English Grammar Online dina logo Hodges University
Hodges Sambungkeun Atikan Profesional sareng Pelatihan Real Life Skills Real World

Énggal sareng Kursus Bahasa Inggris Online Ti Hodges Connect!

Wilujeng sumping di Hodges University's Online English Grammar Program, sistem sekuensial pikeun paham pola grammar Inggris ti dasar dugi ka tingkat keterampilan anu maju. Program online mandiri kami parantos didesain khusus pikeun panyatur sanés basa Inggris sanés pikeun ngartos tata basa sareng nyarios basa Inggris kalayan percaya diri. Kengingkeun kamampuan anu anjeun peryogikeun dina kecap barang, kecap pagawéan, klausa, sareng kecap panambah. Kaahlian ieu tiasa ngabantosan anjeun ngagedékeun kamampuan ngagunakeun basa Inggris sacara épéktip sareng ngahaja sareng / atanapi ningkatkeun kasempetan ngasilkeun penghasilan! 

Kursus ieu kanggo jalma anu peryogi kalenturan diajar online, gaduh aksés ka telepon pinter atanapi alat sélulér, panginten isin atanapi isin pikeun komunikasi di kelas atanapi lingkungan antarpribadi, sareng / atanapi hoyong kursus bahasa Inggris anu dirancang pikeun nganteurkeun pelajaran bahasa Inggris online anu berkualitas di harga anu meujeuhna. Mimitian Kursus Tata Bahasa Inggris Online dinten ayeuna!

Ieu mangrupikeun kursus anu sanés milarian gelar anu ditawarkeun salaku bagian tina Hodges Sambungkeun Program Pendidikan sareng Pelatihan Profesional, dimana urang sambungkeun anjeun sareng dunungan nungtut katerampilan anjeun kedah suksés. 

Émbaran Kursus Tata Bahasa Inggris Online

Ngamimitian di Awal: Kursus Tata Bahasa Inggris Online 1, 2, & 3

Ngartos kumaha ngaidentipikasi sareng nganggo kecap barang, kata ganti, tulisan, kecap sipat, sipat, duanana ketang ayeuna sareng jaman baheula tina Be. Diajar kumaha ngamodalan, ngadamel patarosan, sareng kontrak pikeun ningkatkeun pamahaman sareng kekecapan anu diucapkeun.

Dimimitian: $ 299

  • Tatarucingan Inggris 1
  • Tatarucingan Inggris 2
  • Tatarucingan Inggris 3

Teraskeun sareng Tingkat Menengah: Kursus Bahasa Inggris Tata Bahasa Online 4, 5, & 6

Ngartos kumaha ngaidéntifikasi sareng ngagunakeun téndasi saderhana sareng progresif dina waktos ayeuna, kapengker, sareng pikahareupeun, ngadamel babandingan sareng pamundut, sareng milarian sareng masihan naséhat sareng idin. Diajar kumaha ngagabungkeun kalimat sareng nganggo kecap gawe frasal sareng bentuk anu dikaitkeun pikeun ningkatkeun pamahaman sareng kekecapan anu diucapkeun.

Panengah: $ 299

  • Tatarucingan Inggris 4
  • Tatarucingan Inggris 5
  • Tatarucingan Inggris 6

Béréskeun sareng Tingkat Lanjut: Kursus Tata Bahasa Inggris Online 7, 8, & 9

Ngartos kumaha ngaidentipikasi sareng ngagunakeun sadaya klausa anu saderhana, sampurna, sareng progresif, klausa sipat sareng nomina, sora aktif sareng pasip, sareng kaayaan hipotetis. Diajar kumaha nyatakeun kabutuhan, kamungkinan, kamungkinan, sareng harepan sareng kahoyong dina sagala waktos sareng dina sababaraha skenario. Salaku tambahan, diajar ngeunaan wirahma sareng intonasi pidato basa Inggris pikeun ningkatkeun pamahaman sareng kaparigelan nyarios.

Canggih: $ 299

  • Tatarucingan Inggris 7
  • Tatarucingan Inggris 8
  • Tatarucingan Inggris 9

Candak Tangtu Online Anu Ngajar Anjeun Kumaha Nganggo Basa Inggris Dina-Real-Life.

  • Ngakses sadaya 9 kursus nganggo alat sélulér mana waé.
  • Unggal kursus diwangun ku Diajar Interaktif, Tés, Praktek Ngucapkeun, sareng Stratégi Pamakéan.
  • Uji coba henteu terbatas.
  • Kursus anu diajarkeun ku Dr. Leisha Cali, Diréktur ESL, kalayan langkung ti 28 taun pangalaman lapangan ngajar basa Inggris.
  • meuli sadaya 9 Tingkat Tata Bahasa Inggris pikeun $ 795 atanapi ngagaleuh Dimimitian, Panengah, sareng / atanapi Advanced pikeun $ 299 unggal.

Entong Ngantosan, Mimitian Dinten!

English Grammar Online dina logo Hodges University

Langkung seueur perkawis Dr. Leisha Cali, Sutradara Program ESL sareng Hodges Online

Dr. Leisha Cali, Diréktur ESL, parantos sareng Universitas Hodges ti saprak 2004. Anjeunna parantos langkung ti 28 taun pangalaman sareng ngagabungkeun panilitian sareng pangalaman praktis anu dimekarkeun tina ngajarkeun murid Inggris salaku Bahasa Kadua salami 15 taun ka pengker pikeun nganteurkeun strategi diajar bahasa karya éta.

Anjeunna ngembangkeun kursus Online English Grammar khusus pikeun anu teu tiasa nganjang ka kampus sacara langsung.

Kieu anu tiasa diarepkeun.

  • Paced timer program alternatip tiasa diaksés ngalangkungan Canvas nganggo alat sélulér mana waé.
  • Kursus-kursus grammar anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun paham kana hartos kecap anu diucapkeun sareng tulisan.
  • Ngabantosan anjeun tingkatkeun-keterampilan anjeun saluareun salamet Inggris, anu tiasa ngahambat interaksi pribadi sareng sosial, ogé kasempetan kauangan.
  • Tés dibéréndélkeun tina sababaraha pilihan dugi ka dieusian sareng tiasa dicandak sababaraha kali sakumaha anu dipikaresep ku murid.
  • diajar kosa kata frékuénsi luhur tinimbang kekecapan anu jembar, ngamungkinkeun anjeun komunikasi sacara épéktip.
  • Diajar cara ngembangkeun sareng ngawangun kosakata dina video Aplikasi Praktis dina unggal pelajaran.
  • Kéngingkeun seueur artos anjeun ku padamelan dina aksen, setrés, wirahma, sareng wirahma - daérah anu sering dianggurkeun dina program tradisional sareng online.

Singketna, program English Grammar Online Hodges University didesain sahingga anjeun tiasa ngartos kumaha grammar saleresna jalan sareng diajar kumaha nyarios sareng percaya diri!

Majani Lullein, Wakil Présidén Anchorage Productions Media

"Program éta ngabantosan kuring pikeun transisi ka dunya anu nyarios basa Inggris kalayan percaya diri sareng nyaman. Tanpa éta, kuring moal bakal tiasa réngsé pendidikan di nagara ieu. "

Translate »