Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Situs web Kebijakan Privasi

Matur nuwun wis ngunjungi situs web Hodges. Universitas Hodges netepi kabeh aturan lan peraturan sing dibutuhake ing Florida Statutes, undang-undang Federal AS, lan Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR). Universitas Hodges bisa ditemokake kanthi online ing www.hodges.edu. Kita uga duwe lokasi kampus ing Fort Myers: 4501 Colonial Blvd., Fort Myers, FL 33966.

  • Situs kita duwe langkah keamanan kanggo nglindhungi kerugian, penyalahgunaan, lan / utawa pangowahan informasi ing kontrol kita. Kita ngupayakake supaya bisa njaga fisik, elektronik, lan manajerial sing cocog kanggo ngamanake informasi sing dikumpulake kanthi online. Nanging, kabijakan privasi situs web Hodges ora dimaksudake minangka janji kontrak.
  • Kita nglumpukake data kanthi sukarela babagan pengunjung situs web liwat nggawe akun, aplikasi, lan formulir kontak sing dikirim liwat situs iki.
    Kajaba iku, kita nggunakake data pelacakan situs web kanggo nyedhiyakake pengalaman panganggo sing paling apik. Kita uga nggunakake cookie ing situs web kanggo ngarahake lan ngatur informasi adhedhasar jalur entri menyang situs kasebut. Situs iki uga nglumpukake informasi lalu lintas lan pengunjung kayata domain internet lan alamat internet komputer sing sampeyan gunakake kanthi nggunakake alat analisis web standar lan alat pelacak. Informasi sing dikoleksi mung kanggo panggunaan internal kanggo ndhukung pendaftaran siswa, nanggapi pitakon pengunjung situs web, lan analitik situs web.
  • Yen sampeyan komentar babagan apa wae ing situs web, sampeyan kanthi sukarela ngirim alamat email lan informasi liyane. Informasi iki bakal digunakake kanggo ngirim rincian sampeyan ing situs iki miturut panggunaan rutin. Yen sampeyan pengin informasi sampeyan dibusak, mangga njaluk ngilangi kanthi ngirim email ing email@hodges.edu. Kita ora bakal bisa adol utawa nyampeakake informasi sampeyan menyang pihak katelu. Universitas Hodges cocog karo peraturan lokal, negara bagian, lan federal sing cocog ngatur koleksi lan nyimpen informasi pribadi. Sampeyan bisa milih metu saka Fitur Iklan Google Analytics liwat Setelan Iklan Google, Setelan Iklan kanggo aplikasi seluler, utawa cara liya sing kasedhiya. Yen sampeyan pengin mateni pelacakan situs web, mangga atur setelan ing browser kanggo mblokir pelacakan.
  • Link menyang sumber daya Internet eksternal, kalebu situs web, mung kasedhiya kanggo informasi; dheweke ora dadi dukungan utawa persetujuan saka Universitas Hodges babagan produk, layanan, utawa pendapat saka perusahaan, organisasi, utawa individu. Universitas Hodges ora tanggung jawab kanggo akurasi, legalitas, utawa konten situs eksternal utawa kanggo tautan sabanjure. Hubungi situs njaba kanggo jawaban babagan pitakon babagan isine.
  • Kabeh informasi ing situs web diwenehake mung kanggo informasi. Hodges ora menehi saran babagan layanan liwat situs web sampeyan. Hodges ora cilaka saka masalah sing bisa muncul adhedhasar informasi sing ditemokake ing situs web kita.
  • Situs web kita bisa dianyari kapan wae. Program gelar lan program pitulung finansial bisa disetel utawa diganti kapan wae lan tanpa ana kabar sadurunge.
  • Umumé, situs web Hodges ditrapake kanggo digunakake dening wong diwasa, kajaba khusus diwenehi label kanggo bocah. Hodges ora sengaja nglumpukake informasi pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen ngerti yen kita wis nglumpukake Informasi Pribadi bocah ing umur 13 taun sing ora diwenehake kanthi sukarela, kita bakal mbusak data kasebut saka sistem kita.
  • Kabeh informasi sing ana ing situs web iki duwe hak cipta miturut Undhang-undhang Hak Cipta ing taun 1976. Sampeyan ora bisa nggunakake konten apa wae kalebu, nanging ora winates kanggo: gambar, data fakultas, utawa logo tanpa idin saka Universitas Hodges.
  • Yen sampeyan minangka individu ing UE lan sampeyan sesambungan karo Hodges ing konteks Pemberitahuan iki, GDPR nyedhiyakake hak-hak ing ngisor iki. Kanggo nggunakake hak kasebut, hubungi Petugas Perlindungan Data ing Gloria Wrenn, jobs@hodges.edu..
  • Duwe informasi - koleksi lan panggunaan data sing dijelasake ing kene;
  • Nyuwun akses utawa mbenerake data pribadi sing ora akurat sing dicekel babagan sampeyan;
  • Nyuwun supaya data pribadhi bakal dipupus yen wis ora dibutuhake maneh utawa yen ngolah ora sah;
  • Objektif kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan pemasaran utawa kanthi alesan sing ana gandhengane karo kahanane;
  • Nyuwun watesan proses data pribadi ing kasus tartamtu;
  • Entuk data pribadi ('portabilitas data');
  • Panjaluk supaya ora tundhuk karo keputusan sing adhedhasar mung kanggo ngolah data pribadi kanthi otomatis, kalebu profil.
  • Data pribadi mung bakal diproses nalika ukum ngidini kedadeyan kasebut. Ing sawetara kasus, Hodges bisa uga menehi informasi liyane babagan kegiyatan pangolahane kanthi menehi kabar tambahan utawa pamisah dhewe. Umume, data pribadi bakal diproses dening Hodges ing kahanan kaya mangkene:
    • Ing endi sampeyan wis menehi idin.
    • Kanggo ngrampungake kewajiban Hodges kanggo sampeyan minangka bagean saka kontrak kerja utawa dhaptar.
    • Ing ngendi Hodges kudu netepi kewajiban hukum (kayata deteksi utawa pencegahan tindak pidana lan finansial).
    • Yen perlu kanggo kepentingan sah Hodges (utawa pihak katelu) lan kepentingan lan hak dhasar sampeyan aja nganti ngluwihi kepentingan kasebut.
    • Kanggo nglindhungi kapentingan penting subyek data utawa wong liya (contone, yen ana kahanan darurat medis).
    • Kanggo nindakake tugas sing ditindakake kanggo kepentingan umum utawa nggunakake otoritas resmi sing diwenehake marang kita.

Minangka lembaga pendhidhikan ing Amerika, pangolahan meh kabeh data pribadi dening Hodges bakal ditindakake ing Amerika Serikat. Pengunjung situs web iki ngakoni manawa data pribadi sing diwenehake utawa dikumpulake liwat situs web kasebut bakal ditransfer menyang Amerika Serikat, lan kanthi terus nggunakake situs web kasebut, sampeyan setuju kanggo transfer iki.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan babagan syarat panggunaan, hubungi kami ing alamat email admins@hodges.edu.

Translate »