Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Ing Ngarep utawa Luar Negeri, Kita Ndhukung Militer!

Ing Universitas Hodges, sampeyan bakal bisa dadi kanca sing Militer ora mung sawetara sing dakkandhakake, nanging level dhukungan sing ngluwihi kelas. Saka pusat veteran khusus, parkir sing disenengi, program khusus, lan layanan dhukungan sing isih ana, kita menehi tuladha kanggo sampeyan lan kulawarga wiwit kesan kaping pisanan nganti level eksekutif.

Kajaba iku, kita wis dikenal minangka Sekolah Ramah Militer Emas 2019-2020, 2018-2021 Militer Times Paling Cocog kanggo Vets College, Peserta Pita Kuning, Kirim 911 GI Bill® lan Sekolah Pasangan Mesra Militer kanggo pengabdian kanggo nambah urip kita Militer Aktif, Para vèteran, Lan Kulawarga Militer.

Universitas Hodges minangka perguruan tinggi sing bangga karo militer. Kolase mahasiswa militer lan lulusan

Hodges minangka Pilihan Paling Dhuwur kanggo Siswa Militer lan Veteran

 

  • Kurikulum sing Diilhami Tenaga Kerja.
  • Peserta Pita Kuning.
  • Dijenengi “40 Sekolah Tinggi Paling Apik ing Florida".
  • Kampus Ramah Militer / Veteran w / Pusat Veteran sing Darmabakti.
  • 12 Persen Kabeh Siswa Wis Dadi Militer.
  • jenenge Militer Times Paling Apik 2018-2020.
  • Universitas Non-Untung.
  • Siji Kelas Sasi Format Fokus Hyper nalika ngidini kanggo Enrollment Lengkap utawa Part-time.
  • Sertifikasi Semat nang kita Program Gelar.
  • 30 Taun Nglayani Pendidikan Tinggi siswa.
  • Kelas ditawakake online, On Kampus, Campuran, utawa Tec format Kelas TEC ngidini sampeyan bebas njupuk sawetara kelas langsung ngendi wae ing donya.

Layanan Dhukungan

Dhukungan Veteran Ngluwihi Kelas

Universitas Hodges bangga karo siswa militer lan veteran lan ditampilake. Saka papan parkir sing ditrapake kanggo militer nganti kamar rec khusus, kita yakin bisa nyedhiyakake swasana sing kepenak kanggo para siswa militer lan veteran nalika ana ing kampus.

Kajaba iku, kita nyedhiyakake layanan dhukungan, pitulung karo proses aplikasi, pitulung pitulungan finansial khusus veteran, lan mbantu ngrancang dalan supaya sukses. Kita ngerti transisi saka prajurit menyang siswa ora mesthi gampang, nanging aku melu sampeyan kabeh.

Dhukungan Kulawarga Militer

Kita welcome pasangan bojo militer lan kulawarga sing golek dhukungan lan papan sing bisa ditelpon nalika wong sing dikasihi dadi angkatan bersenjata. Dadi Kampus Ramah Militer Paling Dhuwur, kita nawakake akeh layanan sing padha kanggo veteran kanggo kulawargane uga.

Apa sampeyan utawa kulawarga butuh dhukungan lan mbiyantu babagan finansial, telusuran kerja, konsultasi kesehatan mental, utawa dhukungan transisi, kita arep mbantu sampeyan kabeh. Sumber kasedhiya ing kampus lan ing komunitas. Sumber daya kasebut nyedhiyakake solusi kanggo meh kabeh tantangan sing bisa diadhepi minangka mantan anggota militer. We nawakake program gelar full-time lan paruh wektu, akeh sing bisa dijupuk kanthi online. Dadi, sanajan sampeyan ora yakin suwene sampeyan bakal ana ing wilayah kasebut, sampeyan isih bisa ngrampungake gelar. Fokus karo sukses sampeyan, kene kanggo mbantu sampeyan nggawe urip sing mbayangno.

