Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Nuk po gjeni atë që kërkoni? Le të ndihmojmë. Thjesht shtypni një nga butonat më poshtë dhe lëvizni poshtë për të parë një listë të programeve të disponueshme.

Vjen së shpejti! Higjiena e dhëmbëve në Hodges U. Hygenist femra duke parë rrezet e rrezeve të veshura me logon dhe skicën e Hodges Heroes
XNUMX EURO

Kopja e higjienës dentare

Vjen së shpejti! Programi i Higjenës Dentare Hodges do të sigurojë arsimimin e nevojshëm për tu rritur në fushën e Higjiencës së Dhëmbëve me kërkesa të larta! Sipas Karrierës Onestop, Ndihma Dentare pritet të rritet me 23% deri në vitin 2026 në Florida. Bëhu ndër të parët. Nëse jeni duke kërkuar për një karrierë që do të rritet me ju,
0
Shtigjet drejt pronësisë së shtëpive të ofruara nga Hodges Direct. Nëse mund ta ëndërroni, mund ta bëni dhe ne mund t'ju ndihmojmë me seminarin tonë të blerjes së shtëpisë. Kornizë e një shtëpie druri në një sfond abstrakt me çanta parash brenda.
XNUMX EURO

Shtegu drejt pronësisë së shtëpisë

E re për të blerë një shtëpi? Ky seminar ka gjithçka që ju nevojitet për të bërë zgjedhje të zgjuara kur bëni një nga blerjet më të rëndësishme të jetës tuaj. Ne do t'ju ndjekim hap pas hapi me të gjitha pjesët e procesit të blerjes së shtëpisë dhe t'ju njoftojmë për pyetjet e rëndësishme që duhet të
0
Ndihma e drejtpërdrejtë Trajnimi profesional i disponueshëm përmes Hodges Direct. Mësoni se si të kujdeseni për personat me aftësi të kufizuara siç përshkruhet me këtë grua që kujdeset për një grua të moshuar në një karrocë.
XNUMX EURO

Ndihma e drejtpërdrejtë profesionale

Përshkrimi i Punëtorisë së Ndihmës Direkte Profesionale (DSP): Me këtë program certifikimi, ju do të merrni trajnim për të ofruar shërbime të Ndihmës së Drejtpërdrejtë për individët me aftësi të kufizuara intelektuale dhe zhvillimore (të tilla si Autizmi, Sindroma Daun dhe shumë më tepër). Ju do të merrni certifikata për trajnim virtual dhe të drejtpërdrejtë me një profesionist të çertifikuar. Ju do
0
Hodges Trajnimi i fuqisë punëtore të drejtpërdrejtë siç përshkruhet nga një grua në kompjuter në një mjedis në klasë
XNUMX EURO

Hodges Direct

Mirësevini në HU Direct, një Divizion Express i Universitetit Hodges Universiteti Hodges ofron çertifikata dhe diploma të drejtuara nga fuqia punëtore që kërkohen në rajon dhe më gjerë. Zonat përfshijnë kujdesin shëndetësor, teknologjinë, biznesin, menaxhimin dhe financat. Studentët mund të marrin klasa në kampus, në internet dhe përmes Klasave tona të Përmirësuara të Teknologjisë (TEC), e cila lejon
0
Amazon Web Services (AWS) Foundations Cloud Academy të ofruara nga Hodges Connect. Imazh abstrakt cloud që lidhet me aspekte të ndryshme të informatikës në re me logon e Hodges Connect.
XNUMX EURO

Fondacionet e reve të Akademisë AWS

Amazon Web Services (AWS) Foundation Cloud Foundations është hapi juaj i parë në botën e kompjuterizuar në re të AWS.
0
Programi Hodges Dental Assist Tani Pranon Rezervimet e Listës së Pritjes. Grua me pastrime blu në zyrën dentare me logon e Hodges Heroes
XNUMX EURO

