Élmu Komputer vs. Gelar Téknologi Informasi Komputer. Awéwé anu ngagaduhan palatihan langsung anu diperyogikeun pikeun damel di IT Field di Hodges U.
Hodges University Logo dianggo dina Header

Élmu Komputer vs. Gelar Téknologi Informasi Komputer

Hayu Urang Ngawitan Dasar-Dasar… Naha Anjeun Milarian Gelar Élmu Komputer atanapi Gelar Téknologi Informasi Komputer? Jawabanna tiasa kaget anjeun.

Kaseueuran jalma nganggap "élmu komputer" salaku istilah anu dicekel pikeun gelar komputer. Kanyataanna, duanana moal tiasa langkung bénten. Gelar Élmu Komputer nalungtik aspek "sains" komputer bari gelar sareng yayasan Teknologi Informasi Komputer nyiapkeun anjeun damel sacara langsung dina Industri IT.

Kami nawiskeun gelar komputer kalayan fokus khusus:

Téknologi Informasi Komputer is gelar anu tiasa disesuaikan anu dirancang pikeun nyayogikeun kualifikasi pikeun damel di bidang IT anu digeneralisasi bari ngamungkinkeun murid milih pamilih anu paling cocog sareng élmuna, katerampilan, sareng pangalaman - sacara unik nyayogikeun aranjeunna pikeun kasuksésan.

Cybersecurity sareng Jaringan mangrupikeun gelar anu nyayogikeun siswa kasempetan pikeun ngagali jero kana kaamanan siber sareng cyberattacks nganggo simulasi sareng pakakas anu aya di tempat damel pikeun ngartos henteu ngan ukur kumaha serangan kaamanan kajantenan, tapi kumaha carana nyegah aranjeunna.

Kamekaran software nyaéta pikeun murid anu resep programming jeung coding. Ieu gelar komprehensif pikeun siswa anu resep ngembangkeun perangkat lunak SAAS, parangkat lunak anu aya hubunganana sareng internét (sapertos desain wéb atanapi e-tool), parangkat lunak kaulinan, atanapi aplikasi.

 

Di Universitas Hodges, kami ngahususkeun dina sisi dunya IT pikeun ngiringan anjeun kana pasar tenaga kerja langkung gancang - kalayan katerampilan anu pas sareng sertifikasi khusus anu dipasang. (Tingali di handap kanggo inpormasi lengkep ngeunaan program gelar urang)

<>

Awéwé dina Teknologi

</>

Nyiapkeun jalan pikeun awéwé dina widang téknologi dimana-mana!

Tilu Murid di payuneun komputer nganggo Logo Hodges University Online

Di Fisher School of Technology, kami yakin yén kaasupan sadaya individu, kalebet awéwé sareng jalma-jalma ti populasi anu kurang répréséntasi dina STEM, penting pisan pikeun kamekaran sareng kasuksésan lapangan IT.

Tingali ku cara kieu, perusahaan téknologi kapayunna milari ideu anu énggal sareng inovatif anu tiasa dianggo pikeun sadayana. Tanpa asupan awéwé anu museur kana téknologi dina kalungguhan kapamimpinan, pamekaran produk anu urang anggo unggal dinten gagal tina nyumponan kabutuhan awéwé anu ngagunakeun éta.

"Anu seueur jalma henteu ngartos nyaéta komputasi mangrupikeun dasar tina unggal disiplin élmu, Teknologi, Téknik sareng Matematika (STEM) anu sanés," saur Lanham. Di Universitas Hodges, Fisher School of Technology nawiskeun gelar anu ngabantosan murid ngembangkeun kamampuan anu diperyogikeun pikeun mangaruhan positip dina séktor téknologi komunitas bisnis urang.

Éta parantos nunjukkeun yén budak awéwé henteu ngiringan karir téknologi dina tingkat anu sami sareng réncang jalu na kusabab henteu kakeunaan pakakas komputer, parangkat lunak, sareng coding dina umur anu cekap pikeun ngudag gelar téknologi informasi komputer. Daripada datang kana lingkungan kuliah kalayan kanyaho anu sami sareng réncangna, awéwé ngaraos kasép sareng tungtungna ninggali naon anu tiasa janten jalur karir anu hadé.

