Категорија на курсот: Водич за Интернет

Прикажани се 1-9 од 9 резултати
Англиска граматика на Интернет на логото на Универзитетот Хоџ
слободен

Англиска граматика

Добредојдовте на Интернет програмата за граматика на англиски јазик во Хоџис, последователен систем за разбирање на граматичките обрасци на англиски јазик од основни до напредни нивоа на вештини. Нашата авто-интензивна програма е дизајнирана специјално за возрасни кои не зборуваат англиски јазик за да разберат граматика и да зборуваат англиски самоуверено. Стекнете ги потребните вештини во именки, глаголи, реченици,
0
Студентка по маркетинг од универзитетот Хоџс ги расте своите можности за кариера. Womanена присуствува на семинар за маркетинг со други студенти претставени во позадина
слободен

Современ маркетинг

Научете ефективни техники за маркетинг што ве ставаат пред конкуренцијата.
0
Интердисциплинарни студии е популарна програма понудена на Универзитетот Хоџис. Womanена ја извршува својата ергенска диплома по интердисциплинарни студии преку Интернет, користејќи компјутер во нејзиниот дом.
слободен

Интердисциплинарни студии

Изберете одличен отскочна штица кон вашите идни планови, какви и да се со диплома за интердисциплинарни студии.
0
Дигитален дизајн и графика на Универзитетот Хоџс е совршен за сите креативци кои сакаат да создаваат визуелни комуникации. На сликата - среќна русокоса жена што држи кафе на универзитет
слободен

Дигитален дизајн и графика

Користете ги вашите креативни и уметнички вештини со диплома по дигитален дизајн и графика.
0
Womanена со својата ќерка се забавува додека паузира од нејзината програма за правни студии на Универзитетот Хоџ
слободен

правни студии

Добијте обука за наградувана награда за правни и правни кариери.
0
Компјутерски науки наспроти степени на компјутерска информатичка технологија. Womanена која ќе добие практична обука потребна за работа во ИТ поле во Хоџис У.
слободен

Компјутерски науки наспроти компјутерска информатичка технологија

Започнете иднина во технологијата со напредни дипломи за компјутерски науки
0
Среќна, насмеана, жена што студира применета психологија преку Интернет со Универзитетот Хоџ
слободен

Применета психологија

Флексибилен степен за применета психологија е одличен за секоја работа.
0
Млада жена што учи сметководство на Универзитетот Хоџс
слободен

Сметководство

Работете во исполнет број свет со диплома за сметководство.
0
Универзитетот Хоџс работи за зафатени возрасни кои работат. Womanена што учи по часови покажува дека можете да го вклопите училиштето во вашиот живот!
слободен

Преглед на програми за онлајн диплома

Програми за водечки ранг на Интернет
0
Translate »