Logoja e Universitetit Hodges e përdorur në Header

Në shtëpi ose jashtë vendit, ne mbështesim ushtrinë tonë!

Në Universitetin Hodges, do të kuptoni se të qenit miqësor ushtarak nuk është thjesht diçka që themi, por është një nivel mbështetjeje që shkon shumë përtej klasës. Nga qendrat e dedikuara të veteranëve, parkimi i preferuar, programet speciale dhe shërbimet e vazhdueshme të mbështetjes, ne modelojmë përkushtimin tonë ndaj jush dhe familjes tuaj nga përshtypjet e para në nivelet ekzekutive.

Për më tepër, ne jemi njohur si një Shkolla Miqësore Ushtarake e Artë 2019-2020, 2018-2021 Times Ushtarakë Më të Mirë për Kolegjin e Vets, Pjesëmarrës në Shiritin e Verdhë, Postimi 911 GI Bill® Shkolla bashkëshortore miqësore ushtarake për përkushtimin tonë në përmirësimin e jetës së tonave Ushtarak aktiv, Veteransdhe Familjet Ushtarake.

Universiteti Hodges është një kolegj ushtarak krenar. Kolazh studentësh dhe maturantësh ushtarakë

Hodges është një zgjedhje kryesore për studentët ushtarakë dhe veteranë

 

 • Kurrikula e frymëzuar nga fuqia punëtore.
 • Pjesëmarrës në Shiritin e Verdhë.
 • Me emrin “40 kolegjet më të mira në Florida".
 • Kampuse ushtarake / miqësore për veteranë Qendrat e Veteranëve të Përkushtuar.
 • 12 përqind të të gjithë studentëve kanë shërbyer në ushtri.
 • Named Times ushtarake më të mirë 2018-2020.
 • Universiteti Jofitimprurës.
 • Format një klasë në muaj hiper i përqendruar ndërsa lejon Regjistrimi me kohë të plotë ose të pjesshme.
 • Çertifikatat e ngulitura brenda tonë Programet e gradës.
 • 30 Vite Shërbimi i Arsimit të Lartë studentë.
 • Klasat e ofruara online, Në kampus, i përzierose TEC formatet. Klasat TEC ju lejojnë lirinë për të marrë disa klasa drejtpërdrejt kudo në botë.

Shërbime mbështetëse

Mbështetje për veteranët përtej klasës

Universiteti Hodges krenohet me studentët tanë ushtarakë dhe veteranë dhe kjo tregon. Nga hapësirat e parkimit të përcaktuara për qëllime ushtarake te dhomat e dedikuara të pushimit, ne besojmë në sigurimin e një atmosfere të rehatshme për studentët tanë ushtarakë dhe veteranë gjatë qëndrimit në kampuset tona.

Përveç kësaj, ne ofrojmë shërbime mbështetëse, ndihmë me procesin tonë të aplikimit, ndihmë financiare specifike për veteranë dhe ndihmë në hartimin e një rruge për suksesin tuaj. Ne e dimë që kalimi nga ushtari tek studenti nuk është gjithmonë i lehtë, por ne jemi me ju në çdo hap të rrugës.

Mbështetja e Familjes Ushtarake

Ne i mirëpresim bashkëshortët dhe familjet ushtarake që kërkojnë mbështetje dhe një vend që ata mund ta quajnë shtëpi ndërsa të dashurit e tyre po shërbejnë në forcat e armatosura. Të qenit një Kolegji Top Miqësor Ushtarak, ne ofrojmë shumë nga të njëjtat shërbime në dispozicion të veteranëve edhe për familjet e tyre.

Pavarësisht nëse ju ose familja juaj keni nevojë për mbështetje dhe ndihmë në lidhje me financat, kërkimet e punës, këshillimin e shëndetit mendor ose mbështetjen kalimtare, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të gjithë juve. Burimet janë në dispozicion në kampus dhe brenda komunitetit. Këto burime ofrojnë zgjidhje për pothuajse çdo sfidë me të cilën mund të përballeni si ish-anëtar i ushtrisë. Ne ofrojme programe me kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme, shumë prej të cilave mund t'i merrni në internet. Pra, edhe nëse nuk jeni i sigurt për sa kohë do të jeni në zonën tonë, përsëri mund ta mbaroni diplomën. Të përqendruar në suksesin tuaj, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të krijoni jetën që imagjinoni.

