Hodges University Logo dianggo dina Header

Émbaran Akréditasi Universitas Hodges

Universitas Hodges mangrupikeun universitas anu kualitas akademik. Kami nampi sadayana Akréditasi diperyogikeun pikeun masihan gelar dina program studi kami. Kami ogé universitas akreditasi online. Ieu mangrupikeun daptar detil anu kami terakreditasi kalebet:

Asosiasi Southern sahiji akademi jeung Sakola

Universitas Hodges sacara akreditasi sacara régional ku Asosiasi Southern sahiji akademi jeung Sakola Komisi on College pikeun ngahargaan gelar gaul, sarjana, sareng master. Pikeun patarosan ngeunaan akreditasi lembaga anggota, ngahubungi Komisi on Colleges di 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 atanapi nelepon (404) 679-4500. Sadaya patarosan sanés ngeunaan program atikan Hodges University, syarat panarimaan, bantuan kauangan, sareng sajabana, kedah diarahkeun ka Universitas Hodges sareng sanés ka Asosiasi Kidul Universitas sareng Komisi Sekolah ngeunaan Perguruan Tinggi.

Universitas Hodges mangrupikeun Universitas Accredited SACSCOC | Perangko SACSCOC

Déwan Akréditasi Internasional pikeun Pendidikan Bisnis (IACBE) 

Universitas Hodges nampi akreditasi khusus pikeun program bisnis na ngalangkungan Déwan Akréditasi Internasional pikeun Pendidikan Bisnis (IACBE) anu aya di 11374 Strang Line Road di Lenexa, Kansas, AS. Program bisnis dina derajat ieu diakréditasi ku IACBE:

  • Master of Administrasi Usaha
  • Master Administrasi Publik
  • Master of Science dina Manajemén
  • Sarjana Élmu di Akuntansi
  • Sarjana Élmu dina Administrasi Bisnis
  • Sarjana Élmu dina Manajemén
  • Mitra dina Élmu dina Akunting
  • Pakaitna dina Élmu dina Administrasi Bisnis

Pikeun ningali halaman status IACBE kami. Punten klik di dieu.

Komisi Accreditation di Pendidikan Terapi Fisik (CAPTE) 

Program Asistén Terapis Fisik di Universitas Hodges diakréditasi ku Komisi Akréditasi dina Pendidikan Terapi Fisik (CAPTE), 3030 Potomac Ave., Suite 100, Alexandria, Virginia 22305-3085; telepon: 703-706-3245; email: accreditation@apta.org; halaman wéb: http://www.capteonline.org. Upami peryogi ngahubungi program / lembaga langsung, punten nelepon 239-938-7718 atanapi email cvaccarino@hodges.edu.

Déwan Akréditasi Konseling sareng Program Atikan Anu Hubungan (CACREP)

Master Élmu dina program Konseling Kaséhatan Méntal Klinis di Hodges University diakréditasi ku Déwan Akréditasi Konseling sareng Program Atikan Anu Hubungan (KACREP).

Déwan Pikeun Accreditation Atikan Tinggi (CHEA) 

Universitas Hodges mangrupikeun anggota tina Déwan pikeun Akréditasi Pendidikan Tinggi (CHEA), anu mangrupikeun hiji-hijina organisasi nasional anu museur sacara éksklusif dina akreditasi sareng jaminan kualitas. CHEA ayana di One Dupont Circle NW, Suite 510, Washington, DC 20036.

HU Ikon Logo anu nampilkeun Hawk

Komisi Akréditasi pikeun Atikan di Perawat (ACEN)

Program Perawat Baccalaureate di Hodges University anu aya di Fort Myers, Florida diakréditasi ku:

Komisi Akréditasi pikeun Atikan di Perawat (ACEN)

3390 Peachtree Road NE, Suite 1400 

Atlanta, ga 30326

(404) 975-5000

Kaputusan akreditasi anu paling anyar anu dilakukeun ku Dewan Komisaris ACEN pikeun program asuhan baccalaureate nyaéta Continuous Accreditation.

Tingali inpormasi umum anu diungkabkeun ku ACEN ngeunaan program ieu ku ngaklik dieu.

Perhatosan, geuleuh, patarosan, atanapi keluhan? Punten kirimkeun ka Universitas Hodges ku ngirim email ka kami pikeun bantosan di mbagby@hodges.edu.

Émbaran Lisénsi Universitas Hodges

Universitas Hodges dilisensikeun saluyu sareng Florida Statutes Judul XLVIII, K-20 Pendidikan Code, Ch. 1000-1013. Kanggo inpormasi salengkepna ngeunaan Hodges University, hubungi Departemen Pendidikan di Tallahassee, Florida.

Kanggo inpormasi tambihan, mangga tingali kami Inpormasi konsumen.

Émbaran Kaanggotaan Universitas Hodges

Perguruan Tinggi sareng Universitas Florida (ICUF)

Hodges University mangrupikeun anggota Colleges Independent sareng Universitas Florida (ICUF), anu diwangun ku 31 paguron swasta sareng paguron luhur, anu béda-béda dina klasifikasi ti paguron seni liberal alit dugi ka paguron luhur.

Déwan Akréditasi Konseling sareng Program Atikan Anu Hubungan (CACREP)

Master of Science dina program Konseling Kaséhatan Méntal Klinis di Hodges University diakréditasi ku Déwan Akréditasi Konseling sareng Program Pendidikan anu Patali (CACREP).

Déwan pikeun Akréditasi Pendidikan Tinggi

Hodges University mangrupikeun anggota Déwan Akréditasi Tinggi Pendidikan (CHEA), anu mangrupikeun hiji-hijina organisasi nasional anu museur sacara éksklusif dina akreditasi sareng jaminan kualitas. CHEA ayana di One Dupont Circle NW, Suite 510, Washington, DC 20036. https://www.chea.org/

Translate »