Hodges Sambungkeun. Pendidikan & Palatihan Profesional anu nyayogikeun kahirupan nyata, katerampilan dunya nyata - logo
Hodges Sambungkeun Atikan Profesional sareng Pelatihan Real Life Skills Real World

Naha Anjeun Karyawan Milarian Kengingkeun Kompetisi Diluhureun Kompetisi Anjeun? Pilih Hodges Connect

Kunaon Pendekatan anu lengkep khusus, Hodges Connect mangrupikeun konci pikeun ngawangun resume anjeun sareng majukeun karir anjeun. 

Anjeun tiasa milih bengkel, kelas, sareng program anu bakal masihan anjeun kaahlian langsung anu tiasa anjeun candak pikeun damel sareng anjeun énjing. Tambih Deui, anjeun kenging bantosan lembaga pendidikan tinggi 30 taun sareng nami Hodges University. Tapi henteu sapertos a gelar tradisional atanapi sertipikat, anjeun ngan ukur milih anu ngabantosan anjeun dina posisi anjeun ayeuna. Naha anjeun gaduh gelar atanapi henteu, sertifikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nangtung di luhur persaingan anjeun dina pasar padamelan ayeuna.   

  • Henteu Tés Pra-Menerima
  • Henteu Diperyogikeun Pangalaman Kuliah Sateuacanna

Hoyong langkung seueur inpormasi?

Dunungan, Naha Hodges Sambungkeun?

Dunungan naroskeun solusi pikeun nutup lolongkrang kamampuan. Universitas Hodges ngawalon panggilan éta kalayan prakarsa latihan propésionalna, Professional Education and Training (PET), disebat Hodges Connect.

"Hodges Connect dirancang pikeun nyiapkeun tanaga gawé ku kamampuan anu dipénta ku dunungan anu diperyogikeun pikeun hasil dina pasar padamelan dinten ayeuna sareng énjing," saur Dr. John Meyer, présidén Universitas Hodges. "Platform anyar ieu tiasa disesuaikan pikeun industri naon waé sareng dikirimkeun ka individu atanapi grup perusahaan. Ieu sadayana ngeunaan masihan tenaga kerja urang maju. "

Industri Mana Anu Tiasa Nguntungkeun tina Program ieu? 

Unggal organisasi di unggal industri ngagaduhan hal anu tiasa diuntungkeun ku ningkatkeun kaahlian pikeun pagawé na.

Topik Naon Hodges Sambungkeun Cover?  

Lokakarya ngeunaan topik anu aya hubunganana sareng bisnis, komunikasi, kapamimpinan, sareng kaagaman. Conto diantarana:

  • Bédana Generasi di Tempat Gawé
  • Pindah ti Rakan ka Pamimpin - Latihan pikeun Gerentes Anyar
  • Kompeténsi Budaya
  • Anjog Ngaliwatan Parobihan
  • Dasar Bahasa Awak
  • Strategi Komunikasi
  • Resolusi Konflik
  • Palayanan palanggan
  • AKAL emosi
  • Motivasi Karyawan
  • Kaahlian Interpersonal
  • tim Gedong
  • Management Time
  • Gangguan tempat damel

Bisnis sareng Komunikasi

PET Hodges Connect Initiative ngagaduhan program sareng rencana tambahan pikeun teras-terasan nambihan tawaran énggal nalika paménta industri didikte.

Translate »