Themelet e Asistencës Stomatologjike

Aplikoni Sot! Programi Hodges Connect Fundations of Dental Assistant Program do të sigurojë bazën e nevojshme për të filluar në fushën me kërkesë të lartë të Asistencës Stomatologjike! Sipas Karrierës Onestop, Ndihma Dentare pritet të rritet me 23% deri në vitin 2026 në Florida. Përmbledhje e programit Ky program është krijuar për të njohur një të ardhme
0
Edukimi i Aviacionit tani i disponueshëm nga Universiteti Hodges. Një djalë adoleshent i veshur si aviator me krahë të shtrira në një sfond perëndimi të diellit me logon e letrës Hodges U në pjesën e poshtme të djathtë.
XNUMX EURO

Aviacionit

Bëhuni pilot me BS tonë në Studimet Ndërdisiplinore në Aviacion
0
Gramatika Angleze Online në logon e Universitetit Hodges
XNUMX EURO

Gramatika angleze

Mirë se vini në Programin Online të Gramatikës në Universitetin Hodges, një sistem vijues për të kuptuar modelet e gramatikës angleze nga nivelet bazë të aftësive të përparuara. Programi ynë vetë-ritëm në internet është krijuar posaçërisht për të rritur që nuk flasin anglisht për të kuptuar gramatikën dhe të flasin anglisht me besim. Fitoni aftësitë që ju duhen në emra, folje, fjali,
0
Certifikatat universitare nga Universiteti Hodges përshkruar nga një grua e veshur me një çantë shpine në një klasë me shkronjën HU në këndin e sipërm të djathtë
XNUMX EURO

Programet e Çertifikatave Universitare

Filloni me certifikatën tuaj universitare Në Universitetin Hodges Certifikatat universitare nga Universiteti Hodges janë krijuar për t'ju siguruar kurset specifike të industrisë të nevojshme për të ndërtuar aftësitë tuaja duke anashkaluar kreditë thelbësore të nevojshme për një shkallë bashkëpunëtori ose bachelor. Për më tepër, certifikatat tona dorëzohen 100% në internet dhe ju lejojnë
0
Frances Pew Hayes Qendra për Mësim Gjatë gjithë jetës në Logon e Universitetit Hodges
XNUMX EURO

Qendra për të Mësuarit gjatë gjithë jetës

Hodges Connect. Edukimi dhe trajnimi profesional për jetën reale me aftësi në botë reale.
0
Hodges Connect. Edukim dhe Trajnim Profesional që ofron jetë reale, aftësi të botës reale - logo
XNUMX EURO

Hodges Lidhu

Hodges Connect. Edukimi dhe trajnimi profesional për jetën reale me aftësi në botë reale.
0
Mbikëqyrësi i Linjës së Parë në një depo i cili mori trajnimin e tij nga Hodges Connect
XNUMX EURO

Trajnimi i Mbikëqyrësit të Linjës së Parë

Fitoni gatishmëri në aftësimin për menaxhim dhe aftësi drejtuese që mund të zbatohen në një mbikëqyrës të linjës së parë me performancë të lartë. Të jetë lidhja kryesore midis administrimit të njerëzve dhe operacioneve të përditshme të organizatave. Aftësitë tuaja mbikëqyrëse mund të ndihmojnë në nxitjen e performancës kulmore të punonjësve, e cila më pas çon në një shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit. Kjo linjë e parë
0
Studentja e marketingut nga Universiteti Hodges rrit opsionet e saj të karrierës. Gruaja merr pjesë në një seminar marketingu me studentë të tjerë të paraqitur në sfond
XNUMX EURO

Marketingu modern

Mësoni teknika efektive të marketingut që ju bëjnë përpara konkurrencës.
0
Studimet ndërdisiplinore është një program i njohur që ofrohet në Universitetin Hodges. Gruaja që ndjek studimet bachelor në Studime Ndërdisiplinore në internet duke përdorur një kompjuter në shtëpinë e saj.
XNUMX EURO

