Gëzuar, e qeshur, grua që studion në internet Psikologji të Zbatuar me Universitetin Hodges
Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Diplomë Bachelor në Psikologji të Zbatuar

10 arsyet kryesore që duhet të merrni një BS në psikologjinë e aplikuar në Hodges U:

 

 • studim psikologjia njerëzoresjellje njerezoredhe si të motivojmë të tjerët përmes një larmie projektesh dhe diskutimesh, përfshirë klasën e preferuar të studentit "Psikologjia Eksperimentale".
 • Mësoni metodologjia shkencore prapa psikologjisë.
 • Develop aftësi të forta të të menduarit kritik dhe të zbatojnë konceptet psikologjike në situatat e zgjidhjes së problemeve.
 • Sforcojnë aftësitë e komunikimit me gojë dhe me shkrim përmes diskutimeve në klasë, projekteve në grupe dhe eseve.
 • Krijoni një plan trajtimi tallës përmes një simulimi realist që përfshin leximin e një skenari të hollësishëm të marrjes dhe veprimin si specialist i marrjes për një sërë situatash të kujdesit ndaj klientit, përfshirë ankthin ose trajtimin e abuzimit të substancave.
 • Mësoni si t'i referoni klientët tek agjencitë e komunitetit bazuar në diagnozat, situatat dhe nevojat e tyre të klientit.
 • Mësoj qasjet e komunitetit të bazuara në pikat e forta për ndihmën e individëve në nevojë.
 • Kurset përfshijnë një format të përzier të regjistrimeve video, dhe ju mund të merrni pjesë në diskutime drejtpërdrejta duke siguruar një rrugë për përvojat e përbashkëta në një mjedis virtual.
 • Angazhohuni në mjedise autentike të të nxënit duke ju ndihmuar të mbani informacionin përmes tonë diskutime dhe simulime interaktive.
 • Përfitoni nga Certifikimi i Specialitetit në Këshillimin e Abuzimit të Substancave, i cili është krijuar për të përgatitur studentët për Certifikimi i Certifikuar i Varësisë Profesionale (CAP) nga Bordi i Certifikimit në Florida.

Fushat ku mund të punojnë maturantët:

 • Menaxhimin e rastit
 • Këshillim mbi abuzimin e substancave
 • Mikpritje
 • Spitalet
 • Agjencitë e Komunitetit

Popullata e diplomuar mund të punojë me:

 • Fëmijë
 • adoleshentët
 • Të moshuarit
 • Veterans

Cheryl Gonzales: BS në Psikologji të Zbatuar

Unë kurrë nuk kam menduar se është e mundur për mua që të fitoj një diplomë nga një universitet aktual. Falë fleksibilitetit të programeve online në Universitetin Hodges, Unë jam dy kurse larg nga diplomimi në Diplomën Bachelor në Psikologji të Zbatuar dhe nuk mund të jem më krenar për veten time!

 

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Rishikoni Kassandra Dafcik - BS Psikologji e Aplikuar 1- Kassandra zbuloi se ndjekja e kolegjit në formatin tradicional nuk ishte për të. "E dija që shkolla nuk po funksiononte për mua, kështu që kërkova alternativa të tjera ... M'u dha një shans i dytë në Hodges, dhe jam kaq i lumtur që mund të marr pjesë në këtë universitet.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Unë kurrë nuk kam menduar se është e mundur për mua që të fitoj një diplomë nga një universitet aktual. Falë fleksibilitetit të programeve online në Universitetin Hodges, unë jam dy kurse larg diplomimit me BS në Psikologji të Zbatuar dhe nuk mund të jem më krenar për veten time.
Translate »