Logo Universitas Hodges digunakake ing Header

Universitas Hodges dadi pemimpin ing macem-macem macem-macem pendidikan ing dhuwur

Bhinéka minangka cara urip ing Hodges, ing endi filsafat bhinéka kasebut kuwat. Universitas kita dikuatake lan dikuatake dening macem-macem komunitas lintas budaya, siswa, fakultas, lan staf sing nggawa macem-macem swara lan sudut pandang kanggo gaweyan bebarengan. Kita ngurmati lan ngurmati nilai gawan individu saka kabeh ras, latar belakang etnis, umur, jinis, agama, orientasi seksual, cacat, status ekonomi utawa veteran, lan macem-macem perspektif lan beda individu, lan kita ngurmati keragaman pikiran. Kita setya toleransi, sensitivitas, pangerten, lan saling menghormati ing endi wae ing komunitas kita, lan kita negesake janji bakal nyedhiyakake papan sing apik kanggo kabeh wong.

Universitas Hodges wis dadi pimpinan Diversitas lan Gawan dening Institut Sertifikasi Keanekaragaman.

  • # 3 Kampus Kampus Paling Aman ing Florida
  • Dijenengi ing Niche's Paling Beragam Colleges ing Florida
Institut Sertifikasi Keanekaragaman kanggo Universitas Hodges

Bhinéka Urip

Napa Keragaman Penting ing Sekolah Tinggi?

Saben kita teka ing universitas utawa universitas sing dipilih kanthi pengalaman sing cocog karo cara kanggo ndeleng jagad. Nalika miwiti ketemu wong anyar ing antarane populasi siswa lan melu kursus, mula bisa dingerteni manawa pengalaman iku sejatine - pengalaman.

Kanthi mbukak pikiran, kita bakal ngerti kepiye pengalaman wong liya menehi perspektif sing anyar kanggo sesanti lan cara ndeleng jagad. Mbukak pikiran kita kanggo ngerti kalebu, ras, etnis lan beda jender, status veteran, beda agama, umur, lan status ekonomi nggawe kita dadi individu sing luwih apik. Nalika sampeyan metu ing tenaga kerja kanthi perspektif anyar, sampeyan bakal ningkatake daya saing ekonomi Amerika.

Universitas Hodges nawakake macem-macem lan kalebu siswa

Universitas Hodges fokus ing pambangunan jembatan kanggo komunitas sing luwih gedhe lan nggarap klompok kanggo nggawa fokus sing luwih jembar lan luwih penting ing pengalaman keragaman lan keunggulan inklusi liwat keterlibatan komunitas. Ngomong fokus iki, Hodges nyedhiyakake tanggalan kegiyatan keragaman kanggo mahasiswa lan anggota komunitas. Cekake ngerti apa sing nggawe kita beda lan unik, deleng pirang-pirang budaya, lan sampeyan bakal dadi individu sing kanthi terang-terangan nampa beda wong liya. Perspektif anyar iki bakal ngidini sampeyan nguatake pangerten marang wong liya ing papan kerja.

Kepiye Hodges U Ndhuweni Bhinéka?

Hodges U ngemot macem-macem cara. 

Piye carane Kanthi ngatasi tantangan sing bakal teka karo demografi sing ganti, sudut pandang sing beda, lan keadilan ing papan kerja. Hodges ngatasi tantangan kasebut kanthi fokus ing inklusi, kompetensi budaya, lan kesetaraan. Kanthi cara iki, Universitas ngupayakake nggawe budaya sing subur lan subur liwat awak siswa sing beda-beda. Keragaman iki mbantu para siswa rumangsa duwe kekuwatan lan bisa nggawe kabeh sinau lan tuwuh.

Napa Sampeyan Kudu Nganggo Bhinéka?

Yen sampeyan ngrencanakake kerja ing peran pengawasan, utawa uga tim, iku penting banget kanggo sampeyan supaya bisa nampa lingkungan keragaman supaya sukses. Hodges ngerti manawa pengawas saiki kudu duwe katrampilan multikultural lan antar-generasi, lan katrampilan sing padha uga ngidini sampeyan dadi anggota tim sing produktif. Sampeyan uga kudu duwe tanggung jawab kanggo produktivitas maksimal lan kalebu kabeh kanggo umume papan makarya.

Kebutuhan iki supaya sampeyan bisa ngupayakake tim multikultural lan antar-generasi minangka pendhukung Hodges kanggo nggawe lingkungan sing beda-beda. Kabeh sing kita lakoni yaiku nggawe lingkungan supaya siswa bisa sukses, lan pilihan kanggo nyedhiyakake iklim pamulangan sing beda minangka bukti komitmen kita ing dalan sukses.

Komunitas Universitas Hodges

Statistik Bhineka Hodges

Universitas Hodges nampani siswa saka kabeh balapan, latar belakang etnis, umur, jinis, agama, orientasi seksual, cacat, status ekonomi utawa veteran, lan perspektif liyane lan beda individu. Kita ngajak saben siswa supaya bisa ngomong lan ngajari wong liya babagan pengalaman sing beda-beda kanggo nggawe iklim sinau babagan lengkap kanggo kabeh.

Kita setya nggawe kampus sing beda kanggo kabeh siswa supaya sukses. Ing ngisor iki minangka statistik kanggo Universitas Hodges.

 

Pendaftaran Jenis Kelamin

  • Wadon: 62%
  • Lanang: 38%

 

Pendaftaran Balapan lan Etnis

  • Hispanik: 44%
  • Afrika Amerika: 12%
  • Putih, Non-Hispanik: 38%
  • Liyane, Campuran, utawa Ora dingerteni: 6%

 

Siswa minoritas umum lan tingkat keragaman etnis kanggo Universitas Hodges yaiku 62%. Bédan iki ndadekake kita dadi salah sawijining organisasi pendhidhikan sing luwih dhuwur ing Florida. Kita uga wis dijenengi minangka Institusi Pelayanan Hispanik paling dhuwur. Dadi universitas sing paling macem-macem ing Florida minangka tantangan sing kita tampi, amarga ngupayakake siswa nyedhiyakake pendhidhikan sing beda-beda - kita nyoba nggawe donya sing luwih apik kanggo kita kabeh.

Hubungi Hodges U Babagan Bhinéka

Sugeng rawuh babagan panjaluk babagan Keragaman lan Gawan ing kampus lan komunitas. Hubungi kita ing:

Kantor Keragaman, Gawan lan Kompetensi Budaya
4501 Boulevard Kolonial, Bangunan H
Benteng Myers, FL 33966
Phone: 1-888-920-3035
Universitas Hodges mlebu karo Hawk ing sisih ndhuwur
Translate »