Studime ndërdisiplinore

Zgjidhni një gur të shkëlqyeshëm për planet tuaja të ardhshme, pavarësisht nga ato mund të jenë me një diplomë të Studimeve Ndërdisiplinore.
0
Diplomat e Administrimit të Kujdesit Shëndetësor në dispozicion në Universitetin Hodges. Grua e qeshur me një sfond peisazhi
XNUMX EURO

Administrimi i Shëndetësisë

Mësoni të përdorni aftësitë e administratës dhe trajnimin në mënyrë që stafi të përqendrohet në atë që është me të vërtetë të rëndësishme - shëndetin e pacientit.
0
Jini të gatshëm për të ndihmuar njerëzit të shërohen me një diplomë në shkencat shëndetësore nga Universiteti Hodges
XNUMX EURO

Programet e Shkallës së Shkencës Shëndetësore

Fitoni aftësi dhe trajnim për t'u përqëndruar në kujdesin dhe kërkimin e pacientit në Shkencat e Shëndetit.
0
Shkalla e Dizajnit dhe Grafikës Dixhitale në Universitetin Hodges është perfekte për të gjithë krijuesit që kërkojnë të krijojnë komunikime vizuale. Në foto - një femër bjonde e lumtur që mban kafe në universitet
XNUMX EURO

Projektimi dhe Grafika Dixhitale

Përdorni aftësitë tuaja krijuese dhe artistike me një diplomë në Dizajn Dixhital dhe Grafikë.
0
Asistent student i terapisë fizike që studion në Bibliotekën e Universitetit Hodges
XNUMX EURO

Asistent i terapisë fizike

Asistent i Terapistit Fizik Trajnim i Akredituar CAPTE.
0
Ju mund të jeni në gjendje të arrini nivelin tjetër me ju AS në EMS nga Universiteti Hodges. Oraret fleksibël i lejuan këtij burri të luante me vajzën e tij dhe të studionte.
XNUMX EURO

Shërbimet e Mjekësisë Emergjente (EMS) - Programet Paramedike

Përfundoni Trajnimin Paramedik me programet tona të Shërbimeve Emergjente Mjekësore.
0
Femër e diplomuar në BSN nga Universiteti Hodges
XNUMX EURO

BSN

Zgjidhni Hodges BSN për të zhvilluar aftësitë infermierore që ju duhen për të patur sukses duke filluar nga dita e parë
0
Njeriu së bashku me studentët e tjerë që fitojnë certifikatë nga Universiteti Hodges
XNUMX EURO

Pasqyrë e Programit të Certifikatës

Mësoni Faktet Rreth Çertifikatave dhe Çertifikimeve tona
0
Gruaja që studion për certifikatën e saj të diplomimit me djalin e saj ndërsa ai bën detyrat e shtëpisë.
XNUMX EURO

Certifikata të diplomuara

Certifikata të diplomuara të specializuara.
0
Universiteti Hodges punon për të rritur të zënë me punë. Gruaja që studion pas orësh tregon se ju mund ta përshtatni shkollën në jetën tuaj!
XNUMX EURO

Përmbledhje e programeve të gradave në internet

Programet e Drejtimit në Edge Online
0
Gëzuar Studentin e Asociuar të Universitetit Hodges
XNUMX EURO

Pasqyrë e Shkallëve të Asociuara

Asnjë fakt mbushës për programet tona të gradës së asociuar.
0
Diplomuar në Bachelor, i diplomuar në Universitetin Hodges
XNUMX EURO

Pasqyrë e Diplomave Bachelor

Fakte në lidhje me gradat bachelor të nxitura nga fuqia jonë e punës.
0
Diploma master në biznes, këshillim, kontabilitet dhe studime juridike nga Hodges U. Një e diplomuar e suksesshme femër që punon në kompjuter.
XNUMX EURO

Pasqyrë e Diplomave Master

Asnjë mbushës, Vetëm Faktet Programet e Masterit nga Hodges U.
0
Translate »