Bantuan Tuition kanggo Siswa Militer lan Veteran

Nggunakake Wuku VA Sampeyan

Ing Hodges, kita ngerti pentinge sampeyan supaya bisa nggunakake paling Wuku VA. Kita duwe pengalaman mbantu sampeyan ngatur proses aplikasi GI Bill® post-9/11. Apa sampeyan layak entuk 100% tunjangan utawa level tunjangan sing beda, kita komitmen kanggo mbantu sampeyan nemokake dana sing bisa kanggo pendhidhikan. Pramila kita uga melu ing Program Pita Kuning ditawakake dening Departemen Urusan Veteran sing mbantu nyepetake kesenjangan antara GI Bill® pasca-9/11 lan pendanaan sing dibutuhake kanggo pendidikan sing luwih dhuwur.

Kabeh anggota layanan tugas aktif kudu ngobrol karo Petugas Pelayanan Pendidikan utawa penasihat militer kanggo nampa persetujuan sadurunge mlebu ing Universitas Hodges. Diakoni HU lan penasihat bantuan finansial uga kasedhiya kanggo mangsuli pitakon sampeyan.

Diskon SPP Militer

Yen sampeyan milih Hodges, sampeyan bakal nampa diskon SPP $ 100 saben jam kredit kanggo para veteran sing ora layak entuk tunjangan pendidikan VA utawa diskon kuliah tambahan. Umume para veteran nampa tunjangan pendhidhikan antarane 40 lan 100 persen. 

Kita uga nawakake diskon kuliah kanggo militer aktif. Takon babagan carane sampeyan bisa nampa Pangurangan $ 250 saben jam kredit tingkat SPP normal kita.

Kajaba iku, Staff VSC sing trampil bakal kerja keras kanggo mbantu sampeyan ngenali bantuan keuangan sing sampeyan nduweni kualifikasi supaya sampeyan bisa njupuk langkah sabanjure kanggo nggayuh Sukses. Kita minangka salah sawijining universitas sing milih layanan kanggo para veteran militer, lan kita bangga bisa teka ing kene kanggo ngladeni sampeyan nalika njupuk langkah sabanjure ing karir.

Dana Bantuan Tuition Militer

Dana Bantuan Tuition (TA) minangka sumber pitulung finansial sing khas kanggo anggota Layanan sing layak. Keuntungan TA ditrapake ing akun siswa sadurunge bantuan finansial tambahan sing layak ditampa siswa.

Siswa uga dianjurake kanggo njaluk bantuan finansial kanggo nemtokake sumber liyane sing bisa ditampa. Kanggo entuk pitulung finansial federal, negara bagian, lan lembaga (kalebu beasiswa), lengkap Aplikasi Gratis kanggo Bantuan Siswa Federal (FAFSA). Kanggo ndhaptar pitulung finansial, sampeyan kudu nggawe ID Bantuan Siswa Federal utawa FSA ID ing Situs web FSAID lan kirim FAFSA ing fafsa.ed.gov.

Aja kuwatir yen Bantuan Tuition utawa Bantuan Keuangan katon mbingungake. Staff Pusat Layanan Veteran Hodges yaiku ing kene kanggo mbantu sampeyan kanthi Bantuan Tuition lan bakal nuntun sampeyan liwat proses pendanaan pendidikan. Sampeyan bisa nindakake iki!

Bantuan Udara Angkatan Udara

Sampeyan bisa ndhaptar Bantuan Tuition kanthi online ing Pusat Pendidikan Virtual Angkatan Udara. Sampeyan kudu nggawe jeneng pangguna lan sandhi sadurunge ngakses panjaluk TA online.

Kanggo ndhaptar TA, tindakake langkah-langkah iki:

  • Pilih Alesan kanggo Panjaluk
  • Pilih Jeneng Sekolah
  • Ketik Tanggal Term
  • Ketik Informasi Kursus
  • Ketik Biaya Registrasi
  • Verifikasi Informasi TA lan Kirimake Panjaluk

Sawise panjaluk sampeyan disetujoni, sampeyan bakal nampa kabar babagan formulir TA sing wis disetujoni. Formulir sing disetujoni bakal duwe loro teken sing disetujoni. Pungkasan, sampeyan kudu ngirim salinan formulir TA sing disetujoni menyang Kantor Kasir.