Ndihma e shkollimit për studentët ushtarakë dhe veteranë

Përdorimi i përfitimeve tuaja VA

Në Hodges, ne e dimë se sa e rëndësishme është për ju të përdorni sa më mirë Përfitimet tuaja VA. Ne jemi me përvojë në ndihmën tuaj për të menaxhuar procesin e aplikimit pas 9/11 GI Bill®. Pavarësisht nëse keni të drejtë për përfitime 100% ose një nivel tjetër përfitimesh, ne jemi të përkushtuar t'ju ndihmojmë të gjeni sa më shumë fonde për arsimin tuaj. Kjo është arsyeja pse ne gjithashtu marrim pjesë në Programi i Shiritit të Verdhë ofruar nga Departamenti i Çështjeve të Veteranëve i cili ndihmon në kapërcimin e boshllëqeve midis GI Bill® pas 9/11 dhe financimit të nevojshëm për arsimin tuaj të lartë.

Të gjithë anëtarët e shërbimit aktiv të detyrës duhet të flasin me Zyrtarin e Shërbimit Arsimor ose këshilltarin ushtarak për të marrë miratimin para se të regjistrohen në Universitetin Hodges. Pranimet HU dhe këshilltarët e ndihmës financiare janë gjithashtu në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni.

Ulje të shkollimit ushtarak

Kur zgjidhni Hodges, do të merrni një zbritje e shkollimit prej 100 $ për orë kredie për veteranët të cilët nuk janë të ligjshëm për përfitime të arsimit VA ose zbritje shtesë të shkollimit. Shumica e veteranëve marrin një përfitim arsimor midis 40 dhe 100 përqind. 

Ne gjithashtu ofrojmë zbritje të shkollimit për ushtrinë aktive. Na pyesni se si mund të merrni deri në 250 $ ulje për orë kredie pushim shkalla jonë normale e shkollimit.

Për më tepër, stafi ynë i aftë VSC do të punojë shumë për t'ju ndihmuar të identifikoni ndihmë financiare për të cilën ju kualifikoheni në mënyrë që të mund të bëni hapin tjetër në arritjen e Suksesit Tuaj. Ne jemi një nga një numër i zgjedhur i universiteteve që ofrojmë shërbime për veteranët tanë ushtarakë dhe jemi krenarë që jemi këtu për t'ju shërbyer ndërsa ndërmerrni hapin tjetër në rrugën tuaj të karrierës.

Fondet e Ndihmës për Shkollimin Ushtarak

Fondet e Ndihmës së Shkollimit (AT) janë një burim unik, i veçantë i ndihmës financiare në dispozicion të anëtarëve të kualifikuar të Shërbimit. Përfitimet e AT-së aplikohen në llogaritë e studentëve përpara çdo ndihme shtesë financiare që studenti ka të drejtë të marrë.

Studentët gjithashtu inkurajohen të aplikojnë për ndihmë financiare për të përcaktuar se cilat burime të tjera janë të ligjshëm të marrin. Për të marrë ndihmë financiare federale, shtetërore dhe institucionale (përfshirë shumë bursa), plotësoni Aplikimin Falas për Ndihmën Federale të Studentëve (FAFSA). Për të aplikuar për ndihmë financiare, do të duhet të krijoni një ID të Ndihmës Studentore Federale ose ID të FSA-së në Faqja e internetit e FSAID dhe paraqisni FAFSA në fafsa.ed.gov.

Mos u shqetësoni nëse Ndihma për Arsimin ose Ndihma Financiare tingëllon konfuze. Stafi i Qendrës së Shërbimeve të Veteranëve të Hodges është këtu për t'ju ndihmuar me ndihmën tuaj të shkollimit dhe do t'ju udhëzojë gjatë procesit të financimit të arsimit tuaj. Ti mund ta besh kete!

Ndihma për mësimin e forcave ajrore

Ju mund të aplikoni për Ndihmën e Shkollimit në internet në Qendra e Arsimit Virtual të Forcave Ajrore. Ju duhet të krijoni një emër përdoruesi dhe fjalëkalim përpara se të përdorni kërkesën në internet për AT.

Për të aplikuar për AT, ndiqni këto hapa:

 • Zgjidhni arsyen e kërkesës
 • Zgjidhni emrin e shkollës
 • Vendosni Datat e Afatit
 • Futni Informacionin e Kursit
 • Futni Tarifat e Regjistrimit
 • Verifikoni informacionin e AT dhe dorëzoni kërkesën

Pasi kërkesa juaj të miratohet, ju do të merrni njoftimin e formularit të miratuar të AT. Formulari i aprovuar do të ketë të dy nënshkrimet e miratuara. Në fund, ju duhet të dërgoni një kopje të formularit të miratuar të AT në Zyrën e Arkëtarit.

Ndihma për mësimin e ushtrisë

 • Kërkoni ndihmë për shkollim
 • Pasi kërkesa juaj të jetë aprovuar, do të merrni njoftim nga GoArmyEd.
 • Nëse kërkesa për AT nuk miratohet, GoArmyEd do të ofrojë një arsye si dhe opsionet.
 • Në fund, ju duhet të dërgoni një kopje të formularit të miratuar të AT-së në Zyrën e Arkëtarit.

