Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Kalender Akademik

Sesi Januari

Sesi Januari
Liburan Taun Baru - institusi ditutup 1 / 1 / 2021
Sesi Januari Wiwit 1 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Januari (Mung Kursus Senin) 1 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Januari (Mung Dina Selasa) 1 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Januari (Kursus Rebo Mung) 1 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa ADD Kursus Minggu 4 Januari (Mung Kursus Kamis) 1 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Januari (Kursus Jum'at) 1 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Januari (Kursus Online lan SLS Mung) 1 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 8 Januari 1 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 16 Januari 1 / 11 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 1 / 11 / 2021
Liburan Martin Luther King - institusi ditutup 1 / 18 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Januari 1 / 24 / 2021
Kursus 4 Januari Minggu Pungkasan 1 / 31 / 2021

Sesi Februari

Sesi Februari Miwiti 2 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Februari (Mung Program Senin) 2 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa ADD Kursus Minggu 4 Februari (Mung Dina Selasa) 2 / 2 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Februari (Mung Kursus Rebo) 2 / 3 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Januari 2 / 3 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Februari (Mung Program Kamis) 2 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Februari (Kursus Jum'at) 2 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Februari (Kursus Online lan SLS Mung) 2 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 8 Januari 2 / 7 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 2 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Februari 2 / 21 / 2021
Kursus 4 Februari Pungkasan 2 / 28 / 2021
Kursus 8 Januari Minggu Pungkasan 2 / 28 / 2021

Sesi Maret

Sesi Maret Miwiti 3 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Maret (Mung Program Senin) 3 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Maret (Mung Dina Selasa) 3 / 2 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Maret (Kursus Rebo Mung) 3 / 3 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Februari 3 / 3 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 8 Januari 3 / 3 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Maret (Kursus Kamis Mung) 3 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Maret (Kursus Jum'at) 3 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Maret (Kursus Online lan SLS Mung) 3 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 8 Maret 3 / 5 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 3 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Maret 3 / 21 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 16 Januari 3 / 21 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Maret Maret 3 / 31 / 2021
Spring Holiday - institusi ditutup 4 / 2 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 8 Maret 4 / 4 / 2021

Sesi April

Sesi April Miwiti 4 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 April (Mung Kursus Senin) 4 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 April (Mung Dina Selasa) 4 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 April (Mung Kursus Rebo) 4 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 April (Mung Program Kamis) 4 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 April (Kursus Jum'at) 4 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 April (Mung Kursus Online lan SLS) 4 / 9 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 4 / 12 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 April 4 / 25 / 2021
Kursus 8 Maret Minggu Akhir 4 / 25 / 2021
Kursus 16 Januari Minggu Pungkasan 4 / 25 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 8 Maret Maret 4 / 28 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 16 Januari 4 / 28 / 2021
Kursus 4 April Minggu Akhir 5 / 2 / 2021

Sesi Mei

Sesi Mei Miwiti 5 / 3 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Mei (Mung Kursus Senin) 5 / 3 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Mei (Mung Dina Selasa) 5 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Mei (Kursus Rebo Mung) 5 / 5 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 April 5 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Mei (Kursus Kamis Mung) 5 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Mei (Kursus Jum'at) 5 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Mei (Kursus Online lan SLS Mung) 5 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 8 Mei 5 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 16 Mei 5 / 10 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 5 / 10 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus 4 Mei 5 / 23 / 2021
Kursus 4 Mei Akhir 5 / 30 / 2021
Liburan Dina Peringatan - institusi ditutup 5 / 31 / 2021
SUMMER BREAK (ora ana kelas) - 5/31 - 6/6 5 / 31 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Mei 6 / 2 / 2021

Sesi Juni

Sesi Juni Miwiti 6 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Juni (Mung Program Senin) 6 / 7 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 6 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juni (Mung Dina Selasa) 6 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juni (Kursus Rebo Mung) 6 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juni (Kursus Kamis Mung) 6 / 10 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juni (Kursus Jum'at) 6 / 11 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juni (Kursus Online lan SLS Mung) 6 / 11 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus 8 Mei 6 / 13 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Juni 6 / 27 / 2021
Preinan Dina Kamardikan - institusi ditutup 7 / 2 / 2021
Kursus 8 Mei Akhir 7 / 4 / 2021
Kursus 4 Juni Akhir 7 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Juli (Mung Kursus Senin) 7 / 5 / 2021

Sesi Juli

Sesi Juli Miwiti 7 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juli (Mung Dina Selasa) 7 / 6 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 8 Mei 7 / 7 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Juni 7 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juli (Kursus Rebo Mung) 7 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juli (Mung Program Kamis) 7 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juli (Kursus Jum'at) 7 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Juli (Kursus Online lan SLS Mung) 7 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 8 Juli 7 / 9 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 7 / 12 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus 16 Mei 7 / 18 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Juli 7 / 25 / 2021
Kursus 4 Juli Minggu Pungkasan 8 / 1 / 2021