Pitulungan SPP Tentara

  • Nyuwun Bantuan Tuition
  • Sawise panjaluk sampeyan disetujoni, sampeyan bakal nampa kabar saka GoArmyEd.
  • Yen panjaluk TA ora disetujoni, GoArmyEd bakal nyedhiyani alesan uga pilihan.
  • Pungkasane, sampeyan kudu ngirim salinan formulir TA sing disetujoni menyang Kantor Kasir.

Pitulungan Tuition Navy

  • Hubungi penasihat College Navy kanggo nampa konsultasi pendidikan lan kanggo milih kursus apa sing bakal dijaluk kanggo Bantuan Tuition.
  • Rampungake formulir Aplikasi TA lan bali menyang Kantor Navy College kanggo diproses.
  • Pungkasane, sampeyan kudu ngirim salinan formulir TA sing disetujoni menyang Kantor Kasir.

Dolan maring Situs web Navy College kanggo informasi luwih lengkap.

Pitulungan Tuition Corps Marinir

  • Sampeyan kudu ndhaptar lan nampa ijin tertulis kanggo TA liwat kantor pendhidhikan sing cocog sadurunge mlebu.
  • Pungkasane, sampeyan kudu ngirim salinan formulir TA sing disetujoni menyang Kantor Kasir.

Dolan maring usmc-mccs.org kanggo informasi luwih lengkap.

Bantuan Pengawal Pantai

  • Institut USCG lan Pusat Pengembangan Profesional Pendidikan lan Pelatihan Angkatan Laut AS ngatur Bantuan Tuition.
  • Coast Guard Institute nyetujoni Aplikasi TA lan nerbitake formulir Otorisasi TA.
  • Sampeyan kudu ngirim salinan formulir TA sing disetujoni menyang Kantor Kasir.

Dolan maring: ing Situs web Navy College utawa Situs web Wuku VA kanggo informasi luwih lengkap.

Bentuk Alternatif kanggo Bantuan Sekolah

Bantuan sekolah ora mung sumber pitulung finansial sing kasedhiya kanggo siswa militer lan veteran. Ana sawetara jinis pitulung finansial, kalebu hibah lan beasiswa, sinau kerja, lan utangan.

Program Bantuan Keuangan sing kasedhiya kalebu:

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Hodges U kaca pitulung finansial.

Dr. Peter Thomas Pusat Layanan Veteran

Dr. Peter Thomas Pusat Layanan Veteran

Nalika sampeyan ngunjungi Universitas Hodges, sampeyan ngajak sampeyan ngentekake sawetara wektu ing Pusat Layanan Veteran (VSC) ing ngendi sampeyan bisa ngerti dhewe babagan urip ing Hodges. Misi Pusat Layanan Veteran Dr. Peter Thomas yaiku nyedhiyakake lingkungan sambutan lan informatif kanggo para veteran lan kulawargane. Ing Kantor Layanan Veteran (VSC), sampeyan bakal nampa dhukungan lan informasi sing ana gandhengane karo pendanaan pendhidhikan uga pandhuan babagan penyesuaian karo siswa lan sipil. Apa sampeyan melu ing kampus Naples utawa Fort Myers, utawa uga Online, sampeyan bakal nemokake Staff Pusat Layanan Veteran siyap mbantu sampeyan.

Napa VSC ing Hodges penting banget? Kita nemokake manawa salah sawijining tantangan paling gedhe sing diadhepi para siswa veteran yaiku nemokake rasa duwe lan tujuan. Kita ngerti manawa akeh para veteran ora sabar karo kanca sing dirasakake nalika lagi layanan lan ngerti manawa sampeyan nyoba nemokake langkah sabanjure ing urip sampeyan. Yakin, nalika urip dadi warga sipil, sampeyan dadi perusahaan sing apik. Earl Hodges, jeneng universitas, minangka veteran lan semangat nyedhiyakake pendhidhikan sing luar biasa kanggo para veteran, lan akeh wali, fakultas, lan staf ing Hodges U uga minangka veteran.