Ndihma për mësimin e marinës

 • Kontaktoni këshilltarin tuaj të Kolegjit Navy për të marrë këshillim arsimor dhe për të përcaktuar se cilat kurse do të kërkohen për Ndihmën e Shkollimit.
 • Plotësoni formularin e Aplikimit për AT dhe kthehuni tek Zyra e Kolegjit Navy për përpunim.
 • Në fund, ju duhet të dërgoni një kopje të formularit të miratuar të AT-së në Zyrën e Arkëtarit.

vizitoni Uebfaqja e Kolegjit të Marinës për më shumë informacion.

Ndihma për mësimin e korpusit detar

 • Ju duhet të aplikoni dhe të merrni autorizim me shkrim për AT përmes zyrës përkatëse të arsimit para regjistrimit.
 • Në fund, ju duhet të dërgoni një kopje të formularit të miratuar të AT-së në Zyrën e Arkëtarit.

vizitë usmc-mccs.org për më shumë informacion.

Ndihma për mësimin e rojeve bregdetare

 • Instituti USCG dhe Qendra e Zhvillimit Profesional të Edukimit dhe Trajnimit Detar të SH.B.A.-së menaxhojnë Ndihmën e Shkollimit.
 • Instituti i Rojes Bregdetare miraton Aplikacionin e AT dhe lëshon formularin e Autorizimit të AT.
 • Ju duhet të dërgoni një kopje të formularit të miratuar për AT në Zyrën e Arkëtarit.

Vizitoni: Uebfaqja e Kolegjit të Marinës ose Uebfaqja e Përfitimeve të VA për më shumë informacion.

Format alternative të ndihmës për shkollim

Ndihma për shkollimin nuk është burimi i vetëm i ndihmës financiare që është në dispozicion të studentëve ushtarakë dhe veteranë. Ekzistojnë disa lloje të ndihmës financiare, duke përfshirë grante dhe bursa, studim për punë dhe hua.

Programet e Ndihmës Financiare që janë në dispozicion përfshijnë:

Për më shumë informacion, vizitoni Hodges U faqja e ndihmës financiare.

Dr. Peter Thomas Qendra e Shërbimeve të Veteranëve

Dr. Peter Thomas Qendra e Shërbimeve të Veteranëve

Kur vizitoni Universitetin Hodges, ju ftojmë të kaloni ca kohë në Qendrën tonë të Shërbimeve të Veteranëve (VSC) ku mund të shihni vetë se si është jeta në Hodges. Misioni i Qendrës së Shërbimeve të Veteranëve Dr. Peter Thomas është të sigurojë një ambient mikpritës dhe informues për veteranët tanë dhe familjet e tyre. Në Zyrën tonë të Shërbimeve të Veteranëve (VSC), ju do të merrni mbështetje dhe informacion në lidhje me financimin e arsimit, si dhe udhëzime në lidhje me përshtatjen në jetën studentore dhe civile. Pavarësisht nëse merrni pjesë në kampuset e Napolit ose Fort Myers, apo edhe Online, ju do të gjeni Stafin e Shërbimeve të Veteranëve të gatshëm për t'ju ndihmuar.

Pse është kaq e rëndësishme VSC në Hodges? Ne kemi gjetur se një nga sfidat më të mëdha me të cilat përballen studentët tanë veteranë është gjetja e ndjenjës së përkatësisë dhe qëllimit. Ne e kuptojmë se shumë veteranëve u mungon shoqëria që kanë ndjerë gjatë shërbimit dhe e dinë që ju po përpiqeni të kuptoni hapin tjetër në jetën tuaj. Të jeni të sigurt, ndërsa vendoseni përsëri në jetën civile, jeni në shoqëri të mirë. Earl Hodges, adaku i universitetit, ishte një veteran dhe ishte i apasionuar pas ofrimit të një arsimi të jashtëzakonshëm për veteranët tanë, dhe shumë prej të besuarve, fakultetit dhe stafit në Hodges U janë gjithashtu veteranë.

Stafi i Qendrës së Shërbimeve të Veteranëve është këtu për t'ju ndihmuar në këtë tranzicion sfidues duke siguruar një vend për komunitetin tonë ushtarak që të takohet dhe të flasë për përvojat e tyre. Mundësia për të njohur anëtarët e tjerë të shërbimit ushtarak do t'ju ndihmojë të gjeni ndjenjën e përkatësisë që ju nevojitet për të pasur sukses në qëllimet tuaja të arsimit të lartë.