Program Teknologi Informasi Komputer

Pakaitna dina Élmu dina Téhnologi Informasi Komputer

AS kami dina Téknologi Informasi Komputer nyayogikeun dasar anu kuat pikeun posisi tingkat Éntri dina bidang IT atanapi pikeun mendakan area fokus masing-masing nalika anjeun neraskeun gelar Sarjana.

  • Bisa nyiapkeun siswa sareng wengkuan anu lega pikeun ngiluan bidang bubuka bidang téknologi.
  • Bisa nyiapkeun mahasiswa pikeun méja bantosan tingkat Éntri atanapi jinis pangrojong jabatan IT di industri mana waé.
  • Pemprograman Java I nyayogikeun pamahaman penting ngeunaan pemrograman, anu tiasa nguntungkeun murid nalika ngalangkungan bidang fokus anu dipilih.
  • Kursus A + Hardware I sareng II kalebet aksés kana eusi LabSim anu khusus nampilkeun siswa kalayan rupa-rupa simulasi virtual anu tiasa dilarapkeun ka kelas anu bakal datang sareng lingkungan dunya nyata.
  • Murid milih bidang minat anu dipikahoyong sareng milih pilihan dumasar kana pilihan ngahususkeunana. Téhnologi Émbaran Komputer Umum, Programming sareng Coding, atanapi padamelan Cybersecurity and Networking tiasa nyayogikeun dasar anu diperyogikeun pikeun ngudag gelar sarjana pilihan.

Sarjana Élmu dina Téhnologi Informasi Komputer

BS kami dina Téknologi Informasi Komputer ngamungkinkeun murid ngarobih gelar dumasar kana katerampilan masing-masing sareng karep dina bidang IT.

  • Kursus skrip Powershell tiasa nawiskeun ka siswa kasempetan unik pikeun kéngingkeun pangalaman administrasi jaringan dunya nyata anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun sareng ngajalankeun naskah anu tiasa dianggo deui dina rupa-rupa lingkungan jaringan pikeun ngarengsekeun tugas anu repetitive sareng kompléks dina organisasi anu ukuranana mana waé.
  • Kéngingkeun sertifikasi industri sareng gelar anjeun sakaligus. Sertifikasi industri anu sayogi kalebet MOS, CompTIA A +, CompTIA Net +, CCNA, MCP, CompTIA Security +, & CompTIA Linux +.
  • Pilih jalur Téhnologi Informasi Komputer upami anjeun milari gelar serbaguna anu adaptasi kana rupa-rupa karir anu fokus kana téknologi dina sagala jinis organisasi.
  • Electives ngamungkinkeun siswa pikeun ngahijikeun kaamanan siber, jaringan, manajemén basis data, atanapi keterampilan program parangkat lunak pikeun ngarancang gelar anu ngaluyukeun pangalaman diajar pikeun ngadukung tujuan sakabéh unggal murid.
  • Murid tiasa diajar kumaha carana ngarobih masalah bisnis pikeun nangtoskeun solusi IT anu cocog, teras nyiptakeun jalur anu lumayan pikeun prosés palaksanaan skala lengkep, kalebet latihan tanaga sareng perencanaan pangropéa anu lumangsung.

Program Gelar Cybersecurity sareng Jaringan

Sarjana Élmu dina Cybersecurity sareng Networking

BS kami di Cybersecurity and Networking dikirimkeun ku interaktif, metodologi langsung (ngagunakeun alat-alat aktual anu aya di lingkungan padamelan) pikeun ngungkit solusi jaringan, sareng deteksi sareng pencegahan cyber anu tiasa masihan anjeun katerampilan anu diperyogikeun dimimitian dina dinten kaping hiji.

