Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Siswa Internasional Temokake Pola Kompetitif ing Universitas Hodges!

Apa sampeyan saiki manggon ing internasional lan ngelingi entuk pendhidhikan ing Amerika Serikat? Sampeyan wis nemokake omah ing Universitas Hodges!

Kita fokus kanggo nggawe jalur khusus kanggo siswa sing makarya lan wis nglancarake proses mlebu supaya para pelamar internasional bisa sukses ing Hodges U. Plus, tujuane kanggo nggawe komunitas sing beda-beda lan nampani siswa kabeh latar. preduli saka ras, warna, kapercayan, agama, gender, orientasi seksual, asal nasional, utawa kemampuan / cacat.

Anggota staf Universitas Hodges kanthi bangga nuduhake merek lan logo anyar kanggo Universitas Hodges

Dadi Kandel. Mulai ing Universitas Hodges Dina iki.

 

  • Kurikulum sing Diilhami Tenaga Kerja
  • Dijenengi “40 Sekolah Tinggi Paling Apik ing Florida"
  • Universitas Non-Untung
  • Dijenengi minangka Kampus paling aman kaping 3 ing Florida
  • Southwest Florida yaiku swarga oasis tropis kanggo wong saka kabeh lapisan masyarakat
  • Njupuk kelas cedhak wit kurma, srengenge, Lan pantai pasir putih
  • Siji Kelas Sasi Format Fokus Hyper meets Enrollment full-time syarat
  • Program Pengunjung Siswa lan Bursa (SEVP) certified sekolah
  • We gawe gampang supaya sampeyan entuk dokumen sing dibutuhake kanggo nggawe Pendhidhikan AS bisa
  • Sertifikasi Semat nang kita Degree Programs
  • 30 Taun saka Nglayani Pendidikan Tinggi siswa
  • Kelas ditawakake online, On Kampus, Campuran, utawa Tec format Kelas TEC ngidini sampeyan bebas njupuk sawetara kelas langsung ngendi wae ing donya.

Informasi Siswa Internasional

Biaya Aplikasi

  • Biaya Aplikasi Sarjana: $ 20
  • Biaya Aplikasi Lulusan: $ 50

Mangga makarya karo wakil sampeyan kanggo milih cara paling gampang kanggo nyedhiyakake ragad aplikasi sampeyan.

Aplikasi deadlines

Universitas Hodges nglakokake sistem asupan saben wulan kanggo calon siswa sing selaras karo tanggal wiwitan kursus saben wulan. Sampeyan kudu ngevaluasi nalika pengin miwiti pendhidhikan ing Hodges lan rencana miwiti proses aplikasi pasinaon internasional paling ora 90 dina (3 wulan) luwih dhisik. Iki bakal ngidini kita ngrampungake pangolahan aplikasi, cathetan tambahan, lan Visa.

Informasi Siswa Internasional Tambahan

Kanggo informasi babagan kredit, beasiswa lan pitulung finansial, asuransi medis, lan transportasi, waca Buku Pegangan Siswa.

Pendaftaran Siswa Internasional

Pendaftaran Internasional ing Hodges U

Rawuh Hodges U iku gampang! Kita wis nglancarake proses mlebu kanggo para siswa internasional, saengga luwih gampang melu kuliah ing Amerika Serikat. Kita uga nawakake program gelar online dadi, sanajan sampeyan pengin tetep cedhak omah sampeyan, sampeyan isih bisa melu ing Hodges U lan ngupayakake sampeyan ing sajroning urip.

Universitas Hodges sah miturut ukum federal kanggo ndhaptar siswa non-imigran. Lan kita seneng yen sampeyan nganggep gelar Hodges! Siswa internasional potensial diklasifikasikake kaya ngono yen dudu warga negara Amerika Serikat, warga ganda, utawa warga permanen, lan nglamar Visa siswa F-1 utawa visa Pengunjung Exchange J-1 (visa pengunjung ijolan bisa digunakake kanggo siswa utawa sarjana). Mangga dipriksa kanthi diakoni babagan kualifikasi program gelar sing dikarepake kanggo sinau internasional amarga ora kabeh program diidini dening Departemen Keamanan Nasional AS, Program Pengunjung Bursa Siswa, utawa Departemen Luar Negeri AS kanggo ndhaptar siswa internasional.

