Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Formulir Pengiriman Gelar

O = Kabeh Program ing Program Gelar iki bisa Rampung Kanthi Online

B = Kursus ing Program Gelar yaiku Sato / Campuran. Sawetara Kursus bisa Rampung Kanthi Online lan Sawetara Kursus Kudu Rampung Ing Kampus.

C = Kabeh Program ing Program Gelar iki kudu On-Campus Lengkap.

DEGREE PROGRAM O B C
AA - Studi Umum Ya Ya Ora Ana
AA - Fokus Keadilan Pidana Ya Ora Ana Ora Ana
AA - Fokus Desain Digital lan Grafis Ya Ya Ora Ana
AA - Fokus Ilmu Kesehatan Ora Ana Ya Ora Ana
AS - Akuntansi Ya Ya Ora Ana
AS - Administrasi Bisnis Ya Ya Ora Ana
AS - Teknologi Informasi Komputer Ya Ya Ora Ana
AS - Layanan Kesehatan Darurat Ora Ana Ya Ya
AS - Administrasi Kantor Kesehatan Ya Ora Ana Ora Ana
AS - Komunikasi Profesional Ya Ya Ora Ana
AS - Pasinaon Paralegal Ya Ora Ana Ora Ana
AS - Asisten Terapi Fisik Ora Ana Ora Ana Ya
BS - Akuntansi Ya Ya Ora Ana
BS - Psikologi Terapan Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Administrasi Bisnis Ya Ya Ora Ana
BS - Teknologi Informasi Komputer Ya Ya Ora Ana
BS - Keadilan Pidana Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Keuangan Ya Ya Ora Ana
BS - Ilmu Kesehatan Ora Ana Ya Ora Ana
BS - Kesehatan Svs. Admin Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Studi Antardisipliner Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Sinau Hukum Ya Ora Ana Ora Ana
BS - Manajemen Ya Ya Ora Ana
BS - Pemasaran lan Merek Modern Ya Ya Ora Ana
BS - Keamanan Cyber ​​/ Jaringan Ya Ya Ora Ana
BS - Perawat Ora Ana Ora Ana Ya
BS - Pangembangan Piranti Lunak Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Panyusunan AutoCAD Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Desain Animasi Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Manajemen Database Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Piranti Lunak E-Business Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Usaha E-Bisnis Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - EDiscovery / Litigasi Ya Ora Ana Ora Ana
ESL - Inggris minangka Basa Kapindho Ya Ya Ya
Sertifikat - Keamanan Siber Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Kepemimpinan Keanekaragaman, Kesetaraan Ya Ora Ana Ora Ana
Sertifikat - Ujian Akuntansi Forensik / Ujian Penipuan Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Produksi Desain Grafis Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Dhukungan Meja Pitulung Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Dhukungan Teknologi Informasi Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Spesialis Jaringan Ya Ya Ora Ana
Sertifikat - Program Perawatan Kesadaran Penyalahgunaan Bahan Ya Ora Ana Ora Ana
Sertifikat - Pengalaman Panganggo / Desain Web Ya Ya Ora Ana
JM - Juris Master Ya Ora Ana Ora Ana
Master - Akuntansi Ya Ora Ana Ora Ana
Master - Administrasi Bisnis Ya Ya Ora Ana
MS - Psikologi Positif Terapan Ya Ora Ana Ora Ana
MS - Konseling Kesehatan Mental Klinis Ya Ya * Ora Ana
MS - Manajemen Ya Ya Ora Ana
  • Mangga dipriksa karo penasihat penerimaan informasi sing paling anyar.
  • * Minimal 12 Siswa.

Miwiti # MyHodgesStory dina iki.

Gelar Ilmu Kesehatan Universitas Hodges nyedhiyakake langkah kanggo sekolah pascasarjana lan karir ing bidang medis Kylee Cromie BS Ilmu Kesehatan
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Pengalamanku apik tenan ing Hodges. Staf lan fakultas apik banget ing kabeh aspek, lan aku rumangsa nampa pendhidhikan berharga sing bakal digunakake. Hodges minangka universitas sing apik kanggo ngetrapake katrampilan sing dipelajari lan mulang katrampilan lan ilmu nyata ing jagad saiki.
Translate »