I diplomuari i Universitetit Hodges i ngazëllyer për të ecur në skenë.

MADHSIMI

MADHSIMI

A është vetëm fillimi i historisë suaj

A është vetëm fillimi i historisë suaj

I diplomuari i Universitetit Hodges i ngazëllyer për të ecur në skenë.

A jeni gati?

Ne i kemi ndihmuar studentët
Ashtu sikurse ju i arrini ëndrrat e tyre
Për Mbi 30 vjet!

Të gjithë Heronjve të Shëndetësisë FaleminderitFoto e një familjeje me katër vetëHodges grad dhe qeni i tij i shërbimitMësoni si të ofroni Kujdesin për Pacientin në Universitetin Hodges. Foto e një infermiere me flokë të errëta me një burrë jashtëVeterani Ushtarak duke përshëndetur një të dashur. Veteranët Ushtarakë janë të mirëpritur në Universitetin HodgesPunonjësja e Universitetit Hodges tregon çantën e saj të re Hodges U.Logoja HU Online

Ne i kemi ndihmuar studentët
Ashtu si arrini ëndrrat e tyre
Për 30 Vjetët e Fundit

Mashkull që mban një tabletë

Personalizoni përvojën tuaj

Logoja Hodges U OnlineLogoja e Universitetit Hodges e përdorur në HeaderLogoja e Hodges Connect
Mashkull që mban një tabletë

APLIKO TANI

APLIKO TANI

Merrni përgjegjësinë për të Ardhmen Tuaj Sot!

Merrni përgjegjësinë për të Ardhmen Tuaj Sot!

Mashkull që mban një tabletë

Çfarë do të jetë #MyHodgesStory juaj?

Çfarë do të jetë #MyHodgesStory juaj?

sfida e bardhe pranohet

Njihuni me Dr. John Meyer, President i Universitetit Hodges dhe i diplomuar në Two Time Hodges

#MyHodgesStory ka të ngjarë të ketë shumë nga të njëjtat kapituj që bën i juaji. Kam filluar karrierën time si mekanik automobilistik dhe pronar biznesi. Pas gati 20 vjetësh, vendosa se ishte koha për një ndryshim. Unë dhe familja ime u transferuam në Florida dhe me inkurajimin e tyre, unë fillova udhëtimin tim në Hodges (atëherë Kolegji Ndërkombëtar) dhe u diplomova me diplomat e mia Bachelor dhe Master. Të punosh dhe të mbështesësh një familje, plus të shkosh në klasë kërkon shumë vetë-disiplinë, por unë e dija që në fund të fundit do t’ia vlente.

Si President, dita ime e preferuar është diplomimi. Soshtë kaq shpërblyese të shohësh ngazëllimin në secilën nga fytyrat e maturantit tonë ndërsa kalojnë skenën. Mbi 10,000 studentë kanë festuar diplomimin në 30 vitet e fundit. Por, aq sa e mirë është dita e diplomimit, qëllimi i fakultetit dhe stafit tonë në Universitetin Hodges është të përgatisë studentët tanë, jo vetëm për ditët e para, por për të gjitha ditët pas diplomimit.

Universiteti Hodges është me të vërtetë një vend i veçantë ku studentët tanë mund të arrijnë qëllimet e tyre arsimore dhe të karrierës. Shtë vendi ku mund të "Qëndro afër dhe shko larg."

Çfarë do të jetë #MyHodgesStory juaj? 

