengkuyung nglaporake tumindak salah seksual menyang salah sawijining kantor sing kasebut ing ndhuwur.

Laporan anonim: Sapa wae bisa nggawe laporan anonim babagan kesalahan seksual. Gumantung saka katrangan informasi sing kasedhiya babagan kedadeyan kasebut utawa individu sing ana gandhengane, kemampuan Universitas kanggo nanggapi laporan anonim bisa diwatesi. Koordinator Judul IX bakal nemtokake langkah-langkah sing cocog sing bisa ditindakake ing laporan anonim, kalebu obat-obatan individu utawa komunitas sing cocog, lan uga kanggo netepi kabeh kewajiban Clery undhang.

Elinga yen Keluhan Formal ora bisa diajukake kanthi anonim, lan mung dianggep wis diajukake mung nalika keluhan kasebut ngemot tandatangan fisik utawa digital saka Pengadu, utawa nuduhake manawa Pengadu minangka wong sing ngajokake Keluhan Resmi.

 

II. Babagan Judul IX

 

Judhul IX Amandemen Pendidikan taun 1972 (Judul IX) nyedhiyakake, "Ora ana wong ing Amerika Serikat sing, adhedhasar jinis, ora bisa melu, ora entuk manfaate, utawa kena diskriminasi miturut program pendhidhikan. utawa kegiatan sing nampa pitulung finansial federal. ” Selaras karo Judhul IX, Universitas Hodges duwe komitmen kanggo njaga lingkungan pendhidhikan lan papan kerja ora kena diskriminasi lan pelecehan sing dilarang.

Sesuai karo Judhul IX kaya sing ditafsirake dening Departemen Pendidikan Amerika Serikat, Universitas kasebut nggunakake kabijakan sing nglarang diskriminasi adhedhasar jinis, lan nyedhiyakake proses keluhan resmi kanggo ngatasi pelanggaran. Kanggo tujuan kasebut, tumindak bakal dianggep kedadeyan adhedhasar jinis yen tumindak kasebut kedadeyan amarga ana jinis kelamin, orientasi seksual, identitas gender lan status transgender.

Judhul IX ditrapake kanggo siswa, karyawan, utawa individu liyane sing melu program utawa kegiatan Universitas ing Amerika Serikat, tanpa preduli jinis, orientasi seksual, status panggunaan utawa pegawean, cacat, ras, agama, utawa asal nasional. Kabeh klaim babagan pelecehan seksual, diskriminasi seksual / gender, kekerasan seksual, utawa tumindak seksual kudu diajukake miturut kabijakan Universitas Judul IX tanpa preduli status mahasiswa utawa lapangan kerja.
 

III. Kebijakan Siswa

 

IV. Kebijakan Fakultas lan Staf

 

V. Sumber Daya

 

Pitulungan Langsung

Yen sampeyan ana ing bebaya, utawa yen sampeyan yakin ana ancaman kanggo sampeyan utawa wong liya ing Universitas, hubungi Penegakan Hukum dening nelpon 911.

Golek pitulung kanthi cepet bisa uga penting kanggo njamin keamanan fisik utawa entuk perawatan medis utawa dhukungan liyane. Sampeyan bisa uga kudu njaga bukti, sing bisa mbantu penegak ukum supaya bisa nanggapi kanthi efektif.

 

Sumber daya lokal lan nasional liyane kalebu:

 

County County

 

Negara lan Nasional

  • Hotline Kekerasan Domestik Florida, 1.800.500.1119
  • Hotline Kekerasan Domestik Nasional, 1.800.799.7233
  • Hotline Serangan Seksual Nasional, 1.800.656.4673

Link menyang situs utawa konten sing dudu universitas ora nuduhake dukungan saka Universitas Hodges utawa afiliasi.

