Hodges University Logo dianggo dina Header
Hodges University Logo - Halaman Informasi Konsumén

Émbaran Konsumén Universitas Hodges

Peraturan anu medar ku Dinas Pendidikan AS pikeun nerapkeun parobihan anu dilakukeun kana Undang-Undang Pendidikan Tinggi taun 1965, sakumaha anu dirobih (HEA), ku Amandemen Pendidikan Tinggi taun 1998 meryogikeun panyingkepan bantosan kauangan sareng inpormasi institusional ka murid dina program bantuan kauangan mahasiswa dikerjakeun numutkeun Judul IV Undang-Undang Pendidikan Tinggi taun 1965, sakumaha dirobih. Program ieu kalebet Program Pél Grant Federal sareng Program Pinjaman Langsung William D. Ford Federal. Dina peraturan, Universitas Hodges kedah, dina dasar taunan, ngadistribusikaeun ka sadaya murid anu terdaftar béwara ngeunaan kasadiaan bantosan kauangan sareng inpormasi institusional anu diperyogikeun pikeun diungkabkeun dumasar kana amandemen HEA sareng numutkeun Hak Atikan Kulawarga sareng Hak Privasi (FERPA ) anu ngatur aksés kana rékaman pendidikan murid anu dikokolakeun ku lembaga pendidikan sareng ngaleupaskeun inpormasi tina rékaman éta. Inpormasi konsumén pikeun murid ayeuna sareng calon mahasiswa tiasa diaksés ngalangkungan tautan di handap. Murid ogé tiasa ngahubungi Kantor Pendaptaran ngalangkungan email di registrar@hodges.edu pikeun nyungkeun salinan kertas tina panyingkepan ieu atanapi pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan salah sahiji topik ieu. Salaku tambahan, siswa tiasa ngarahkeun pamundut khusus ngeunaan bantosan kauangan murid ka finaid@hodges.edu.

Salaku tambahan, kami parantos ngajantenkeun Kebijakan Privasi Wéb kami sayogi di tungtung halaman rujukan ieu. Punten taroskeun ka kami kalayan patalékan atanapi masalah anu anjeun ngagaduhan ngeunaan inpo ieu.

Inpormasi Kepatuhan Judul IX

 

I. Laporkeun hiji kajadian

 

Bantosan Langsung

Upami anjeun dina bahaya langsung, atanapi upami anjeun yakin aya ancaman anu lumangsung pikeun anjeun atanapi anu sanés di Universitas, mangga kontak Penegak Hukum ku nelepon 911.

Milarian bantosan langsung tiasa penting pikeun mastikeun kasalametan fisik, pikeun kéngingkeun perawatan médis, atanapi dukungan anu sanés. Éta ogé diperyogikeun pikeun ngajaga bukti, anu tiasa ngabantosan penegak hukum dina ngaréspon épéktip.

 

Ngalaporkeun ka Hodges University

nu Judul Koordinator IX nyaéta jalma anu ditunjuk ku Universitas pikeun koordinat usahana pikeun saluyu sareng tanggung jawab Judul IX. Sadaya laporan kalakuan seksual kedah diarahkeun ka Koordinator Judul Universitas IX:

Kelly Gallagher, Koordinator Judul IX

4501 Kolonial Blvd, Fort Myers, FL 33966

JudulIX@hodges.edu

239-938-7752

(Pelatihan Koordinator Judul IX tiasa diakses Ieuh.)

 

Saha waé anu tiasa ngalaporkeun insiden kalakuan salah seksual paduli naha pihak anu ngalaporkeun éta jalma anu dituduhkeun janten korban tina kalakuan kitu.

Salaku tambahan pikeun Koordinator Judul IX, pagawé anu sanés diperyogikeun ku Universitas pikeun masihan inpormasi ngeunaan kalakuan seksual ka Koordinator Judul IX. Karyawan ieu, ogé disebut salaku Karyawan Jawab, mangrupikeun jalma anu ditunjuk ku Universitas pikeun ngaréspon atas nami Universitas pikeun tuduhan palanggaran polah Hodges University anu aya hubunganana. Karyawan anu tanggung jawab kalebet Présidén, Wakil Présidén Eksekutif Operasi Administratif, sareng Wakil Présidén Senior pikeun Akademik.

