Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Tarif lan Biaya Universitas Hodges

Sugeng rawuh ing Universitas Hodges! SPP lan biaya Hodges tetep dadi sing paling murah ing antarane institusi swasta ing negara Florida. Siswa sekolah bisa dikurangi kanthi beasiswa, hibah, lan diskon kuliah. Pinjaman lan hibah federal, uga pitulung finansial negara saka departemen pendhidhikan, uga kasedhiya.

Ayo Dadi Real - Apa Sampeyan Ngerti Babagan Biaya SPP sing Disembunyikan Ing Apel Kanggo Mbandhingake Apel.

Apa sampeyan ngerti manawa ana macem-macem peraturan babagan universitas umum lan swasta sing kudu kuliah? Universitas umum diidini ngirim biaya bersih, sing asring diarani "Tuition In-State," dene institusi nirlaba swasta kudu ndhaptar tarif kuliah saben jam. Kajaba iku, universitas negeri ora mesthi jelas babagan beya lan biaya tambahan sing bisa ditaksir kanggo siswa sawise mlebu. Ing Hodges, kita pengin nggawe manawa siswa ngerti kanthi jelas babagan pendhidhikan sing dipikolehi.

Sekolah Nilai Paling Apik diarani Universitas Hodges sing Paling Terjangkau

Skenario 1

Siswa mbandhingake program RN ing Universitas Hodges lan kampus komunitas. Ing perbandingan head-to-head, Hodges katon luwih larang kanggo program sing padha. Sing ora dingerteni siswa yaiku kuliah komunitas nyedhiyakake gelar RN rong taun nalika Hodges nawakake juragan sing disenengi lan bisa uga Sarjana Ilmu Perawat. Program kita uga kalebu kuliah, buku, laboratorium, seragam, lan stetoskop, dene perguruan tinggi bisa uga dikenani biaya tambahan kanggo item kasebut. Kajaba iku, nalika kaloro program kasebut mbutuhake kursus prasyarat, program kita ditawakake kanthi luwih cepet, ing ukuran ukuran kelas cilik, lan diwulang sajrone jam nalika wong diwasa kerja bisa melu.

Skenario 2

Siswa sing mbandhingake Universitas Hodges lan universitas umum 4 taun ndeleng tingkat sing diiklanake, rata-rata $ 240 saben jam kredit kanggo gelar sarjana. Yen dibandhingake karo rega Hodges sing udakara $ 595, iki kalebu kesepakatan sing apik, nanging ayo digali luwih jero. Kaping pisanan, tarif kasebut mung ditrapake yen sampeyan ana ing negara bagian. Rata-rata tarif kanggo siswa sing melu ing universitas 4 taun umum, rata-rata udakara $ 800. Ing Universitas Hodges, sampeyan mbayar tarif saben kredit saben saka ngendi wae ing saindenging jagad.

Tingkat dhasar Hodges yaiku $ 595, nanging kanthi inti lan plus papat model, sampeyan entuk 16 kredit kanthi rega 12. Kajaba iku, yen sampeyan manggon ing negara bagian Florida, sampeyan bisa kanthi otomatis entuk dana hibah EASE, udakara $ 1420 kanggo 2020-2021. Iki tegese sampeyan bisa mbayar paling sethithik $ 353.75 / jam kredit. Banjur, nalika sampeyan nambahake GI Bill, diskon militer lan perusahaan, program pita kuning, dana sumber karir, beasiswa, Bright Futures, penghargaan Pell Grant, lan beasiswa internal, sawetara siswa ora mbayar apa-apa.

Ora dingerteni, ing universitas 4 taun umum, sampeyan bisa melu ing kelas nganti 200-350 siswa sing diwulangake dening siswa lulusan suwene rong taun suwene. Ing Hodges, ukuran kelas rata-rata 12-15 lan diwulang dening fakultas sing menang penghargaan kanthi pengalaman nyata. Pungkasan, perhatian lan dhukungan sing sampeyan tampa bisa dadi faktor sing mutusake sukses.

