Bagéa, mesem, awéwé diajar Psikologi Terapan online sareng Hodges University
Hodges University Logo dianggo dina Header

Gelar Sarjana Psikologi Terapan

10 Alesan Top Anjeun Kedah Kenging gelar Sarjana Élmu dina Psikologi Terapan di Hodges U:

 

  • Kursus-kursus kalebet format campuran rekaman video, sareng anjeun tiasa ilubiung dina diskusi live-chat nyayogikeun jalan pikeun pangalaman dibagikeun di lingkungan virtual.
  • diajar kabiasaan manusa, sarta kumaha motivasi batur ngaliwatan rupa-rupa proyék, sareng diskusi, kalebet paporit siswa "Psikologi Ékspérimén" kelas.
  • Diajar dina metodologi ilmiah balik psikologi.
  • Mekarkeun katerampilan mikir kritis anu kuat sareng ngalarapkeun konsép psikologis kana kaayaan masalah-masalah.
  • Nguatkeun kaahlian komunikasi lisan sareng tulisan ngalangkungan diskusi kelas, proyék kelompok, sareng ésai.
  • Diajar kumaha ngarujuk klien ka agénsi komunitas dumasar kana kaayaan sareng kabutuhan kliénna.
  • diajar pendekatan komunitas basis kakuatan pikeun ngabantosan jalma-jalma anu butuh.
  • Kalebet lingkungan diajar anu otentik ngabantosan anjeun pikeun nyimpen inpormasi ngalangkungan kami diskusi interaktif sareng simulasi.

Widang Tempat Lulusan Tiasa Damel:

  • Manajemén hal
  • Konseling Penyalahgunaan Bahan
  • Hospice
  • rumah sakit
  • Agénsi Komunitas

Lulusan Penduduk tiasa Gawe sareng:

  • barudak
  • rumaja
  • Anu Sepuh
  • Veterans

Cheryl Gonzales: BS dina Psikologi Terapan

Kuring henteu pernah nyangka mungkin pikeun kuring kéngingkeun gelar ti universitas anu sabenerna. Hatur nuhun kana kalenturan program online di Hodges University, Kuring dua kursus jauh ti lulus sareng Gelar Sarjana Psikologi Terapan sareng kuring henteu tiasa langkung bangga diri!

 

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Tinjauan Kassandra Dafcik - BS Applied Psych 1- Kassandra mendakan kuliah di format tradisional sanés kanggo anjeunna. "Kuring terang yén sakola henteu dianggo pikeun kuring, janten kuring milarian alternatif anu sanés ... Kuring dipasihan kasempetan kadua di Hodges, sareng kuring resep pisan tiasa kuliah di universitas ieu.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Kuring henteu pernah nyangka mungkin pikeun kuring kéngingkeun gelar ti universitas anu sabenerna. Hatur nuhun kana kalenturan program online di Hodges University, kuring dua kursus jauh ti lulus sareng Gelar BS dina Psikologi Terapan sareng kuring henteu tiasa langkung bangga diri.
Translate »