Seseorang anu ngalaporkeun insiden ka padamel Universitas anu sanés Karyawan Bertanggung jawab résiko yén inpormasi éta henteu tiasa dilaksanakeun ku Universitas. Ku alatan éta, jalma anu miharep Universitas pikeun bertindak didorong pisan pikeun ngalaporkeun pelanggaran seksual ka salah sahiji kantor anu didaptarkeun di luhur.

Laporan Anonim: Saha waé anu tiasa ngadamel laporan anonim ngeunaan palanggaran seksual. Gumantung kana tingkat inpormasi anu aya ngeunaan insiden atanapi jalma anu kalibet, kamampuan Universitas pikeun ngaréspon laporan anonim tiasa diwatesan. Judul IX Koordinator bakal nangtoskeun naon waé léngkah anu cocog anu tiasa dilaksanakeun dina laporan anonim, kalebet pangobatan individu atanapi komunitas sakumaha pantes, sareng ogé mastikeun patuh kana sadaya kawajiban Clery Act.

Punten perhatoskeun yén Keluhan Formal henteu tiasa diajukeun sacara anonim, sareng ngan ukur dianggap parantos diajukeun ngan ukur keluhan anu ngagaduhan tanda tangan fisik atanapi digital anu Ngaduakeun, atanapi nunjukkeun yén anu Ngaduakeun nyaéta jalma anu ngajukeun Keluhan Resmi.

 

II. Ngeunaan Judul IX

 

Judul IX tina Amandemen Pendidikan 1972 (Judul IX) nyayogikeun, "Henteu aya jalma di Amérika Serikat, dumasar kana jinisna, dileungitkeun tina partisipasi, ditolak tina manpaatna, atanapi janten diskriminasi dina program pendidikan naon waé. atanapi kagiatan anu nampi bantuan kauangan féderal. ” Luyu sareng Judul IX, Universitas Hodges komitmen pikeun ngajaga lingkungan pendidikan sareng tempat kerja dibébaskeun tina diskriminasi sareng pelecehan anu haram.

Luyu sareng Judul IX sakumaha anu ditafsirkeun ku Dinas Pendidikan Amérika Serikat, Universitas parantos nerapkeun kabijakan anu ngalarang diskriminasi dumasar kana jinis, sareng nyayogikeun prosés keluhan resmi pikeun ngatasi pelanggaran. Pikeun tujuan ieu, kalakuan bakal dianggap parantos aya dina dasar séks upami kalakuan kitu kajantenan kusabab jenis kelamin, orientasi seksual, identitas gender sareng status transgender.

Judul IX dilarapkeun ka murid, padamel, atanapi individu sanés anu ngiringan program atanapi kagiatan Universitas di Amérika Serikat, henteu paduli jenis kelamin, orientasi séks, status pendaptaran atanapi padamelan, cacat, ras, agama, atanapi asal nasional. Sadaya klaim ngeunaan pelecehan seksual, diskriminasi seksual / gender, kekerasan seksual, atanapi kalakuan seksual kedah didaptarkeun saluyu sareng kawijakan Judul IX Universitas paduli status murid atanapi padamelan.
 

III. Kawijakan Murid

 

IV. Sarat jeung Kaayaan Fakultas sareng Staf

 

V. Sumberdaya

 

Bantosan Langsung

Upami anjeun dina bahaya langsung, atanapi upami anjeun yakin aya ancaman anu lumangsung pikeun anjeun atanapi anu sanés di Universitas, mangga kontak Penegak Hukum ku nelepon 911.

Milarian bantosan langsung tiasa penting pikeun mastikeun kasalametan fisik atanapi kéngingkeun perawatan médis atanapi dukungan sanés. Éta ogé diperyogikeun pikeun ngajaga bukti, anu tiasa ngabantosan penegak hukum dina ngaréspon épéktip.