  • Murid dibéré kasempetan pikeun diajar kumaha ngamangpaatkeun kakuatan PowerShell di lingkungan Windows supados aranjeunna tiasa ngungkit tugas administrasi jaringan di saluruh organisasi ngalangkungan prosés skrip.
  • Hodges U nyayogikeun mesin virtual pikeun murid pikeun nyetél sababaraha konfigurasi jaringan mock pikeun nyerat, nguji, sareng ngaéksekusi skrip PowerShell, anu tiasa ngabantosan ngawangun sareng nyaring kaparigelanna sateuacan lebet kana padamelan.
  • Kéngingkeun sertifikasi industri sareng gelar anjeun sakaligus. Sertifikasi industri anu sayogi kalebet MOS, CompTIA A +, CompTIA Net +, CCNA, MCP, CompTIA Security +, & CompTIA Linux +.
  • Diajar solusi canggih pikeun masalah sékeritas sareng jaringan ayeuna ti dosen anu ngagaduhan pangalaman di-lapangan anu relevan. Dangukeun salaku profésor anjeun, anu damel di lembaga pamaréntahan, nyayogikeun conto-conto kahirupan nyata anu luar biasa sareng ngajelaskeun henteu ngan ukur kumaha seranganna diungkit, tapi ogé kumaha carana tiasa dicegah. Pangetahuan ieu ditarjamahkeun kana latihan ngeunaan cara ngadeteksi sareng ngalindungan organisasi anu pangsaéna tina cyberattack, ogé kumaha ngatur sareng ngalengkepan témpo organisasi saatos serangan anu berhasil diungkit ngalawan organisasi.
  • Murid tiasa ningkatkeun kamampuan kaamananna dina kursus Hacking Etika urang. Murid dilebetkeun kana lingkungan anu interaktif dimana aranjeunna ditingalikeun kumaha scan, tés, hack, sareng ngamankeun sistem nyalira. Lingkungan anu padet laboratorium maca unggal murid anu ngagaduhan pengetahuan anu jero sareng pangalaman praktis sareng sistem kaamanan penting ayeuna.
  • Ruang kelas IT kami dijalankeun dina jaringan anu mandiri anu ngamungkinkeun siswa ngagunakeun parangkat lunak simulasi pikeun jaringan, deteksi kaamanan, sareng analisis kajadian. Kasempetan simulasi ieu tiasa ngabantosan murid ngembangkeun sareng nguatkeun katerampilan kaamanan sareng jaringan ku ngamungkinkeun aranjeunna ngaji tés sareng simulasi kaayaan pikeun nyata-nyata, diajar real-time anu ngalengkepan padika instruksional tradisional.
  • Siswa bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nyiptakeun rupa-rupa jaringan virtual sareng sérver sareng workstation, diajar kumaha ngoperasikeun sagala jaringan ukuran sacara épéktip sareng éfisién, sareng diajar kumaha cara ngadeteksi, ngabéréskeun, sareng nyegah sababaraha jinis ancaman kaamanan dina sumber jaringan anu organisasi.

Program Gelar Pangembangan Parangkat Lunak (Coding sareng Programming Komputer)

Sarjana Élmu dina Pangembangan Software

BS kami dina Pangembangan Software tiasa nyiapkeun anjeun mendesain anu hébat. Naha anjeun resep nyiptakeun parangkat lunak, pamekaran basis wéb, atanapi dunya kaulinan - kami dijamin ku anjeun.

  • Java Programming II tiasa nyayogikeun murid-murid sareng prakték pemrograman canggih anu interaktif. Murid tiasa kéngingkeun katerampilan nyerat kode parangkat lunak kompléks anu ngamaksimalkeun waktos pelaksanaan sareng rohangan panyimpenan anu diperyogikeun ku program parangkat lunak pikeun leres ngajalankeun sareng fungsina.
  • Kami nutupan wengkuan anu lega ngeunaan masalah kaamanan anu biasa dipendakan dina program parangkat lunak sareng tiasa waé murid siap ngawangun kode anu ringkes, fungsional pisan, sareng aman.
  • Kengingkeun wawasan kumaha nerapkeun katerampilan anu anjeun pelajari kana lingkungan IT dunya nyata ti profesor anu damel di industri.
  • Murid tiasa ngembangkeun kamampuan coding sareng kamampuanna pikeun ngahijikeun solusi parangkat lunak anu giat ku damel ngalangkungan sababaraha bahasa pamrograman sapertos Java, Python, C ++, HTML, CSS, XML, javascript, Visual Basic, perpustakaan SDL, C #, SQL, MySQL, sareng anu sanés. sagala rupa aplikasi rékayasa parangkat lunak.
  • Pikeun murid anu ngudag kaulinan, kami nyayogikeun pitunjuk dina Pengantar Programming Game sareng Pengembangan Aplikasi Seluler sareng Programmer Aplikasi Internet sareng Basis Data.
  • Pikeun murid anu resep kana pamekaran parangkat lunak basis wéb, kami nawiskeun instruksi dina Pemprograman Java, Konsép Pemprograman II, Desain Wéb I, Aplikasi Organisasi Média Sosial sareng Téhnologi Kolaboratif, e-Dagang, Pangembangan Aplikasi Mobile, sareng Pemrograman Aplikasi Internét sareng Basis Data.
  • Siswa gaduh kasempetan pikeun diajar bahasa coding salaku bagian tina program gelar, sareng henteu kedah boot camp. Hodges U nyayogikeun kursus di Java, Python, XML / Java (pengembangan aplikasi), C ++, HTML, PHP, Visual Basic (VB), C #.
  • Gunakeun katerampilan coding anu anjeun pelajari dina proyék sapertos nyiptakeun aplikasi Android, ngembangkeun program parangkat lunak nganggo Java, atanapi nyiptakeun gim mendasar ngalebetkeun file sora, peta ubin, sareng latar tukang pikeun ningkatkeun pangalaman pamuter sacara umum.
  • Diajar kumaha nyaimbangkeun kamampuan coding anjeun babarengan sareng nyiptakeun pangalaman pangguna sacara positip sacara umum.

