Hodges University Logo dianggo dina Header

Ngabagéakeun Future Hawks!

Wilujeng sumping di Hodges U! Kami terang milih pikeun ngalanjutkeun pendidikan anjeun mangrupikeun kaputusan anu pikaresepeun, anu ogé pinuh ku patarosan. Kalayan Hodges U, urang kedah anjeun ditutupan.

Koordinator Penerimaan College kami anu mumpuni bakal ngabantosan anjeun ngabantosan aplikasi anjeun ngalangkungan prosés pangakuan. Naha anjeun resep Pascasarjana, Sarjana, ESL, atanapi Sertifikasi, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun nguntungkeun tina pangalaman kuliah anjeun.

Léngkah Kahiji nyaéta Anu paling Hésé. Mimitian Lalampahan Anjeun Dinten.

Tantangan Ditampi kanggo ngarengsekeun prosés pendaptaran 4 léngkah Hodges University di kolaborasi sareng hiji Admission Advisor

Témbong Gancang Pangakuan Kami proses

  • Lengkepan Aplikasi anjeun.

  • Nyarios sareng Penasihat Pangakuan Pribadi Anjeun.

  • Kirimkeun Dokumén Pendukung Anjeun.

  • Panarimaan, Orientasi, sareng Pendaptaran. Anjeun Deukeut Deuh!

Hoyong terang langkung seueur ngeunaan unggal léngkah na? Di handap ieu kami bakal ngiringan anjeun ngalangkungan prosés.

Ihtisar Pangakuan

Léngkah 1 - Kirimkeun Aplikasi anjeun

Léngkah munggaran dina prosés panarimaan nyaéta ngalebetkeun aplikasi anjeun. Ieu tiasa dilakukeun online ku ngirimkeun aplikasi gancang atanapi ku ngadatangan kampus urang di Fort Myers.

 

Ikon nunjukkeun batur ngeusian Aplikasi Hodges University pikeun Pangakuan

Lengkah 2 - Sambungkeun sareng Penasihat Pangakuan Pribadi anjeun

Upami anjeun ngalebetkeun aplikasi gancang anjeun online, panaséhat pangakuan pribadi anjeun bakal ngahubungi anjeun ku telepon, téks, sareng / atanapi email kanggo nyiapkeun waktos kanggo ngabahas masa depan anjeun di Hodges U. Diskusi ieu tiasa dilaksanakeun ngalangkungan telepon atanapi langsung di kampus Fort Myers kami.

Tujuan tina diskusi perkenalan nyaéta pikeun ngabantosan anjeun nangtoskeun naha Hodges University pas pikeun kabutuhan pendidikan tinggi anjeun sareng kolaborasi ngawangun jalur khusus pikeun pendidikan anjeun di Hodges University. Sakali léngkah ieu réngsé, anjeun bakal nampi uleman ka portal komunitas kami dimana anjeun bakal méréskeun aplikasi anu dipersonalisasi, ngalebetkeun dokumén naon waé anu diperyogikeun, sareng mayar biaya lamaran anjeun.

Upami anjeun ngalebetkeun lamaran anjeun sacara langsung di kampus, léngkah 1 sareng 2 tiasa digabungkeun.

Léngkah 3 - Kirimkeun Dokuméntasi Anjeun

Dokumén anu diperyogikeun tiasa bénten-bénten dumasar kana program minat anjeun, sajarah akademik, metode pamayaran, sareng status kawarganagaraan. Panaséhat pangakuan anjeun bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan dokuméntasi anu diperyogikeun.

Dokuméntasi anu diperyogikeun tiasa kalebet:

  • transkrip
  • Dokumén Bantuan Keuangan
  • Dokumén Idéntifikasi
  • Édisi Pangakuan

Tong hariwang kami bakal aya ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés dokuméntasi. Kami ngajantenkeun semudah mungkin!

Léngkah 4 sareng Cicih Citakan - Panarimaan sareng Pendaptaran. Anjeun Deukeut Deuh!

Sakali anjeun réngsé prosés lamaran, anjeun bakal nampi kaputusan ditampa anjeun dina sababaraha dinten. Kami bakal ngahubungi anjeun pikeun ngarengsekeun pendaptaran anjeun, sareng anjeun bakal resmi didaptarkeun di Hodges U!

Kudu Kandel. Larapkeun Dinten. 

Prosedur Pendaftaran Husus

Program tangtu meryogikeun prosés pendaptaran khusus salian ti léngkah pangakuan di luhur. Punten tingali halaman di handap pikeun inpormasi program khusus.

Kawijakan sareng prosedur pikeun Hodges University ngeunaan Hak sareng Tanggung Jawab Murid jeung Duka Murid dimuat dina Buku Panduan Siswa, anu tiasa dipendakan Ieuh.

Dina hal muridna ngarasa keluhan éta henteu dikokolakeun kalayan leres ku lembaga, murid tiasa ngalebetkeun keluhan na kana kontak kaayaan kieu:

Kantor Artikulasi
Dinas Pendidikan
articulation@fldoe.org
850-245-0427

Siswa Pendidikan Jarak Jauh Luar Negeri:

Prosés keluhan pikeun murid pendidikan jarak jauh di luar nagara anu ilubiung dina Perjanjian Sanggama Otorisasi Nagara (SARA), anu parantos ngalengkepan prosés keluhan internal lembaga sareng prosés keluhan kaayaan anu berlaku, tiasa narik keluhan anu henteu instruksional kana Perjanjian Séwang-séwang Otoritas Propinsi Florida (FL-SARA) Majelis Koordinator Pendidikan Jarak Saling Campingan (PRDEC) di FLSARAinfo@fldoe.org.

Kanggo inpormasi tambihan ngeunaan prosés keluhan, mangga buka Proses Keluhan FL-SARA kaca wéb.

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Sapertos seueur mahasiswa Hodges, kuring ngamimitian ngudag pendidikan anu langkung luhur dina kahirupan sareng kedah nyaimbangkeun padamelan, kulawarga, sareng kuliah sapinuh waktos.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Hal anu paling istiméwa ngeunaan Hodges University nyaéta unggal profésor ngahasilkeun pangaruh anu kuat. Aranjeunna kabuka, pikaresepeun, daék, sareng hoyong ngabantosan urang suksés.
Translate »