Kategoria e kursit: Bachelor

Po shfaqen 1-9 nga 15 rezultatet
Edukimi i Aviacionit tani i disponueshëm nga Universiteti Hodges. Një djalë adoleshent i veshur si aviator me krahë të shtrira në një sfond perëndimi të diellit me logon e letrës Hodges U në pjesën e poshtme të djathtë.
Free

Aviacionit

Bëhuni pilot me BS tonë në Studimet Ndërdisiplinore në Aviacion
0
Studentja e marketingut nga Universiteti Hodges rrit opsionet e saj të karrierës. Gruaja merr pjesë në një seminar marketingu me studentë të tjerë të paraqitur në sfond
Free

Marketingu modern

Mësoni teknika efektive të marketingut që ju bëjnë përpara konkurrencës.
0
Studimet ndërdisiplinore është një program i njohur që ofrohet në Universitetin Hodges. Gruaja që ndjek studimet bachelor në Studime Ndërdisiplinore në internet duke përdorur një kompjuter në shtëpinë e saj.
Free

Studime ndërdisiplinore

Zgjidhni një gur të shkëlqyeshëm për planet tuaja të ardhshme, pavarësisht nga ato mund të jenë me një diplomë të Studimeve Ndërdisiplinore.
0
Diplomat e Administrimit të Kujdesit Shëndetësor në dispozicion në Universitetin Hodges. Grua e qeshur me një sfond peisazhi
Free

Administrimi i Shëndetësisë

Mësoni të përdorni aftësitë e administratës dhe trajnimin në mënyrë që stafi të përqendrohet në atë që është me të vërtetë të rëndësishme - shëndetin e pacientit.
0
Jini të gatshëm për të ndihmuar njerëzit të shërohen me një diplomë në shkencat shëndetësore nga Universiteti Hodges
Free

Programet e Shkallës së Shkencave Shëndetësore

Fitoni aftësi dhe trajnim për t'u përqëndruar në kujdesin dhe kërkimin e pacientit.
0
Shkolla BS në Financë e Universitetit Hodges i ndihmon studentët tanë të mësojnë hollësitë e këshillimit financiar
Free

Financa - Regjistrimi për Vjeshtë 2021!

Përgatituni për një të ardhme me vlerë të investimit me një BS në Financë.
0
Shkalla e Dizajnit dhe Grafikës Dixhitale në Universitetin Hodges është perfekte për të gjithë krijuesit që kërkojnë të krijojnë komunikime vizuale. Në foto - një femër bjonde e lumtur që mban kafe në universitet
Free

Projektimi dhe Grafika Dixhitale

Përdorni aftësitë tuaja krijuese dhe artistike me një diplomë në Dizajn Dixhital dhe Grafikë.
0
Veteranët dhe bashkëshortët e tyre e duan shumë vëmendjen e specializuar që marrin në Universitetin Hodges
Free

Drejtësisë penale

Merrni një karrierë interesante me një diplomë në Drejtësi Penale.
0
I diplomuar nga Universiteti Hodges i buzëqeshur në foto me krahët e kryqëzuar në një depo ku ai aplikon gradën e tij të Menaxhimit
Free

drejtuesit

Niveli-Up me një gradë të menaxhimit.
0
Translate »