Kush ishte Dr. Peter Thomas?

Ne e quajtëm Qendrën tonë të Shërbimeve të Veteranëve pas Dr. Peter Thomas, një narrator i vlerësuar me çmime dhe veteran i Luftës së Dytë Botërore, i cili ishte gjithashtu një Rezident i Napolit nga 1996 në 2016. Në 1943, pasi mbaroi shkollën e mesme, ai u bashkua me Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara dhe shërbeu me Divizionin e Parë të Këmbësorisë në pesë fushata evropiane. Thomas mori çmime të shumta për shërbimin e tij, duke përfshirë pesë yje të betejës, një për secilën fushatë, Yllin e Bronzit, Zemrën e Purpurt, Njësinë Franceze Croix de Guerre dhe Belgjikën Fourragère.

Thomas kaloi 13 vjet si spiker i lajmeve për CBS para se të nisej për të ndjekur punën e tij të pavarur të dokumentarit dhe narracionit me kohë të plotë. Thomas vazhdoi punën e tij narrative dhe ka siguruar punë zëri për reklama të shumta televizive dhe programe, dokumentarë dhe rrjete sportive të tilla si ESPN. Ai madje siguroi zërin për defibrilator të automatizuar të jashtëm të Philips HeartStart (AED).

Pasioni i Tomas për ata që shërbejnë në ushtri nuk pushoi kurrë dhe në 2004, Hodges e emëroi atë Humanitarin e saj të Vitit. Në të njëjtin vit, ai u emërua gjithashtu një Doktor nderi i Letrave Humane. Megjithëse Peter vdiq në Prill 2016, trashëgimia e tij jeton në Bursën Peter dhe Stella Thomas, e cila siguron mbështetje financiare për veteranët ushtarakë që ndjekin diploma universitare ose master.

Christin Olsen: Veteran i Luftimit dhe Hodges Krenar U i diplomuar

Cila është sfida më e madhe me të cilën jeni përballur dhe si e keni kapërcyer atë?
“Pensioni im mjekësor ishte shumë i vështirë për mua që të kapërceja. Kam kaluar muaj në shtëpi duke u ndjerë poshtë dhe duke u ndjerë sikur jeta ime ka mbaruar në moshën 30 vjeç. Unë kisha plane dhe qëllime specifike për jetën time. Një pension mjekësor nga karriera që unë e doja aq shumë nuk ishte një prej tyre. Një ditë, ndërsa isha në pizhame, në mesditë, vura re djalin tim duke imituar atë që po bëja dhe atëherë më goditi - kjo nuk është gruaja që dua të shikojë djali im. Kështu që, fillova të hulumtoj kolegjet lokale dhe u dashurova me Universitetin Hodges. Jeta nuk ka mbaruar për mua, sapo ka filluar! ”

Çfarë do të thotë për ju marrja e një diplome në Hodges?
“Kjo do të thotë kaq shumë. Ndjej se do të hapë kaq shumë dyer dhe do të më ndihmojë të gjej një karrierë të re që do ta dua. Ndihem i ngazëllyer për të ardhmen time dhe gjithçka që ajo përmban. ”

Mbështetni Veteranët Tanë

Ne ofrojmë programe bursash si dhe programe të Qendrës së Veteranëve për studentët tanë ushtarakë dhe familjet e tyre. Nëse dëshironi të mbështesni veteranët tanë, klikoni këtu për të kontribuar:

Kontakti i Qendrës së Veteranëve

Bulevardi kolonial 4501, Fort Myers, FL 33966

Telefon: (239) 482 0019- Fax: (888) 320-7431

Filloni me #MyHodgesStory tuaj sot. 

Jam krenar për arritjet e mia dhe gjithmonë ndaj përvojën time me fëmijë dhe të rritur që po luftojnë me karrierën e tyre ose janë duke kërkuar këshilla. Shkalla ime e kolegjit më siguroi një ndjenjë arritjeje që më ndikoi të bëja gjëra të tjera pa pasur frikë nga dështimi.
Imazh Ad - Ndryshoni të Ardhmen Tuaj, Krijoni një Botë më të Mirë. Universiteti Hodges. Aplikoni Sot. Diplomuar më shpejt - Jetoni jetën tuaj në mënyrën tuaj - Në internet - Akredituar - Merrni pjesë në Hodges U
Përvoja ime ishte e mahnitshme në Hodges. Stafi dhe fakulteti ishin të shkëlqyeshëm në të gjitha aspektet dhe ndjehem sikur kam marrë një arsim të vlefshëm që po e përdor. Hodges është një universitet i shkëlqyeshëm për zbatimin e aftësive të mësuara dhe mëson aftësi dhe njohuri të jetës reale në botën e sotme.
Translate »