Diploma master në biznes, këshillim, kontabilitet dhe studime juridike nga Hodges U. Një e diplomuar e suksesshme femër që punon në kompjuter.
Kategorite
Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Zgjidhni Universitetin Hodges për Programin tuaj të Diplomës në Master

Shikoni vetë versionin pa mbushës, vetëm të fakteve, pse programet tona të diplomës ju ofrojnë një përvojë arsimore të pashembullt bazuar në një program mësimor të drejtuar nga fuqia punëtore. Qoftë në internet në dhomën tuaj të ndenjes, apo në gjysmën e rrugës nëpër botë, ne kemi programin që i përshtatet rrethanave tuaja unike.

Gruaja e Re që mëson kontabilitetin në Universitetin Hodges
Free

Kontabiliteti

Punoni në një botë të mbushur me një numër me një Diplomë në Kontabilitet.
0
Studenti i Shkallës së Biznesit në Universitetin Hodges i cili është i ngazëllyer për të përfunduar MBA-në e saj
Free

Administrim Biznesi

Merrni gradën e administrimit të biznesit tuaj në Top School School.
0
Studenti i Këshillimit Klinik të Shëndetit Mendor
Free

Këshillim Klinik i Shëndetit Mendor

CACREP Program i Akredituar i Këshilluar i Shëndetit Mendor i Akredituar.
0
Gruaja me vajzën e saj duke u argëtuar ndërsa bën një pushim nga programi i saj i Studimeve Ligjore në Universitetin Hodges
Free

Studimet Ligjore

Merrni Trajnim Fitues të Çmimeve për Karriera Paralegale dhe Ligjore.
0
I diplomuar nga Universiteti Hodges i buzëqeshur në foto me krahët e kryqëzuar në një depo ku ai aplikon gradën e tij të Menaxhimit
Free

drejtuesit

Niveli-Up me një gradë të menaxhimit.
0

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Si shumë studentë të Hodges, unë fillova ndjekjet e mia të arsimit të lartë më vonë gjatë jetës dhe duhej të ekuilibroja një punë me kohë të plotë, familjen dhe kolegjin.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Gjëja vërtet e veçantë për Universitetin Hodges është se çdo profesor bëri një ndikim të fortë. Ata ishin të hapur, tërheqës, të gatshëm dhe donin të na ndihmonin të kishim sukses.
Translate »