Pelatihan tanaga kerja Hodges langsung sakumaha anu kagambar ku awéwé dina komputer dina setting kelas
kategori:
Logo Hodges University Direct

Wilujeng sumping di HU Direct, Divisi Ekspres Universitas Hodges

Universitas Hodges nawiskeun sertipikat sareng gelar anu diarahkeun ku tanaga gawé anu di paménta di daérah sareng sajabina. Daérah kaasup kasihatan, téknologi, bisnis, manajemén, sareng kauangan. Siswa tiasa nyandak kelas di kampus, online, sareng ngalangkungan Teknologi Enhanced Classroom (TEC) kami, anu ngamungkinkeun aranjeunna ngiringan kelas ti mana waé, langsung online. Universitas Hodges ogé nawiskeun anu luar biasa Inggris salaku program bijil Bahasa Kadua (ESL).

Dimimitian ku lokasi Lehigh Acres Goodwill, HU Direct bakal ngagaduhan aksés ka rohangan kelas sareng kantor instruktur, pas di Lehigh Acres, dina CRC Goodwill. Kelas sareng bengkel tiasa dilaksanakeun di komunitas Lehigh Acres dina dinten sareng waktos anu paling cocog sareng warga masarakat. Universitas Hodges dipikaterang ngahususkeun pikeun peserta didik déwasa, naha sababna seueur program diayakeun sonten sareng akhir minggu di kampus, atanapi online.

Aliansi Anu Teu dipikaresep - Universitas Hodges sareng Industri Goodwill

Dina pandangan heula, sigana Hodges University na Goodwill Industries of Southwest Florida moal gaduh sasaruaan. Nanging, ku duanana organisasi damel babarengan, urang tiasa langkung hadé alamat kabutuhan latihan tenaga kerja di daérah urang.  

Duanana Goodwill sareng Hodges University kerja keras pikeun diaksés, tapi aya cara séjén pikeun nyandak éta ka tingkat salajengna. Goodwill nawiskeun wiwitan anu kuat pikeun anu badé ngamimitian atanapi ngarobih karir kusabab pergolakan anu disababkeun ku COVID-19. Universitas Hodges parantos ngaluncurkeun inisiatif anyar anu disebat HU Direct, Divisi Express tina Universitas Hodges.

Aliansi ieu nyayogikeun langkung seueur kasempetan pendidikan sareng tenaga kerja pikeun warga, tepat di komunitasna.

Hubungi kami dinten ieu pikeun langkung jelasna!

Naha HU Langsung kanggo Anjeun? 

Upami anjeun resep mekarkeun kaparigelan gaw anjeun, maka HU Direct kanggo anjeun!

Kursus Naon anu Sadia Ku Hodges Langsung?  

Kelas bakal sayogi wengi sareng akhir minggu di Goodwill Industries Lehigh Acres Community Resource Center (CRC) Lokasi. Kursus bakal kalebet:

Logo Hodges University Direct
Pelatihan tanaga kerja Hodges langsung sakumaha anu kagambar ku awéwé dina komputer dina setting kelas

Ganjaran urang anu paling hébat nyaéta ningali tampilan anu diarep-arep sareng kayakinan anyar nalika murid-murid kéngingkeun élmu anyar sareng katerampilan anu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngimpi. Mangrupikeun pangaruh positip anu bakal teras-terasan dilakukeun sacara turun-tumurun.

Translate »