Frances Pew Hayes Qendra për Mësim Gjatë gjithë jetës në Logon e Universitetit Hodges
Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header
Frances Pew Hayes Qendra për Mësim Gjatë gjithë jetës në Logon e Universitetit Hodges

Të mësuarit nuk tërhiqet kurrë

Komuniteti i Frances Pew Hayes për të Mësuarit Gjatë Jetës

Programet e Dizajnuara me Banorët Tuaj në mendje

Universiteti Hodges beson në vlerën dhe përfitimet e procesit të të mësuarit gjatë gjithë jetës. Në përputhje me atë mision, ne kemi hartuar programe angazhimi për banorët tuaj që përfshijnë tema të tilla si artet dhe kultura, çështjet aktuale dhe udhëtimet, në shkencë dhe mjedis, teknologji adaptive dhe shëndet dhe shëndet.

Duke punuar së bashku, ne mund të krijojmë një program të personalizuar për banorët tuaj që i mban ata aktivë dhe të angazhuar.

Ndërsa ne besojmë se programet tona u sjellin dobi banorëve, ata gjithashtu japin qetësi kur zgjedhin institucionin tuaj pasi angazhimi tregohet të jetë një faktor i rëndësishëm kur zgjedhni një komunitet të të moshuarve. Na telefononi sot për të parë se si mund t'ju ndihmojmë.

Ne bëjmë planifikimin. Banorët tuaj u pëlqejnë programeve. Dhe ju kënaqeni me rezultatet pozitive.

Qendra Francis Pew për Mësimin Gjatë gjithë jetës është atje për të mbështetur qëllimet e banorëve për të mësuar gjatë gjithë jetës. Duke shfaqur 3 banorë të moshuar që mësojnë para një kompjuteri

Mësuarit gjatë gjithë jetës. Përfitimet e pafund.

Studime të shumëfishta tregojnë se të mësuarit gjatë gjithë jetës ofron përfitime të pafundme. Në Universitetin Hodges, jemi dakord! Ne ofrojmë programe të drejtuara nga ekspertë të kualifikuar, të çertifikuar, të licencuar ose me përvojë të provuar për të ndarë njohuritë e tyre.

 

Përfitimet njohëse

 • Promovon aktivitete të shëndetshme të trurit
 • Hna ndihmon të përdorim njohuritë në mënyra kuptimplota
 • Ipërmirëson aftësitë e të menduarit kritik dhe të zgjidhjes së problemeve

 

Përfitimet ekonomike

 • Lehtëson mësimin e vazhdueshëm sepse punët nuk kërkojnë më njohuri statike
 • Helps veten të ndërtojë pensionin dhe të mësojë mënyra të reja për ta bërë atë të zgjasë

 

Health Benefits

Mund të promovojë shëndetin dhe mirëqenien nga:

 • Iduke rritur nivelet e energjisë
 • Dduke rritur presionin e gjakut
 • Redukimi i niveleve të depresionit
 • Lduke rritur rrezikun e sulmit në zemër dhe goditjes në tru

 

Përfitime sociale

 • Plidhje romotes
 • Einkurajon vetveten-Motivimi
 • Rrit vetë-besim

 

Nxënësit gjatë gjithë jetës janë më të lumtur dhe jetojnë më gjatë!

Temat e Programit

 • Artet (Teatri & Muzika)
 • Arte, Mjeshtëri dhe Fotografi
 • kulturat
 • Çështjet aktuale, (lokale, kombëtare, globale)
 • etikë
 • Ndërgjegjësimi financiar
 • Gjuhe e huaj
 • Shëndet, Wellness & Fitness
 • Histori
 • Rekomandimet Ligjore
 • Navigimi i Jetës
 • Mbrojtja e Jetës
 • Letërsi
 • Gjetjet lokale
 • Zhvillim personal
 • Filozofi
 • Shkenca & Mjedisi
 • Teknologji
 • Udhëtim & Rishikim

Na kontaktoni sot!

Peg Riley

Zyra: (239) 598 6143-

Email: mriley@hodges.edu

Translate »