Situs web Kebijakan Privasi

  • Matur nuwun wis ngunjungi situs web Hodges. Universitas Hodges netepi kabeh aturan lan peraturan sing dibutuhake ing Statuta Florida, undang-undang Federal AS, lan Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Universitas Hodges bisa ditemokake kanthi online ing www.hodges.edu. Kita uga duwe lokasi kampus Fort Myers: 4501 Colonial Blvd., Fort Myers, FL 33966.
  • Situs kita duwe langkah keamanan kanggo nglindhungi kerugian, penyalahgunaan, lan / utawa pangowahan informasi ing kontrol kita. Kita ngupayakake supaya bisa njaga fisik, elektronik, lan manajerial sing cocog kanggo ngamanake informasi sing dikumpulake kanthi online. Nanging, kabijakan privasi situs web Hodges ora dimaksudake minangka janji kontrak.
  • Kita nglumpukake data kanthi sukarela babagan pengunjung situs web liwat nggawe akun, aplikasi, lan formulir kontak sing dikirim liwat situs iki.
    Kajaba iku, kita nggunakake data pelacakan situs web kanggo nyedhiyakake pengalaman panganggo sing paling apik. Kita uga nggunakake cookie ing situs web kanggo ngarahake lan ngatur informasi adhedhasar jalur entri menyang situs kasebut. Situs iki uga nglumpukake informasi lalu lintas lan pengunjung kayata domain internet lan alamat internet komputer sing sampeyan gunakake kanthi nggunakake alat analisis web standar lan alat pelacak. Informasi sing dikoleksi mung kanggo panggunaan internal kanggo ndhukung pendaftaran siswa, nanggapi pitakon pengunjung situs web, lan kanggo analitik situs web.
  • Yen sampeyan komentar babagan apa wae ing situs web, sampeyan kanthi sukarela ngirim alamat email lan informasi liyane. Informasi iki bakal digunakake kanggo ngirim rincian sampeyan ing situs iki miturut panggunaan rutin. Yen sampeyan pengin informasi sampeyan dibusak, mangga njaluk ngilangi kanthi ngirim email ing email@hodges.edu. Kita ora bakal bisa adol utawa nyampeakake informasi sampeyan menyang pihak katelu. Universitas Hodges cocog karo peraturan lokal, negara bagian, lan federal sing cocog ngatur koleksi lan nyimpen informasi pribadi. Sampeyan bisa milih metu saka Fitur Iklan Google Analytics liwat Setelan Iklan Google, Setelan Iklan kanggo aplikasi seluler, utawa cara liya sing kasedhiya. Yen sampeyan pengin mateni pelacakan situs web, mangga atur setelan ing browser kanggo mblokir pelacakan.
  • Link menyang sumber daya Internet eksternal, kalebu situs web, mung kasedhiya kanggo informasi; dheweke ora kalebu dukungan utawa persetujuan saka Universitas Hodges babagan produk, layanan, utawa pendapat saka perusahaan utawa organisasi utawa individu. Universitas Hodges ora tanggung jawab kanggo akurasi, legalitas, utawa konten situs eksternal utawa kanggo tautan sabanjure. Hubungi situs njaba kanggo jawaban babagan pitakon babagan isine.
  • Kabeh informasi ing situs web diwenehake mung kanggo informasi. Hodges ora menehi saran babagan layanan liwat situs web sampeyan. Hodges ora cilaka saka masalah sing bisa muncul adhedhasar informasi sing ditemokake ing situs web kita.
  • Situs web kita bisa dianyari kapan wae. Program gelar lan program pitulung finansial bisa disetel utawa diganti kapan wae lan tanpa ana kabar sadurunge.
  • Umumé, situs web Hodges ditrapake kanggo digunakake dening wong diwasa, kajaba khusus diwenehi label kanggo bocah. Hodges ora sengaja nglumpukake Informasi pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen ngerti yen kita wis nglumpukake Informasi Pribadi bocah ing umur 13 taun sing ora diwenehake kanthi sukarela, kita bakal mbusak data kasebut saka sistem kita.
  • Kabeh informasi sing ana ing situs web iki duwe hak cipta miturut Undhang-undhang Hak Cipta ing taun 1976. Sampeyan ora bisa nggunakake konten apa wae kalebu, nanging ora winates kanggo: gambar, data fakultas, utawa logo tanpa idin saka Universitas Hodges.
  • Yen sampeyan minangka individu ing UE lan sampeyan sesambungan karo Hodges ing konteks Pemberitahuan iki, GDPR nyedhiyakake hak-hak ing ngisor iki. Kanggo nggunakake hak kasebut, hubungi Petugas Perlindungan Data ing Kupton@hodges.edu.
  • Duwe informasi - koleksi lan panggunaan data sing dijelasake ing kene;
  • Nyuwun akses utawa mbenerake data pribadi sing ora akurat sing dicekel babagan sampeyan;
  • Nyuwun supaya data pribadhi bakal dipupus yen wis ora dibutuhake maneh utawa yen ngolah ora sah;
  • Objektif kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan pemasaran utawa kanthi alesan sing ana gandhengane karo kahanane;
  • Nyuwun watesan proses data pribadi ing kasus tartamtu;
  • Entuk data pribadi ('portabilitas data');
  • Panjaluk supaya ora tundhuk karo keputusan sing adhedhasar mung kanggo ngolah data pribadi kanthi otomatis, kalebu profil.
  • Data pribadi mung bakal diproses nalika ukum ngidini kedadeyan kasebut. Ing sawetara kasus, Hodges bisa uga menehi informasi liyane babagan kegiyatan pangolahane kanthi menehi kabar tambahan utawa pamisah dhewe. Umume, data pribadi bakal diproses dening Hodges ing kahanan kaya mangkene:
    • Ing endi sampeyan wis menehi idin.
    • Kanggo ngrampungake kewajiban Hodges kanggo sampeyan minangka bagean saka kontrak kerja utawa dhaptar.
    • Ing ngendi Hodges kudu netepi kewajiban hukum (kayata deteksi utawa pencegahan tindak pidana lan finansial).
    • Yen perlu kanggo kepentingan sah Hodges (utawa pihak katelu) lan kepentingan lan hak dhasar sampeyan aja nganti ngluwihi kepentingan kasebut.
    • Kanggo nglindhungi kapentingan penting subyek data utawa wong liya (contone, yen ana kahanan darurat medis).
    • Kanggo nindakake tugas sing ditindakake kanggo kepentingan umum utawa nggunakake otoritas resmi sing diwenehake marang kita.

Minangka lembaga pendhidhikan ing Amerika, pangolahan meh kabeh data pribadi dening Hodges bakal ditindakake ing Amerika Serikat. Pengunjung situs web iki ngakoni manawa data pribadi sing diwenehake utawa dikumpulake liwat situs web kasebut bakal ditransfer menyang Amerika Serikat, lan kanthi terus nggunakake situs web kasebut, sampeyan setuju kanggo transfer iki.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan babagan syarat panggunaan, hubungi kami ing alamat email admins@hodges.edu.

Translate »