Awéwé anu diajar pikeun sertipikat lulusanna sareng putrana nalika ngadamel PR.
Hodges University Logo dianggo dina Header

Pilih Program Sértipikat Pascasarjana Anjeun

Sértipikat Pascasarjana Cybersecurity

Cybersecurity

Sertipikat Cybersecurity mangrupikeun sertipikat jam kiridit 18 anu tiasa réngsé dina dua semester. Éta nyampur jejer sistem inpormasi anu lega sapertos Manajemén Strategis Sistem IT sareng Tren IT kalayan jejer sékuritas kaamanan fokus sapertos Minuhan Kaamanan, Jaminan Kaamanan IT, sareng Forensik Canggih. Sértipikat ieu didesain pikeun anu hoyong ngahususkeun dina kaamanan séker maju pikeun karirna. Salaku tambahan, sertipikat ieu tiasa nyiapkeun jalma-jalma anu hoyong ngajar kaamanan séster dina tingkat kuliah. Aya sarat prequalification pikeun program ieu, kalebet gelar sarjana.

Sértipikat Manajemén database

Manajemén database

Sértipikat Manajemén Basis data nyampur jejer sistem inpormasi lega sapertos Tren Manajemen IT sareng Manajemén Strategis kalayan jejer manajemén database anu fokus sapertos Gudang Data sareng Sistem Pendukung Kaputusan sareng Kaamanan Databés sareng Auditing. Program ieu bakal ngamungkinkeun anjeun maju dina lapangan anjeun ayeuna atanapi pikeun langkung nyiapkeun anjeun pikeun robih karir sareng tiasa réngsé dina dua semester. Aya sarat prequalification pikeun program ieu, kalebet gelar sarjana.

Bédana, Ékuitas sareng Sertipikat Kapamingpinan

Diversity, Ékuitas sareng Kapamimpinan Kalebet

Sértipikat lulusan Diversity, Equity and Inclusi Kepamimpinan kanggo aranjeunna anu hoyong diajar kumaha ngarobah lingkungan pagawéan ku ngamajukeun keragaman sareng ngabina inklusifitas. Program ieu dirancang pikeun manajemén sareng tingkat tingkat éksékutip anu tiasa dicandak nyalira atanapi sajajar sareng gelar master. Aya sarat prequalification pikeun program ieu, kalebet gelar sarjana.

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Pangalaman kuring luar biasa di Hodges. Staf sareng fakultas anu saé dina sagala aspek, sareng kuring rumaos nampi pendidikan anu berharga anu kuring anggo. Hodges mangrupikeun universitas anu saé pikeun panerapan katerampilan anu dipelajari sareng ngajarkeun katerampilan kahirupan nyata sareng pangetahuan di dunya ayeuna.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Kuring kiridit kasuksésan kuring ka sadaya profésor anu gairah sareng komitmen di Hodges ... anjeun tiasa ngalakukeun ieu, nuturkeun impian anjeun. Kusabab dukunganna kuring, kuring disetir sareng gairah, sareng kuring ngadorong saha waé anu ngémutan balik ka sakola pikeun ningali ka Hodges.
Translate »