Universitas Hodges dianggo pikeun jalma dewasa anu sibuk. Awéwé diajar saatos jam nunjukkeun anjeun tiasa nyocogkeun sakola kana kahirupan anjeun!
kategori:
Hodges University Logo dianggo dina Header

Kami Séto Puncak Pendidikan Online!

Di Universitas Hodges, urang terang yén diajar di dunya ayeuna padamelan padamelan sareng jadwal kulawarga tiasa ngajantenkeun nangtang deui pikeun balik sakola. Kusabab kitu urang parantos ngararancang seueur program kampus urang supados éta tiasa dicandak online. Kalenturan nalika ngahontal gelar anjeun mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun tiasa suksés, sareng kami terang éta. Peserta didik déwasa anu sanés parantos ngumbara jalan anu sami anu anjeun tempo sareng mendakan kasuksésanna sareng program gelar online Hodges.

Program Online Top

Kaunggulan Ngadatangan Hodges U Pikeun Gelar Online atanapi Sertifikasi Anjeun

Kusabab kami parantos ngarancang jalur gelar pikeun peserta didik online, anjeun bakal mendakan kaunggulan anu langkung saé tibatan universitas online sanés.

  • Profesor sayogi pikeun ngajawab patarosan anjeun. Kami universitas full-service nawiskeun program tradisional sareng online. Fakultas kami ngajantenkeun dirina sayogi pikeun anjeun pikeun ngajawab patanyaan anjeun sareng ngabantosan anjeun suksés. Tambih Deui, dosen urang ngaleuwihan kriteria pengajaran anu ketat anu diperyogikeun pikeun akreditasi régional sareng program.
  • Program gelar urang pinuh direkayasa pikeun peserta didik déwasa. Kalenturan dina unggal program nyaéta anu ngajantenkeun kami unik. Kami henteu ngan ukur universitas anu nawiskeun kursus online. Kami universitas komitmen pikeun kasuksesan anjeun.
  • Anjeun moal kompromi kualitas pikeun genah. Kami universitas online akreditasi régional. Akreditasi daérah langkung ketat sareng meryogikeun hasil murid anu ngalangkungan tingkat akreditasi nasional. Kalayan Hodges U, anjeun kéngingkeun pendidikan anu langkung saé.
  • Profésor urang gaduh pangalaman dunya nyata. Éta tiasa nyayogikeun anjeun ku katerampilan anu tiasa anjeun terapkeun pikeun karir ayeuna. Ngawitan nganggo katerampilan anu anjeun pelajari ayeuna.
  • Canvas mangrupikeun platform online anu kami anggo pikeun pangiriman kursus online, ngajantenkeun interaksi peer sareng dukungan instruksional gampang sayogi. Olahtalatah instan, jam kantor virtual pikeun instruktur, ceramah anu direkam, sareng kamampuan konperénsi sacara real-time sadayana sayogi dina pangalaman diajar online Hodges University.

Ngarobih parobihan diri anjeun kahareup bakal hatur nuhun. Mimitian online dinten ayeuna!

Gelar sareng Formulir Pangiriman Sertifikasi

Di Universitas Hodges, seueur gelar kuliah urang sayogi sadayana online. Kami parantos nyusun daptar program master, sarjana, gaul, sareng sertifikasi anu tiasa dicandak online, ti mana waé di 49 nagara bagian anu kami laksanakeun.

O = Sadaya Program dina Program Gelar ieu tiasa Rengse Sepinuh Online

B = Program dina Program Gelar nyaéta Hybrid / Campuran. Sababaraha Kursus tiasa Rengse Sapinuhna Online sareng Sababaraha Kursus Kedah Rengse Di Kampus.

C = Sadaya Program dina Program Gelar ieu kedah lengkep dina Kampus.