Conto:

Anggota Residen Florida lan Garda Aktif sing nglamar Hodges

Tingkat Sarjana = $ 595 saben jam kredit x 12 Jam Kredit FT = $ 7140– hibah EASE sing wis $ 1420 saben semester / ($ 2841 saben taun) = 5720.00

Sampeyan uga bisa entuk 16 kredit kanggo rega kasebut kanthi program Inti + 4! $ 5720/16 Credits = $ 357.50 - $ 250 Diskon Militer Aktif = $ 103.75 saben jam kredit.

* Tarif kuliah bisa beda-beda adhedhasar kahanan individu lan program studi sing dipilih. 

Ayo Pendaftaran Kualifikasi lan Bantuan Keuangan sing Kualifikasi Ngewangi Sampeyan mbesuk Masa Depan. Aplikasi Dina Iki!

Tarif pangajaran

Tuition 

  • Siswa Sarjana kanggo Kabeh Jam Kredit: $ 595 saben jam kredit
  • Siswa Siswa kanggo Kabeh Jam Kredit: $ 830 saben jam kredit
  • Inggris minangka Program Bahasa Liyane: $ 295 saben jam kredit
  • Kursus Inggris intensif: $ 335 saben jam kredit.

Tuition Program adhedhasar kohort:

Program Inti BSN Inti: $ 17,200.00 saben sesi
SPP Program Inti BSDH: $ 17,200.00 saben sesi

SPP Program EMS Inti - Lacak 1: $ 10,166.67 saben sesi
SPP Program EMS Inti - Lacak 2: $ 9,700.00 saben sesi
SPP Program EMS Inti - Lacak 3: $ 9,183.33 saben sesi
SPP Program EMS Inti - Lacak 4: $ 8,433.33 saben sesi

Program Inti MAcc: $ 9,966.67 saben sesi

SPP Program Inti PTA: $ 10,933.33 saben sesi

Program Inti PN Inti: $ 36,980.00 saben sesi

Program Inti CMHC Inti (Cohort - Lacak): $ 9,271.43 saben sesi
Program Inti CMHC Inti (Non-Cohort) **: $ 830 saben jam kredit

Lengganan Sarjana UPOWER ™ **: $ 3,000.00 saben nem wulan
Lengganan Lulusan UPOWER ™ **: $ 3,500.00 saben nem wulan

Napa Pilih Universitas Hodges?

  • Ukuran Kelas Cilik
  • Kemampuan Lulusan sing Disepetake
  • Pilihan Pangiriman Program Beragam sing Cocog karo Sampeyan
  • Kurikulum sing Berbasis karo Tenaga Kerja Ditampa dening Profesor sing Menang Penghargaan
  • Tanggal Wiwitan Wulan
  • Milih Siji Kelas Sekaligus Paling Kursus

 

 

Miwiti # MyHodgesStory Dina iki! 

Fees

BIAYA *

  • Biaya Aplikasi Lulusan: $ 50
  • Biaya Pelayanan Siswa: $ 250 saben sesi
  • Biaya Buku / Sumber Daya (yen ora kalebu): $ 0 - $ 400 saben kursus, saben sesi

* Kanggo jadwal kuliah lan biaya sing lengkap, kalebu diskon, waca saiki Syarat & Ketentuan Registrasi kanggo informasi tambahan.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki.

Kaya akeh siswa Hodges, aku miwiti pendhidhikan sing luwih dhuwur mengko lan kudu ngimbangi kerja, kulawarga, lan perguruan tinggi.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Sampeyan ora bakal nemokake perhatian, kualitas, lan dhukungan ing papan liya. Kasunyatan manawa profesor kepengin mulang sampeyan, mula ora ana regane. Lulusan Psikologi Terapan Vanessa Rivero.
Translate »