Bagéa, mesem, awéwé diajar Psikologi Terapan online sareng Hodges University
Hodges University Logo dianggo dina Header

Gelar Sarjana Psikologi Terapan

10 Alesan Top Anjeun Kedah Kenging gelar BS dina Psikologi Terapan di Hodges U:

 

  • diajar psikologi manusakabiasaan manusa, sarta kumaha motivasi batur ngaliwatan rupa-rupa proyék, sareng diskusi, kalebet paporit siswa "Psikologi Ékspérimén" kelas.
  • Diajar dina metodologi ilmiah balik psikologi.
  • Dngembangkeun kamampuan mikir kritis anu kuat sareng ngalarapkeun konsép psikologis kana kaayaan masalah-masalah.
  • Snguatkeun kaparigelan komunikasi lisan sareng tulisan ngalangkungan diskusi kelas, proyék kelompok, sareng ésai.
  • Ngadamel rencana pangobatan mock ngalangkungan simulasi réalistis anu kalebet maca skénario asupan lengkep sareng akting salaku spesialis asupan pikeun rupa-rupa kaayaan perawatan klien, kalebet perawatan cemas atanapi ubar panyalahgunaan.
  • Diajar kumaha ngarujuk klien ka agénsi komunitas dumasar kana diagnosa, kaayaan, sareng kabutuhan kliénna.
  • diajar pendekatan komunitas basis kakuatan pikeun ngabantosan jalma-jalma anu butuh.
  • Kursus-kursus kalebet format campuran rekaman video, sareng anjeun tiasa ilubiung dina diskusi live-chat nyayogikeun jalan pikeun pangalaman dibagikeun di lingkungan virtual.
  • Kalebet lingkungan diajar anu otentik ngabantosan anjeun pikeun nyimpen inpormasi ngalangkungan kami diskusi interaktif sareng simulasi.
  • Maké kauntungan tina Sertifikasi khusus dina Konseling Penyalahgunaan Bahan, anu dirancang pikeun nyiapkeun siswa pikeun Sertifikasi sertifikasi Profesional Kecanduan (CAP) ti Déwan Sertifikasi Florida.

Widang Tempat Lulusan Tiasa Damel:

  • Manajemén hal
  • Konseling Penyalahgunaan Bahan
  • Hospice
  • rumah sakit
  • Agénsi Komunitas

Lulusan Penduduk tiasa Gawe sareng:

  • barudak
  • rumaja
  • Anu Sepuh
  • Veterans

Cheryl Gonzales: BS dina Psikologi Terapan

Kuring henteu pernah nyangka mungkin pikeun kuring kéngingkeun gelar ti universitas anu sabenerna. Hatur nuhun kana kalenturan program online di Hodges University, Kuring dua kursus jauh ti lulus sareng Gelar Sarjana Psikologi Terapan sareng kuring henteu tiasa langkung bangga diri!

 

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Tinjauan Kassandra Dafcik - BS Applied Psych 1- Kassandra mendakan kuliah di format tradisional sanés kanggo anjeunna. "Kuring terang yén sakola henteu dianggo pikeun kuring, janten kuring milarian alternatif anu sanés ... Kuring dipasihan kasempetan kadua di Hodges, sareng kuring resep pisan tiasa kuliah di universitas ieu.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Kuring henteu pernah nyangka mungkin pikeun kuring kéngingkeun gelar ti universitas anu sabenerna. Hatur nuhun kana kalenturan program online di Hodges University, kuring dua kursus jauh ti lulus sareng Gelar BS dina Psikologi Terapan sareng kuring henteu tiasa langkung bangga diri.
Translate »