Категорија на курсот: Избрана

Прикажани се 1-9 од 11 резултати
Womanена во библиотеката која научи да комуницира како професионалец со нашиот степен за професионални комуникации.
слободен

Професионални комуникации

Научете да комуницирате како професионалец со нашиот степен на професионални комуникации.
0
Универзитетот Хоџс, диплома за финансии, им помага на нашите студенти да научат нешта на финансиското советување
слободен

Финансии - запишување за есен 2021 година!

Подгответе се за иднина во вредност од инвестиции со БС во финансии.
0
Активната војска на универзитетот Хоџис, ветераните и нивните сопружници го обожаваат специјализираното внимание што го добиваат на универзитетот Хоџис
слободен

Кривичната правда

Преземе фасцинантна кариера со диплома по кривична правда.
0
Studentенска студентка која посетува универзитет Хоџс за соработник на уметностите по општи студии
слободен

Соработник за уметности во општо образование

Создадете своја сопствена патека со степен во општите студии.
0
Англиски јазик како втор јазик (ESL) Studentенски студент кој студира на Универзитетот Хоџс
слободен

ESL

Заработете го вашиот англиски јазик како сертификат за втор јазик (ESL) денес.
0
Насмеан дипломиран универзитет Хоџис на слика со скрстени раце во магацин каде што ја применува својата диплома за менаџмент
слободен

управување со

Ниво-нагоре со степен на управување.
0
Компјутерски науки наспроти степени на компјутерска информатичка технологија. Womanена која ќе добие практична обука потребна за работа во ИТ поле во Хоџис У.
слободен

Компјутерски науки наспроти компјутерска информатичка технологија

Започнете иднина во технологијата со напредни дипломи за компјутерски науки
0
Студент за клиничко ментално здравје
слободен

Клиничко советување за ментално здравје

CACREP акредитирана лиценцирана програма за советување за ментално здравје.
0
Студент за деловен степен на универзитет Хоџис, кој е возбуден што ќе ја заврши МБА
слободен

Бизнис администрација

Добијте диплома за деловна администрација на Топ бизнис школа.
0
Translate »