Ana sawetara langkah sing kudu sampeyan tuntas kanggo nduweni hak mlebu ing Universitas Hodges lan kita siyap lan siyap kanggo mbantu sampeyan miwiti.

Langkah-langkah kanggo Diakoni Internasional

  • Lengkap lan aplikasi kanggo mlebu lan ngirim ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake.
  • Transkrip, kanthi evaluasi resmi dening agensi evaluasi sing disetujoni, kabeh kursus sing ora ditindakake liwat institusi AS sing terakreditasi. Dolan maring naces.org kanggo dhaptar agensi sing disetujoni.
  • Bukti dhukungan finansial nuduhake bukti pendanaan, cekap kanggo nutupi biaya pamrentahan taunan lan biaya urip umume. Jumlah ing laporan rekening bank kudu padha karo rong semester pendhidhikan lan biaya. Sampeyan bisa nggunakake maksimal limang (5) akun bank. Mangga wicara karo penasihat penerimaan kanggo ngrembug kahanan individu sampeyan lan kepiye pengaruh ing syarat kasebut.
  • Bukti English Proficiency
    • Kabeh pelamar internasional sing basane dudu Inggris kudu ngirim bukti keahlian Inggris kanthi salah sawijining cara:
      • TOEFL Skor iBT paling ora 79, adhedhasar komputer 213, utawa ditulis 550; OR
      • IELTS skor kanthi asil band sakabèhé 6.0 utawa luwih dhuwur; OR
      • Skor Bacaan lan Panulisan Berbasis Bukti SAT 550; OR
      • Rampung sukses Program Inggris intensif IEP0002.

Syarat kasebut uga bisa dipenuhi nalika ngirim salah siji saka ing ngisor iki:

  • Esai kanthi biji 650-tembung (kanggo siswa sing paling ora telung taun berturut-turut ing institusi sing basa Inggris minangka basa instruksi); OR
  • Skor 4 utawa 5 ing ujian Program Penempatan Lanjutan (Board) College ing Bahasa Inggris; OR
  • A 5 utawa luwih dhuwur ing IB (International Baccalaureate) Bahasa Tingkat Tinggi Ujian ing basa Inggris; OR
  • Skor IB sing diprediksi 32 utawa luwih apik; OR
  • Rampung Sekolah Menengah ing institusi sing nganggo basa Inggris.

 

Siswa saka negara-negara non-Inggris sing ora duwe bukti keahlian ing Inggris, utawa skor sing kurang saka sarat minimal, bakal ditampa kanthi syarat lan kudu nyukupi sarat keahlian basa Inggris sadurunge miwiti program gelar.

Penutur asli Inggris: Warga Inggris, Republik Irlandia, Australia, Kanada, Selandia Baru, utawa negara-negara liyane sing basa Inggris minangka basa resmi lan sing ora memenuhi syarat ing ndhuwur, kudu ngubungi Kantor Penerimaan kanggo nemtokake cara memenuhi kiriman syarat

Sawise ditampa, siswa internasional kudu mbayar biaya rawuh sesi pertama. Sawise iku, siswa bakal bisa ndhaptar Formulir I-20 diwajibake entuk VISA siswa saka pejabat ing negara asal siswa.

Majani Lullein (Wakil Presiden) - ESL, Paralegal

Minangka asil saka kerja ing komunitas kasebut dadi Wakil Presiden Anchorage Productions Media, uga komitmen kanggo sinau lan sukses ing Hodges, dheweke dadi universitas ing komunitas Hispanik. Sajrone 10 taun, Lullein terus dadi juru bicara, nuduhake kisah sukses liwat TV, majalah, koran, lan radio, ujar, "Aku ketemu wong sing nuduhake pengalaman Hodges dhewe karo aku. Akeh sing imigran, wong sing duwe pengarep-arep lan impen gedhe, lan crita yen ngatasi alangan basa lan budaya menehi inspirasi kanggo sinau luwih akeh, kerja kanthi luwih sregep, lan entuk pendhidhikan. ”

Translate »