Staff Pusat Layanan Veteran ana ing kene kanggo mbantu sampeyan transisi sing tantangan iki kanthi menehi papan kanggo komunitas militer kita bisa ngobrol lan ngobrol babagan pengalaman. Kesempatan kanggo ngerti anggota layanan militer liyane bakal mbantu sampeyan nemokake rasa duweke sing dibutuhake supaya bisa nggayuh tujuan pendhidhikan sing luwih dhuwur.

Sapa Dr. Peter Thomas?

Kita menehi jeneng Pusat Layanan Veteran sawise Dr. Peter Thomas, narator sing menang penghargaan lan veteran Perang Dunia II sing uga dadi Pendhudhuk Naples wiwit taun 1996 nganti 2016. Ing taun 1943, sawise lulus sekolah menengah, dheweke dadi Tentara Amerika Serikat lan dadi karo Divisi Infantri Pertama ing limang kampanye Eropa. Thomas nampa akeh penghargaan kanggo jasane, kalebu limang bintang perang, siji kanggo saben kampanye, Bintang Gangsa, Jantung Ungu, Unit Prancis Croix de Guerre, lan Fourragère Belgia.

Thomas nglampahi 13 taun minangka jangkar warta kanggo CBS sadurunge budhal nindakake dokumenter lan narasi freelance full-time. Thomas nglajengake narasi lan nyedhiyakake karya swara kanggo pirang-pirang iklan lan program televisi, dokumenter, lan jaringan olahraga kayata ESPN. Dheweke malah nyedhiyakake swara kanggo defibrillator eksternal otomatis (AED) Philips HeartStart.

Semangat Thomas kanggo sing dadi militer ora nate mandheg, lan ing taun 2004, Hodges milih dheweke dadi Kemanusiaan taun iki. Ing taun sing padha, dheweke uga dadi Doktor Huruf Manusia sing terhormat. Sanajan Peter tilar donya ing wulan April 2016, warisane tetep urip ing Beasiswa Peter lan Stella Thomas, sing nyedhiyakake dhukungan finansial kanggo para veteran militer sing nggayuh gelar sarjana utawa master.

Christin Olsen: Lulusan Veteran lan Bangga Hodges U Lulusan

Apa tantangan sing paling gedhe sing sampeyan alami lan kepiye carane ngatasi?
"Pensiun medis saya angel diatasi. Aku nginep pirang-pirang wulan ing omah krasa sedhih lan rumangsa yen umurku luwih saka 30 taun. Aku duwe rencana lan target tartamtu kanggo uripku. Pensiun medis saka karir sing dak tresnani tenan dudu salah sawijine. Ing sawijining dina, nalika nganggo piyama, awan, aku ngerteni anakku niru apa sing daklakoni lan nalika iku aku ganggu - iki dudu wanita sing dakkarepake anakku. Dadi, aku miwiti riset ing kampus lokal lan jatuh cinta karo Universitas Hodges. Uripku durung rampung, mung diwiwiti! ”

Apa tegese nampa gelar sarjana ing Hodges?
"Iki tegese banget. Aku rasane bakal mbukak akeh lawang lan mbantu aku golek karir anyar sing bakal dak tresnani. Aku seneng banget babagan masa depanku lan kabeh sing ana. ”

Dhukungan Veteran Kita

Kita nawakake program beasiswa uga program Pusat Veteran kanggo siswa militer lan kulawargane. Yen sampeyan pengin ndhukung veteran, klik ing kene kanggo menehi kontribusi:

Kontak Pusat Veteran

4501 Boulevard Kolonial, Benteng Myers, FL 33966

Phone: (239) 482-0019 Fax: (888) 320-7431

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Aku bangga karo prestasine, lan aku mesthi nuduhake pengalaman karo bocah lan wong diwasa sing berjuang karo karir utawa golek saran. Gelar perguruan tinggi nyedhiyakake kula prestasi sing nyebabake aku nindakake perkara liya tanpa wedi gagal.
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Pengalamanku apik tenan ing Hodges. Staf lan fakultas apik banget ing kabeh aspek, lan aku rumangsa nampa pendhidhikan berharga sing bakal digunakake. Hodges minangka universitas sing apik kanggo ngetrapake katrampilan sing dipelajari lan mulang katrampilan lan ilmu nyata ing jagad saiki.
Translate »