Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Mirësevini Hawks të Ardhshëm!

Mirësevini në Hodges U! Ne e dimë që zgjedhja për të vazhduar arsimimin tuaj është një vendim emocionues, një vendim që është gjithashtu plot me pyetje. Me Hodges U, ju kemi mbuluar.

Koordinatorët tanë të kualifikuar të Pranimeve të Kolegjit do t'ju ndihmojnë për t'ju ndihmuar të zhvendosni aplikimin tuaj përmes procesit të pranimeve. Pavarësisht nëse jeni të interesuar për Diplomë, Universitarë, ESL ose Certifikime, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj në kolegj.

Hapi i parë është më i vështiri. Filloni Udhëtimin Tuaj Sot.

Sfida e pranuar për të përfunduar procesin e regjistrimit në 4 hapa të Universitetit Hodges në bashkëpunim me një Këshilltar të Pranimeve

Pamje e shpejtë e pranimeve tona Proces

  • Plotësoni aplikacionin tuaj.

  • Flisni me Këshilltarin tuaj të Pranimeve Personale.

  • Dorëzoni dokumentacionin tuaj mbështetës.

  • Pranimi, Orientimi dhe Regjistrimi. Ju jeni gati atje!

Dëshironi të mësoni më shumë për secilin hap? Më poshtë do t'ju ndjekim gjatë gjithë procesit.

Përmbledhje e Pranimeve

Hapi 1 - Dorëzoni aplikacionin tuaj

Hapi i parë në procesin e pranimeve është të paraqisni kërkesën tuaj. Kjo mund të bëhet në internet duke paraqitur aplikim i shpejtë ose duke vizituar kampusin tonë në Fort Myers.

 

Ikonë që demonstron dikë që plotëson një Aplikim të Universitetit Hodges për Pranime

Hapi 2 - Lidhu me këshilltarin tënd të pranimeve personale

Nëse paraqisni aplikacionin tuaj të shpejtë në internet, këshilltari juaj personal i pranimeve do t'ju kontaktojë me telefon, me tekst dhe / ose email për të caktuar një kohë për të diskutuar të ardhmen tuaj në Hodges U. Ky diskutim mund të zhvillohet përmes telefonit ose personalisht në kampusi ynë Fort Myers.

Qëllimi i diskutimit hyrës është të ju ndihmojë të përcaktoni nëse Universiteti Hodges është përshtatja e duhur për nevojat tuaja të arsimit të lartë dhe të ndërtoni në mënyrë të përbashkët rrugën e personalizuar për arsimin tuaj në Universitetin Hodges. Pasi të përfundojë ky hap, ju do të merrni një ftesë në portalin tonë të komunitetit ku do të finalizoni aplikacionin tuaj të personalizuar, të paraqisni dokumentet që mund të kërkohen dhe të paguani tarifën tuaj të aplikimit.

Nëse paraqisni aplikimin tuaj personalisht në kampus, hapat 1 dhe 2 mund të kombinohen.

Hapi 3 - Dorëzoni dokumentacionin tuaj

Dokumentet e nevojshme mund të ndryshojnë bazuar në programin tuaj të interesit, historinë akademike, mënyrën e pagesës dhe statusin e shtetësisë. Këshilltari juaj i pranimeve do t'ju udhëzojë përmes dokumentacionit të nevojshëm.

Dokumentacioni i kërkuar mund të përfshijë:

  • Transkriptet
  • Dokumente të Ndihmës Financiare
  • Dokumente identifikimi
  • Ese pranimesh

Mos u shqetësoni se ne do të jemi atje për t'ju ndihmuar gjatë procesit të dokumentimit. Ne e bëjmë atë sa më lehtë!

Hapi 4 dhe më tej - Pranimi dhe Regjistrimi. Ju jeni gati atje!

Pasi të keni përfunduar procesin e aplikimit, ju do të merrni vendimin tuaj të pranimit brenda pak ditësh. Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar regjistrimin tuaj, dhe ju do të regjistroheni zyrtarisht në Hodges U!

Bëhu i guximshëm. Aplikoni Sot. 

Procedurat e veçanta të regjistrimit

Disa programe kërkojnë procese speciale të regjistrimit përveç hapave të mësipërm të pranimeve. Ju lutemi shikoni faqet më poshtë për informacione specifike të programit.

Politikat dhe procedurat për Universitetin Hodges lidhur me Të drejtat dhe përgjegjësitë e studentëve Ankesa e studentëve janë botuar në Manualin e Studentit, i cili mund të gjendet këtu.

Në rast se studenti ndjen se ankesa nuk është menaxhuar siç duhet nga institucioni, studenti mund të paraqesë ankesën e tij ose të saj në kontaktin shtetëror të mëposhtëm:

Zyra e Artikulimit
Departamenti i Arsimit
articulation@fldoe.org
850-245-0427

Studentët e Arsimit në Distancë Jashtë Shtetit:

Procesi i ankesës për studentët e edukimit në distancë jashtë shtetit që marrin pjesë në Marrëveshjen e Reciprocitetit të Autorizimit Shtetëror (SARA), të cilët kanë përfunduar procesin e brendshëm të ankesave institucionale dhe procesin e aplikimit të ankesave shtetërore, mund të apelojnë ankesa jo-udhëzuese në Marrëveshjen e Reciprocitetit të Autorizimit të Shtetit të Floridës (FL-SARA) Këshilli Koordinues i Arsimit reciprok në distancë reciproke (PRDEC) në FLSARAinfo@fldoe.org.

Për informacion shtesë mbi procesin e ankesës, ju lutemi vizitoni Procesi i Ankesave FL-SARA faqe interneti.

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Si shumë studentë të Hodges, unë fillova ndjekjet e mia të arsimit të lartë më vonë gjatë jetës dhe duhej të ekuilibroja një punë me kohë të plotë, familjen dhe kolegjin.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Gjëja vërtet e veçantë për Universitetin Hodges është se çdo profesor bëri një ndikim të fortë. Ata ishin të hapur, tërheqës, të gatshëm dhe donin të na ndihmonin të kishim sukses.
Translate »