Reklamë shëndetësore me një qen. Ndihma Stomatologjike - BSN - PTA - Ejani të shihni strukturën tonë të re të trajnimit.
Ndryshoni kursin me IDS të aviacionit në Hodges U, Graduate Faster, Live Life Your Way, Online, Blended, Merrni pjesë në Hodges U (Fëmija i veshur me pajisje fluturimi)
Viti i Ri Aftësi të reja. Reklamë për Biznes - Teknike - Dizajn - Sipërmarrës - Trajnim i Korporatave - Shëndetësi dhe më shumë (Imazhi është një fëmijë me pozë superhero)

Programet kryesore vetëm në internet

Higjiena dentare Vizita e sitit CODA

Komisioni për Akreditimin Dentar po pranon komente të palëve të treta për vizitën e ardhshme në faqen e akreditimit të Hodges University Dental Hygiene në Universitetin Hodges më 12-13 tetor 2021. Afati i fundit për dorëzimin e një komenti është 60 ditë para vizitës në terren. Ju lutemi shikoni dokumentin e bashkangjitur nga Komisioni për Akreditimin e Dhëmbëve për informacione të mëtejshme. Mësoni më shumë se si të dërgoni në komente duke përdorur lidhjen këtu.

I diplomuari ushtarak i Universitetit Hodges Will Blair III me qenin e tij besnik të shërbimit Lucinda

Çfarë i bën Hodges Të Ndryshëm

Universiteti Hodges, i përqendruar në ju. Çdo program diplome, çdo metodë mësimi, çdo profesor dhe çdo anëtar i ekipit. Ne jemi të përkushtuar për të duke ju frymëzuar për të arritur arsimin që meritoni për jetën dhe karrierën që dëshironi.

Bëhuni një #HodgesHero

Ndryshoni botën për gjeneratat që do të vijnë

Hodges Heroes - Hodges Alumni në Punë

Programet kryesore shëndetësore

Renditet ndër më të mirët!

Universiteti Hodges, Inc., Kolegji dhe Universiteti, Napoli, FL

Detyrë shtëpie një milion dollarë

Detyra e parë e shtëpisë së Michelle Spitzer në Hodges ishte një plan biznesi që çoi në një ide biznesi shumë milionëshe! Çfarë do tuaj #StoryMyHodges të jetë?

Çdo student që ka vënë në dyshim ndonjëherë praktikën e detyrave të klasës nuk e ka takuar kurrë Michelle Spitzer.

Duke filluar si një projekt i thjeshtë në klasë, Spitzer mori një plan biznesi të hartuar në fillim të studimeve të saj në Universitetin Hodges dhe e shndërroi atë në franshizë me fitimin më të lartë e MaidPro në vend.

Një prej saj menaxhimin e biznesit profesorët madje u bënë mentori i saj, duke siguruar mbështetje akademike dhe morale ndërsa Spitzer punoi për të përfunduar arsimin e saj dhe njëkohësisht të fillojë biznesin e saj.

Nëse ajo mund të flasë drejtpërdrejt me një student të pasigurt për ndjekjen e arsimit të lartë? "Transformoni jetën tuaj duke investuar në veten tuaj", thotë ajo. "Ti je i vlefshem!"

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Hodges më ndihmoi të ekuilibroja rolet e mia të rritur me kohë të plotë dhe studente dhe nënë fituese të bukës.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Gjëja vërtet e veçantë për Universitetin Hodges është se çdo profesor bëri një ndikim të fortë. Ata ishin të hapur, tërheqës, të gatshëm dhe donin të na ndihmonin të kishim sukses.

Programet e Hodges 'In Demand

Pankarta në faqen e internetit të Universitetit Hodges që shfaq të diplomuar të cilët arritën diplomën e tyre gjatë punës dhe ngritjes së familjes

Filloni Historinë tuaj #MyHodges Sot

Data e fillimit të mandatit tjetër

Ngjarjet e Pranimeve

21

shtator

2021

Sesioni i Informacionit PTA

Bëni hapin e parë për një karrierë shëndetësore të dobishme si një Asistent i Terapisë Fizike Mësoni se si mund të filloni në programin e Akredituar të Asistentit të Terapistit Fizik të Universitetit Hodges CAPTE sot. Interesuar për t'u bërë një

  • 5:30 pasdite - 6:30 pasdite
  • Virtualisht dhe 4501 Blvd Colonial, Building U, Room U361 Fort Myers, Florida 33966, Room U361

Dëgjoni nga Studentët e Hodges U

Translate »