Naon Sét Hodges U Cicih?

Upami anjeun milari diajar gelar anu aya hubunganana sareng komputer, anjeun panginten hoyong terang kunaon anjeun kedah ngahadiran Hodges U. Program kami dirancang sacara unik pikeun nyiapkeun anjeun pikeun ngasilkeun hasil dina proyék-proyék anu rumit sareng IT. 

  • Kursus-kursus IT anu aya hubunganana sareng industri anu diformulasikeun pikeun ngawangun élmu penting salaku murid ngalangkungan jalur gelar anu dipilih.
  • Diajar interaktif mangrupikeun inti unggal kursus TI kami. Hodges U nyandak diajar aktif ka tingkat anu anyar kalayan nyayogikeun laboratorium simulasi, mesin virtual, sareng jaringan virtual pikeun siswa pikeun nguji katerampilan sareng pangetahuanna sateuacan dipénta pikeun ngalakukeunana di tempat damel.
  • Unggal murid dikenalkeun kana dasar-dasar pemrograman ngagunakeun Java sareng diajar ngalarapkeun konsép pamrograman pikeun ngarengsekeun tugas pangembangan perangkat lunak anu dasar pisan. Murid ngagaduhan kasempetan kanggo nyerat program saderhana anu nunjukkeun kohesi fungsionalitas parangkat lunak sareng pamasangan jaringan sareng protokol kaamanan.
  • Manajemén proyék dilebetkeun kana unggal program gelar TI pikeun ngamajukeun katerampilan anu bakal ngabantosan murid pikeun ngatur sababaraha proyék IT sakaligus anu kapendak dina lingkungan damel ayeuna.
  • Siswa tiasa nyandak ujian sertifikasi industri di Hodges U dina tingkat murid anu handap, boh salaku sertifikasi anu mandiri atanapi salaku bagian tina padamelan na. Saatos kalulusan, murid ogé tiasa nampi sertipikat khusus katrampilan salian ti gelar diploma.
  • Masing-masing Gelar Téknologi Informasi BS dipungkas ku téknologi Analisis & Solusi Arsitektur. Kursus ieu nyayogikeun murid kasempetan pikeun nunjukkeun pamahaman ngeunaan cara ngarobih kabutuhan bisnis ngalangkungan siklus hirup pangembangan sistem pikeun ngahasilkeun rencana akhir pikeun panerapan sistem inpormasi terintegrasi dina organisasi, sahingga nyayogikeun bukti yén murid siap nyandak dina padamelan IT dina bidang anu parantos ditangtukeun.

Lencana - Universitas Hodges dingaranan The Best Schools
Pitunjuk pikeun Sakola Online - Akademi Online Pangsaéna pikeun Niley 2020
perguruan tinggi terjangkau-téknologi inpormasi terjangkau 2020 logo

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Hatur nuhun kana panjadwalna anu fleksibel sanaos Universitas Hodges pikeun jalma déwasa anu damel anu kedah nyayogikeun kulawargana, sapertos kuring, kuring indit ti teu sanggup mampuh komputer pikeun ngawangun karajaan IT kuring sorangan.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Hal anu paling istiméwa ngeunaan Hodges University nyaéta unggal profésor ngahasilkeun pangaruh anu kuat. Aranjeunna kabuka, pikaresepeun, daék, sareng hoyong ngabantosan urang suksés.
Translate »