Sesi Agustus

Sesi Agustus Miwiti 8 / 2 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Agustus (Mung Program Senin) 8 / 2 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Agustus (Mung Dina Selasa) 8 / 3 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Agustus (Kursus Rebo Mung) 8 / 4 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Juli 8 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Agustus (Kursus Kamis Mung) 8 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Agustus (Kursus Jum'at) 8 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Agustus (Kursus Online lan SLS Mung) 8 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 8 Juli 8 / 8 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 8 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ngeculake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Agustus 8 / 22 / 2021
Kursus 16 Mei Akhir 8 / 29 / 2021
Kursus 8 Juli Minggu Pungkasan 8 / 29 / 2021
Kursus 4 Agustus Minggu Pungkasan 8 / 29 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 16 Mei 9 / 1 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 8 Juli 9 / 1 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Agustus 9 / 1 / 2021

Sesi September

Sesi September Wiwit 9 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 September (Mung Program Senin) 9 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 September (Mung Dina Selasa) 9 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 September (Kursus Rebo Mung) 9 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 September (Kursus Kamis Mung) 9 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 September (Kursus Jum'at) 9 / 10 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 September (Kursus Online lan SLS Mung) 9 / 10 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndaftar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 8 September 9 / 10 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndaftar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 16 September 9 / 13 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 9 / 13 / 2021
Dina pungkasan kanggo ngeculake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 September 9 / 27 / 2021
Kursus 4 September Minggu Akhir 10 / 3 / 2021

Sesi Oktober

Sesi Oktober Miwiti 10 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Oktober (Mung Program Senin) 10 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Oktober (Mung Dina Selasa) 10 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Oktober (Kursus Rebo Mung) 10 / 6 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus September 4 Minggu 10 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Oktober (Kursus Kamis Mung) 10 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Oktober (Kursus Jum'at) 10 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 Oktober (Kursus Online lan SLS Mung) 10 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ngeculake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 8 September 10 / 10 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 10 / 11 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Oktober 10 / 24 / 2021
8 September Kursus Akhir 10 / 31 / 2021
Kursus 4 Oktober Minggu Akhir 10 / 31 / 2021

Sesi November

Sesi November Miwiti 11 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 November (Mung Kursus Senin) 11 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 November (Mung Dina Selasa) 11 / 2 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 November (Mung Kursus Rebo) 11 / 3 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus September 8 Minggu 11 / 3 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Oktober 11 / 3 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndaftar utawa Nambah Kursus 4 November (Kursus Kamis Mung) 11 / 4 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 November (Kursus Jum'at) 11 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus 4 November (Kursus Online lan SLS Mung) 11 / 5 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar lan ADD utawa DROP tanpa hukuman kanggo Kursus Minggu 8 November 11 / 5 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 11 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 November 11 / 21 / 2021
Dina pungkasan kanggo ngeculake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 16 September 11 / 21 / 2021
Thanksgiving Holiday - institusi ditutup 11 / 25 / 2021
Kursus 4 November Minggu Pungkasan 11 / 28 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Minggu Nopember 12 / 1 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 8 November 12 / 5 / 2021

Sesi Desember

Sesi Desember Miwiti 12 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Desember (Mung Program Senin) 12 / 6 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Desember (Mung Dina Selasa) 12 / 7 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa ADD Kursus Minggu 4 Desember (Mung Kursus Rebo) 12 / 8 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Desember (Mung Kursus Kamis) 12 / 9 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa ADD Kursus Minggu 4 Desember (Mung Kursus Jum'at) 12 / 10 / 2021
Dina pungkasan kanggo ndhaptar utawa Nambah Kursus Minggu 4 Desember (Mung Kursus Online lan SLS) 12 / 10 / 2021
Mudhun yen ora melu minggu 1 12 / 13 / 2021
Liburan Musim Dingin - institusi ditutup 12 / 23 / 2021
Kursus 16 September Minggu Akhir 12 / 26 / 2021
Dina pungkasan kanggo nyelehake kursus lan nampa nilai WP kanggo Kursus Minggu 4 Desember 12 / 26 / 2021
Kursus 8 November Minggu Pungkasan 12 / 26 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus September 16 Minggu 12 / 29 / 2021
Kelas Akhir Amarga Kursus 8 Minggu Nopember 12 / 29 / 2021
Liburan Taun Baru - institusi ditutup 12 / 30 / 2021
Kursus 4 Desember Minggu Pungkasan 1 / 2 / 2022
Kelas Akhir Amarga Kursus 4 Desember 1 / 5 / 2022

Miwiti # MyHodgesStory dina iki. 

Michelle Boyd - Hodges University Skyrockets ndhuwur liyane!
Gambar Iklan - Ganti Masa Depan Sampeyan, Gawe Dunia sing Luwih Apik. Universitas Hodges. Ndhaptar Dina Iki. Lulusan Luwih cepet - Urip kanthi cara - Online - Terakreditasi - Hadiri Hodges U
Sing paling spesial babagan Universitas Hodges yaiku saben profesor menehi pengaruh sing kuat. Dheweke mbukak, melu, gelem, lan pengin mbantu kita sukses.
Translate »