Gëzuar Studentin e Asociuar të Universitetit Hodges
Kategorite
Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Zgjidhni Universitetin Hodges për Programin tuaj të Shkallës së Asociuar

Hapi i parë është shpesh më i vështiri për tu bërë, prandaj le të fillojmë sot. Nuk jam i sigurt nga të filloj? Më poshtë do të gjeni arsyet tona pa frikë, vetëm të fakteve pse Hodges duhet të jetë universiteti i duhur për ju.

Nuk jeni i bindur që një diplomë është në të ardhmen tuaj?

“Si shumë studentë të Hodges, unë fillova ndjekjet e mia të arsimit të lartë më vonë gjatë jetës dhe duhej të ekuilibroja një punë me kohë të plotë, familjen dhe kolegjin. Kjo është arsyeja pse Universiteti Hodges jo vetëm që ka vendosur nevojat e të rriturve që punojnë në qendër të përpjekjeve të tij për të ndihmuar zhvillimin e arsimit të lartë, por ka zhvilluar strategji të provuara për të ndihmuar studentët të kenë sukses në jetë dhe shkollë.

Me caktimin progresiv të klasës një herë në muaj, datat mujore të fillimit të kursit, të kombinuara me ritmin e përshpejtuar të kursit, ne po rritemi për të takuar studentin e kthyer në gjysmë të rrugës me programe rigoroze që nuk kërkojnë kohën e sakrificës që bëjnë kolegjet tradicionale. Për më tepër, modeli ynë Core + 4 lejon studentët të cilët kanë përfunduar 12 orë krediti dhe që përndryshe kualifikohen, të marrin një kurs shtesë 4-orësh në çdo seancë pa shkollim.

Unë besoj në caktimin që punon aq shumë sa ju, programet e hartuara me nevojat tuaja në mendje dhe fakultetin që është gati të ofrojë mbështetje kur ju keni më shumë nevojë. Si një ish-student, ish-instruktor i Hodges, dhe ish-drejtor kryesor akademik, unë erdha në shtëpi për të përparuar qëllimin e Universitetit Hodges për të mbështetur çdo lloj studenti, sepse unë besoj te ju dhe e ardhmja juaj. "

Dr. John Meyer, Presidenti i Universitetit Hodges & Alumni (BS & MBA)

Gruaja e Re që mëson kontabilitetin në Universitetin Hodges
Free

Kontabiliteti

Punoni në një botë të mbushur me një numër me një Diplomë në Kontabilitet.
0
Studentja Femër që ndjek Universitetin Hodges për një Anëtare të Arteve në Studimet e Përgjithshme
Free

Bashkëpunëtor i Arteve në Arsimin e Përgjithshëm

Krijoni rrugën tuaj me një gradë në studimet e përgjithshme.
0
Studenti i Shkallës së Biznesit në Universitetin Hodges i cili është i ngazëllyer për të përfunduar MBA-në e saj
Free

Administrim Biznesi

Merrni gradën e administrimit të biznesit tuaj në Top School School.
0
Shkenca Kompjuterike vs Shkallë të Teknologjisë së Informacionit Kompjuterik. Gruaja që merr trajnimin praktik për të punuar në fushën e IT në Hodges U.
Free

Shkenca Kompjuterike vs Teknologji Informative Kompjuterike

Hidhni një të ardhme në teknologji me gradat progresive të shkencave kompjuterike
0
Veteranët dhe bashkëshortët e tyre e duan shumë vëmendjen e specializuar që marrin në Universitetin Hodges
Free

Drejtësisë penale

Merrni një karrierë interesante me një diplomë në Drejtësi Penale.
0
Shkalla e Dizajnit dhe Grafikës Dixhitale në Universitetin Hodges është perfekte për të gjithë krijuesit që kërkojnë të krijojnë komunikime vizuale. Në foto - një femër bjonde e lumtur që mban kafe në universitet
Free

Projektimi dhe Grafika Dixhitale

Përdorni aftësitë tuaja krijuese dhe artistike me një diplomë në Dizajn Dixhital dhe Grafikë.
0
Ju mund të jeni në gjendje të arrini nivelin tjetër me ju AS në EMS nga Universiteti Hodges. Oraret fleksibël i lejuan këtij burri të luante me vajzën e tij dhe të studionte.
Free

Shërbimet e Mjekësisë Emergjente (EMS) - Programet Paramedike

Përfundoni Trajnimin Paramedik me programet tona të Shërbimeve Emergjente Mjekësore.
0
Jini të gatshëm për të ndihmuar njerëzit të shërohen me një diplomë në shkencat shëndetësore nga Universiteti Hodges
Free

Programet e Shkallës së Shkencave Shëndetësore

Fitoni aftësi dhe trajnim për t'u përqëndruar në kujdesin dhe kërkimin e pacientit.
0
Diplomat e Administrimit të Kujdesit Shëndetësor në dispozicion në Universitetin Hodges. Grua e qeshur me një sfond peisazhi
Free

Administrimi i Shëndetësisë

Mësoni të përdorni aftësitë e administratës dhe trajnimin në mënyrë që stafi të përqendrohet në atë që është me të vërtetë të rëndësishme - shëndetin e pacientit.
0
Gruaja me vajzën e saj duke u argëtuar ndërsa bën një pushim nga programi i saj i Studimeve Ligjore në Universitetin Hodges
Free

Studimet Ligjore

Merrni Trajnim Fitues të Çmimeve për Karriera Paralegale dhe Ligjore.
0
Asistent student i terapisë fizike që studion në Bibliotekën e Universitetit Hodges
Free

Asistent i terapisë fizike

Asistent i Terapistit Fizik Trajnim i Akredituar CAPTE.
0
Grua në bibliotekë që ka mësuar të komunikojë si profesioniste me diplomën tonë të Komunikimeve Profesionale.
Free

Komunikimet profesionale

Mësoni të Komunikoni si Pro me Shkallën tonë të Komunikimit Profesional.
0

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Si shumë studentë të Hodges, unë fillova ndjekjet e mia të arsimit të lartë më vonë gjatë jetës dhe duhej të ekuilibroja një punë me kohë të plotë, familjen dhe kolegjin.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Gjëja vërtet e veçantë për Universitetin Hodges është se çdo profesor bëri një ndikim të fortë. Ata ishin të hapur, tërheqës, të gatshëm dhe donin të na ndihmonin të kishim sukses.
Translate »