Diplomuar në Bachelor, i diplomuar në Universitetin Hodges
Kategorite
Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Zgjidhni Universitetin Hodges për Programin tuaj të Diplomës Bachelor

Programet tona të diplomës bachelor ju japin një përvojë të jashtëzakonshme arsimore të bazuar në një program mësimor të drejtuar nga fuqia punëtore. Qoftë në internet, në kampus, në dhomën tuaj të ndenjes ose në gjysmë të rrugës nëpër botë, ne kemi programin që i përshtatet rrethanave tuaja individuale.

Gruaja e Re që mëson kontabilitetin në Universitetin Hodges
Free

Kontabiliteti

Punoni në një botë të mbushur me një numër me një Diplomë në Kontabilitet.
0
Gëzuar, e qeshur, grua që studion në internet Psikologji të Zbatuar me Universitetin Hodges
Free

Psikologji e Aplikuar

Shkalla fleksibile e aplikuar e psikologjisë është e shkëlqyeshme për çdo punë.
0
Edukimi i Aviacionit tani i disponueshëm nga Universiteti Hodges. Një djalë adoleshent i veshur si aviator me krahë të shtrira në një sfond perëndimi të diellit me logon e letrës Hodges U në pjesën e poshtme të djathtë.
Free

Aviacionit

Bëhuni pilot me BS tonë në Studimet Ndërdisiplinore në Aviacion
0
Femër e diplomuar në BSN nga Universiteti Hodges
Free

BSN

Zgjidhni Hodges BSN për të zhvilluar aftësitë infermierore që ju duhen për të patur sukses duke filluar nga dita e parë
0
Studenti i Shkallës së Biznesit në Universitetin Hodges i cili është i ngazëllyer për të përfunduar MBA-në e saj
Free

Administrim Biznesi

Merrni gradën e administrimit të biznesit tuaj në Top School School.
0
Shkenca Kompjuterike vs Shkallë të Teknologjisë së Informacionit Kompjuterik. Gruaja që merr trajnimin praktik për të punuar në fushën e IT në Hodges U.
Free

Shkenca Kompjuterike vs Teknologji Informative Kompjuterike

Hidhni një të ardhme në teknologji me gradat progresive të shkencave kompjuterike
0
Veteranët dhe bashkëshortët e tyre e duan shumë vëmendjen e specializuar që marrin në Universitetin Hodges
Free

Drejtësisë penale

Merrni një karrierë interesante me një diplomë në Drejtësi Penale.
0
Shkalla e Dizajnit dhe Grafikës Dixhitale në Universitetin Hodges është perfekte për të gjithë krijuesit që kërkojnë të krijojnë komunikime vizuale. Në foto - një femër bjonde e lumtur që mban kafe në universitet
Free

Projektimi dhe Grafika Dixhitale

Përdorni aftësitë tuaja krijuese dhe artistike me një diplomë në Dizajn Dixhital dhe Grafikë.
0
Shkolla BS në Financë e Universitetit Hodges i ndihmon studentët tanë të mësojnë hollësitë e këshillimit financiar
Free

Financa - Regjistrimi për Vjeshtë 2021!

Përgatituni për një të ardhme me vlerë të investimit me një BS në Financë.
0
Jini të gatshëm për të ndihmuar njerëzit të shërohen me një diplomë në shkencat shëndetësore nga Universiteti Hodges
Free

Programet e Shkallës së Shkencave Shëndetësore

Fitoni aftësi dhe trajnim për t'u përqëndruar në kujdesin dhe kërkimin e pacientit.
0
Diplomat e Administrimit të Kujdesit Shëndetësor në dispozicion në Universitetin Hodges. Grua e qeshur me një sfond peisazhi
Free

Administrimi i Shëndetësisë

Mësoni të përdorni aftësitë e administratës dhe trajnimin në mënyrë që stafi të përqendrohet në atë që është me të vërtetë të rëndësishme - shëndetin e pacientit.
0
Studimet ndërdisiplinore është një program i njohur që ofrohet në Universitetin Hodges. Gruaja që ndjek studimet bachelor në Studime Ndërdisiplinore në internet duke përdorur një kompjuter në shtëpinë e saj.
Free

Studime ndërdisiplinore

Zgjidhni një gur të shkëlqyeshëm për planet tuaja të ardhshme, pavarësisht nga ato mund të jenë me një diplomë të Studimeve Ndërdisiplinore.
0
Gruaja me vajzën e saj duke u argëtuar ndërsa bën një pushim nga programi i saj i Studimeve Ligjore në Universitetin Hodges
Free

Studimet Ligjore

Merrni Trajnim Fitues të Çmimeve për Karriera Paralegale dhe Ligjore.
0
I diplomuar nga Universiteti Hodges i buzëqeshur në foto me krahët e kryqëzuar në një depo ku ai aplikon gradën e tij të Menaxhimit
Free

drejtuesit

Niveli-Up me një gradë të menaxhimit.
0
Studentja e marketingut nga Universiteti Hodges rrit opsionet e saj të karrierës. Gruaja merr pjesë në një seminar marketingu me studentë të tjerë të paraqitur në sfond
Free

Marketingu modern

Mësoni teknika efektive të marketingut që ju bëjnë përpara konkurrencës.
0

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Si shumë studentë të Hodges, unë fillova ndjekjet e mia të arsimit të lartë më vonë gjatë jetës dhe duhej të ekuilibroja një punë me kohë të plotë, familjen dhe kolegjin.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Gjëja vërtet e veçantë për Universitetin Hodges është se çdo profesor bëri një ndikim të fortë. Ata ishin të hapur, tërheqës, të gatshëm dhe donin të na ndihmonin të kishim sukses.
Translate »