Anglishtja si gjuhë e dytë (ESL) Studentë Femra që Studiojnë në Universitetin Hodges
Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Gjeni shtegun tuaj drejt suksesit me programin tonë ESL!

Ky program certifikate është krijuar për të siguruar Anglishtja si gjuhë e dytë (ESL) udhëzim për të rrit ekzistuesja juaj njohuri, stërvitjedhe aftësitë e punës kur eshte anglishtja jo vendlindja juaj gjuhe. Për më tepër, programi i certifikatës mund të çojë më tej aftësinë tuaj për të komunikojnë në anglisht të ndjekë punësimin or kolegj mundësitë në Shtetet e Bashkuara.

Programi përqendrohet në përmirësimin dhe zhvillimin e gramatikës, leximin, shkrimin, dëgjimin dhe duke folur aftësitë, dhe të kuptuarit. Për më tepër, të mësuarit me ndihmën e kompjuterit përforcon studimet tuaja të gjuhës angleze dhe aftësitë e softuerit.

Të gjitha klasat ESL janë në dispozicion përmes formatit tonë në internet Klasa e Përmirësuar e Teknologjisë (TEC). Me TEC të aktivizuar, tani është e mundur të fitoni certifikatën tuaj angleze nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Detajet Anglishtja si gjuhë e dytë (ESL)

Ku mund ta merrni ESL?

Hodges ofron kursin ESL në kampusin Fort Myers nga 8:30 në mëngjes - 1:20 pasdite nga e hëna deri të enjten.

Tre kurse 16-javore për nivel

 • Gramatikë (Nivelet 1-3)
 • Leximi / Shkrimi (Nivelet 1-3)
 • Të dëgjuarit / të folurit (Nivelet 1-3)

Kërkesat e pranimit për programet ESL:

 • Aplikantët duhet të kenë një diplomë të shkollës së mesme ose GED.
 • Aplikantët duhet të kenë status ligjor për të jetuar dhe / ose studiuar në Shtetet e Bashkuara për kursin tonë personal.
 • Aplikantët duhet të jenë të paktën 18 vjeç.
 • Aplikantët duhet të plotësojnë një Formulari i kualifikimit të aplikantit ESL, e cila përdoret për të përcaktuar të drejtën për t'u regjistruar në program.

 

Ndihma financiare është në dispozicion për Nivelet 1-3 për studentët që kualifikohen. Flisni me një Koordinator i Pranimeve për të zbuluar nëse kualifikoheni për Ndihmë Financiare.

* Ju lutemi vini re, studentët ndërkombëtarë me viza F-1 që ndjekin programin ESL do të duhet të ndjekin mësimet në kampus.

Kolegji Prep Detajet Anglisht

Anglisht Përgatitor i Kolegjit

Një kurs përgatitor anglisht i kolegjit jokreditor ofrohet gjithashtu në një nivel të avancuar. Ky kurs është krijuar për të ofruar mësime në gjuhën angleze për nxënësit e avancuar të anglishtes që po përgatiten për kolegj ose kanë nevojë të rrisin njohuritë e tyre të anglishtes akademike për qëllime profesionale.

Një kurs 16-javor i aftësive të integruara

Lexim, Shkrim dhe Gramatikë (Niveli 4)

Sfida e pranuar për të përfunduar procesin e regjistrimit në 4 hapa të Universitetit Hodges në bashkëpunim me një Këshilltar të Pranimeve

Ku mund ta merrni anglishten e përgatitur për kolegj?

Hodges ofron kursin anglisht përgatitor të Kolegjit në kampusin Fort Myers nga 8:30 në mëngjes - 1:00 pasdite nga e hëna deri të enjten.

Logoja e Universitetit Hodges me Hawk Mbi Universitetin Hodges

Ura intensive angleze

Ura e Programit intensiv anglez

Bridge Intensive English Program është krijuar për ata që kanë nevojë për udhëzime në gjuhën angleze për të ndjekur një diplomë në Universitetin Hodges. Ky program u ofron studentëve gjuha amtare e të cilëve nuk është anglishtja kurs intensiv që është krijuar për t'ju përgatitur për të lexuar, shkruar dhe përdorur gramatikë dhe fjalor. Programi ynë mësohet nga mësuesit e ESL të cilët ofrojnë praktikë të gjerë në të kuptuarit dhe përdorimin e materialit në nivelin kolegj.

Programi intensiv Anglisht

Një kurs me 12 kredi ofrohet në një nivel të përparuar të aftësisë angleze, i përcaktuar me marrjen e Testit të Hyrjes HU. Një kurs 16-javor ofrohet në kampuset Fort Myers dhe Napoli.

Ku mund të merrni anglisht intensiv?

Hodges ofron kursin anglisht përgatitor të Kolegjit në kampusin Fort Myers nga 8:30 në mëngjes - 1:00 pasdite nga e hëna deri të enjten.

Kërkesat Intensive të Pranimit në Anglisht:

 • Aplikantët duhet të kenë një diplomë të shkollës së mesme ose GED.
 • Aplikantët duhet të kenë statusin ligjor për të jetuar dhe / ose studiuar në Shtetet e Bashkuara.
 • Aplikantët duhet të jenë të paktën 18 vjeç.
 • Ndihma financiare është në dispozicion për studentët që kualifikohen.
 • PROCESI I PRANIMIT për më shumë informacion.

Johnny Dorrine, Punonjës i BB&T dhe i diplomuar në Hodges ESL dhe Programet e Administrimit të Biznesit

"Për shkak të programit intensiv anglisht Bridge në Hodges, unë isha në gjendje të përparoja përmes klasave ESL, një Bachelor në Administrim Biznesi dhe të kaloja në një karrierë të dobishme në bankë në BB&T."

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Hodges më ndihmoi të ekuilibroja rolet e mia të rritur me kohë të plotë dhe studente dhe nënë fituese të bukës.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Një gjë që unë me të vërtetë e admiroj është që sapo të bëheni student, ata nuk ju shohin thjesht si klient, por ju trajtojnë si familjen e tyre. Ata bëhen partnerë me të tjerët për të bërë të disponueshëm bursat për studentët dhe unë jam këtu ku jam sot për shkak të strategjisë unike të të mësuarit që shkolla përdor për të siguruar që studentët e saj të dallohen nga të tjerët në botën reale.
Translate »