 

Sumber daya lokal sareng nasional anu sanésna kalebet:

 

Collier County

 

Nagara sareng Nasional

  • Hotline Kekerasan Doméstik Florida, 1.800.500.1119
  • Hotline Kekerasan Doméstik Nasional, 1.800.799.7233
  • Hotél Narajang Sanggama Nasional, 1.800.656.4673

Tautan kana situs atanapi kontén anu dijaga sanés universitas henteu ngagambarkeun dukungan ku Hodges University atanapi afiliasi na.

Website Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

  • Hatur nuhun pikeun ngadatangan halaman wéb Hodges. Universitas Hodges nuturkeun sadaya aturan sareng peraturan sakumaha anu diperyogikeun ku Florida Statutes, hukum Federal AS, sareng Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Universitas Hodges tiasa dipendakan sacara online di www.hodges.edu. Urang ogé ngagaduhan lokasi kampus Fort Myers: 4501 Colonial Blvd., Fort Myers, FL 33966.
  • Situs kami ngagaduhan tindakan kaamanan pikeun mayungan leungitna, nyalahgunakeun, sareng / atanapi ngarobih inpormasi dina kadali kami. Kami ngalakukeun upaya anu saé pikeun nempatkeun kaamanan fisik, éléktronik, sareng manajerial anu cocog pikeun ngamankeun inpormasi anu kami kumpulkeun online. Nanging, kabijakan privasi halaman wéb Hodges henteu dihaja ditafsirkeun salaku janji kontraktual.
  • Kami ngumpulkeun data anu sacara sukarela disayogikeun ngeunaan pangunjung halaman wéb kami ngalangkungan akun, aplikasi, sareng formulir kontak anu dikintunkeun ngalangkungan situs ieu.
    Salaku tambahan, kami nganggo data ngalacak halaman wéb pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu pangsaéna. Kami ogé nganggo cookies dina halaman wéb pikeun ngarahkeun sareng ngarobih inpormasi dumasar kana jalur Éntri anjeun kana situs. Situs ieu ogé ngumpulkeun inpormasi patalimarga sareng pengunjung sapertos domain internét sareng alamat internét tina komputer anu anjeun anggo ku ngagunakeun alat analitik wéb standar sareng alat pelacak. Inpormasi anu dikumpulkeun kanggo panggunaan internal hungkul pikeun ngadukung pendaptaran murid, ngaréspon kana pamundut pangunjung halaman wéb, sareng pikeun analisa halaman wéb.
  • Upami anjeun masihan koméntar kana naon waé dina halaman wéb kami, anjeun sacara sukarela ngirim alamat email sareng inpormasi sanés. Inpormasi ieu bakal dianggo pikeun masang rinci anjeun dina situs kami saluyu sareng panggunaan anu biasa. Upami anjeun hoyong inpormasi anjeun dipiceun, punten nyungkeun panyabutan ku ngirim email ka Adm@hodges.edu. Kami moal ngical atanapi nyatakeun inpormasi anjeun ka pihak katilu. Universitas Hodges saluyu sareng peraturan lokal, nagara bagian, sareng féderal anu berlaku pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi pribadi. Anjeun tiasa milih-kaluar tina Fitur Iklan Google Analytics ngalangkungan Setélan Iklan Google, Setélan Iklan pikeun aplikasi sélulér, atanapi cara anu sanés anu sayogi. Upami anjeun hoyong nganonaktifkeun pelacakan halaman wéb, punten saluyukeun pangaturan dina panyungsi anjeun pikeun ngahalangan pelacak.
  • Tautan kana sumber Internét éksternal, kalebet situs wéb, disayogikeun kanggo tujuan inpormasi waé; aranjeunna henteu mangrupikeun dukungan atanapi persetujuan ti Hodges University tina salah sahiji produk, jasa, atanapi opini perusahaan atanapi organisasi atanapi individu. Hodges University henteu tanggung jawab pikeun akurasi, legality, atanapi eusi situs éksternal atanapi pikeun tautan anu salajengna. Hubungi situs luar pikeun waleran kana patarosan ngeunaan eusina.
  • Sadaya inpormasi dina halaman wéb kami disayogikeun kanggo tujuan inpormasi hungkul. Hodges sama sekali henteu nyarankeun jasa ka anjeun ngalangkungan panggunaan halaman wéb kami. Hodges dicekel henteu bahaya tina masalah anu tiasa timbul dumasar kana inpormasi anu dipendakan dina halaman wéb kami.
  • Halaman wéb kami tiasa diapdet iraha waé. Program gelar sareng program bantuan kauangan urang tiasa diluyukeun atanapi dirobih iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna.
  • Sacara umum, halaman wéb Hodges ditujukeun pikeun dianggo ku déwasa, kacuali khusus dilabélan pikeun murangkalih. Hodges henteu sacara sadar ngumpulkeun Inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13. Upami urang terang yén kami parantos ngempelkeun Inpormasi Pribadi anak di handapeun umur 13 taun anu henteu disayogikeun ka kami sacara sukarela, kami bakal ngahapus data éta tina sistem kami.
  • Sadaya inpormasi anu aya dina situs wéb ieu dilindungi hak cipta dina Copyright Act of 1976. Anjeun moal nganggo kontén naon waé kalebet, tapi henteu diwatesan ku: gambar, data fakultas, atanapi logo tanpa ijin anu jelas ti Hodges University.
  • Upami anjeun mangrupikeun jalma anu aya dina UÉ sareng anjeun hubungan sareng Hodges dina perhatosan Perhatosan ieu, GDPR nyayogikeun hak-hak ieu. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, mangga ngahubungan Petugas Perlindungan Data kami di Kupton@hodges.edu.
  • Dibere nyaho - ngumpulkeun sareng panggunaan data anjeun anu dijelaskeun di dieu;
  • Ménta aksés kana atanapi ngabenerkeun data pribadi anu teu leres anu dicekel ngeunaan anjeun;
  • Nyuhungkeun data pribadi dihapus nalika henteu peryogi deui atanapi upami ngolah éta haram
  • Objek pikeun ngolah data pribadi pikeun tujuan pamasaran atanapi ku alesan anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna anu khusus;
  • Nyuhungkeun larangan ngolah data pribadi dina kasus-kasus spésifik;
  • Kengingkeun data pribadi anjeun ('data portability');
  • Nyuhunkeun henteu tunduk kana kaputusan anu didasarkeun ngan ukur dina ngolah data pribadi sacara otomatis, kalebet profil.
  • Data pribadi ngan bakal diolah nalika hukum ngamungkinkeun ieu kajantenan. Dina sababaraha kasus, Hodges tiasa nyayogikeun inpormasi sanés ngeunaan kagiatan ngolahna dina béja suplemén atanapi misah nyalira. Paling umum, data pribadi bakal diolah ku Hodges dina kaayaan sapertos kieu:
    • Dimana anjeun parantos masihan idin ka kami.
    • Dina raraga minuhan kawajiban Hodges ka anjeun salaku bagian tina kontrak padamelan atanapi pendaptaran anjeun.
    • Dimana Hodges kedah sasuai sareng kawajiban hukum (contona, deteksi atanapi pencegahan kajahatan sareng peraturan kauangan).
    • Dimana diperyogikeun pikeun kapentingan sah Hodges (atanapi kapentingan ti pihak katilu) sareng kapentingan sareng hak-hak dasar anjeun ulah ngaleungitkeun kapentingan éta.
    • Ngajaga kapentingan penting tina poko data atanapi jalma sanés (contona, dina kaayaan darurat médis).
    • Dina raraga ngalaksanakeun padamelan anu dilakukeun pikeun kapentingan umum atanapi ngalaksanakeun otoritas resmi anu ditanggung ku urang.

Salaku lembaga pendidikan tinggi Amérika, pamrosésan ampir sadaya data pribadi ku Hodges bakal kajantenan di Amérika Serikat. Anu sumping kana halaman wéb ieu ngaku yén data pribadi anu disayogikeun atanapi dikoléksi ngalangkungan halaman wéb na bakal ditransferkeun ka Amérika Serikat, sareng ku neraskeun nganggo halaman wéb sapertos kitu, anjeun satuju kana transfer ieu.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kawijakan kami ngeunaan istilah panggunaan anjeun, mangga ngahubungan kami di alamat email ngaku@hodges.edu.

Translate »