Program program O B C
AA - Studi Umum nuhun nuhun teu
AA - Fokus Kaadilan Pidana nuhun teu teu
AA - Digital Design and Graphics Focus nuhun nuhun teu
AA - Fokus Élmu Kaséhatan teu nuhun teu
AS - Akuntansi nuhun nuhun teu
AS - Administrasi Bisnis nuhun nuhun teu
AS - Téhnologi Informasi Komputer nuhun nuhun teu
AS - Layanan Médis Darurat teu nuhun nuhun
AS - Administrasi Kantor Kaséhatan nuhun teu teu
AS - Komunikasi Profesional nuhun nuhun teu
AS - Studi Paralegal nuhun teu teu
AS - Asistén Terapi Fisik teu teu nuhun
BS - Akunting nuhun nuhun teu
BS - Psikologi Terapan nuhun teu teu
BS - Administrasi Bisnis nuhun nuhun teu
BS - Téhnologi Informasi Komputer nuhun nuhun teu
BS - Kaadilan Pidana nuhun teu teu
BS - Keuangan nuhun nuhun teu
BS - Élmu Kaséhatan teu nuhun teu
BS - Kaséhatan Svs. Admin nuhun teu teu
BS - Studi Antardisiplinér nuhun teu teu
BS - Studi Hukum nuhun teu teu
BS - Manajemén nuhun nuhun teu
BS - Pemasaran Modern sareng Merek nuhun nuhun teu
BS - Cybersecurity / Networking nuhun nuhun teu
BS - Perawat teu teu nuhun
BS - Pangembangan Parangkat Lunak nuhun nuhun teu
Sértipikat - AutoCAD Drafting nuhun nuhun teu
Sertipikat - Desain Animasi nuhun nuhun teu
Sertipikat - Manajemén basis data nuhun nuhun teu
Sértipikat - Software E-Business nuhun nuhun teu
Sértipikat - Usaha E-Usaha nuhun nuhun teu
Sértipikat - EDiscovery / Litigation nuhun teu teu
ESL - Inggris salaku Bahasa Kadua nuhun nuhun nuhun
Sértipikat - Cybersecurity nuhun nuhun teu
Sertipikat - Diversity, Kapamimpinan Kalebet Kasetaraan nuhun teu teu
Bijil - Akuntansi Forensik / Ujian Panipuan nuhun nuhun teu
Sertipikat - Produksi Desain Grafis nuhun nuhun teu
Sértipikat - Dukungan Meja Pitulung nuhun nuhun teu
Sertipikat - Dukungan Téhnologi Informasi nuhun nuhun teu
Sertipikat - Spesialis Jaringan nuhun nuhun teu
Sertipikat - Program Perawatan Kasadaran Nyiksa Bahan nuhun teu teu
Sertipikat - Pangalaman Pamaké / Desain Wéb nuhun nuhun teu
JM - Juris Master nuhun teu teu
Master - Akuntansi nuhun teu teu
Master - Administrasi Bisnis nuhun nuhun teu
MS - Psikologi Positip Terapan nuhun teu teu
MS - Konseling Kaséhatan Méntal Klinis nuhun Leres * teu
MS - Manajemén nuhun nuhun teu
  • Mangga parios sareng pembimbing panarimaan anjeun kanggo inpormasi anu paling mutakhir.
  • * Minimal 12 Siswa.

Naha Anjeun Siap Pikeun Pembelajaran Online?

Diajar online peryogi pola pikir anu positip sareng tékad pikeun ningali hiji tugas dugi ka réngsé. Kami yakin ka anjeun, sareng kami terang yén anjeun ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun diajar online. Tapi ku seueur pisan tuntutan waktos anjeun, penting pikeun mastikeun yén anjeun ngartos naon anu kalebet dina program online. Diajar online henteu gampang, tapi pastina tiasa janten pilihan anu unggul anu ngamungkinkeun anjeun ngalengkepan tujuan pendidikan anu langkung luhur.

Ngartos naon hartosna janten diajar online. Kalenturan mangrupakeun konci pikeun diajar online. Anjeun tiasa diajar sakitar damel sareng jadwal kulawarga anjeun, dina waktos anu anjeun gaduh nalika istirahat siang sareng sateuacan atanapi saatos damel. Meureun pikeun anjeun, éta isuk-isuk atanapi saatos batur bobo. Naon jadwal anjeun, dimungkinkeun pikeun nyandak kelas online. Kursus sinkronis, asinkron, téknologi-ditingkatkeun, simulcast, sareng kuliah online langsung kuliah sadayana tiasa sayogi dina bentang pendidikan tinggi. Aya ogé sababaraha tantangan. Pembelajaran online tiasa langkung seueur waktos dibandingkeun diajar tradisional (conto: kelas hiji jam kalayan ceramah sareng diskusi tiasa janten langkung seueur waktos online saatos anjeun maca ceramah sareng nyerat poin diskusi anjeun pikeun ulasan instruktur). Upami anjeun biasana meryogikeun sakedik arah ti profésor, diajar online panginten langkung hésé tibatan lingkungan diajar campuran. Kami nawiskeun seueur pendekatan pikeun diajar; pilih anu cocog sareng anjeun.

Karakteristik anu ngajantenkeun peserta didik online suksés kalebet katerampilan komunikasi tinulis anu hadé, kamampuan maca sareng ngartos matéri poko gancang sareng éfisién, katerampilan matématika anu kuat, kamampuan (sareng kahoyong) damel sacara mandiri tanpa pangawasan, sareng cukup sadar diri pikeun ningali jalan ka hareup anjeun bari nyandak inisiatip pikeun bertahan ngaliwatan tangtangan. Anjeun peryogi kamampuan pikeun ngajadwalkeun waktos pikeun diajar sareng nuturkeun rencana anu ditunjuk anjeun sanaos aya kajadian anu tiasa ngaganggu anjeun. Tong hariwang upami sababaraha kamampuan ieu siga anu luar biasa. Staf kami aya di dieu pikeun ngajantenkeun diajar tiasa diaksés ku sadayana.

Kamampuhan pikeun ngalakukeun hubungan anu positip sareng jalma anu sami nalika diajar online. Langkung gampang pikeun suksés nalika anjeun gaduh sistem dukungan anu positip pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan program diajar online. Anjeun bakal ngalaman sababaraha tantangan, sareng masing-masingna bakal aya hargana nalika anjeun nyepeng gelar anjeun. Gaduh panutan anu positip sareng sistem pangrojong anu tiasa nyayogikeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun ngahontal tujuan akhir anjeun parantos ngempelkeun kasuksésan anjeun. Anjeun ngagaduhan ieu!

Terang motivasi anjeun. Alesan naha anjeun parantos mutuskeun badé sakola online bakal mangaruhan kamampuan anjeun diajar. Nyaho sareng ngartos motivasi anjeun pikeun milih balik sakola sareng diajar online. Pikeun seueur jalma, diajar online ngamungkinkeun aranjeunna pikeun neraskeun damel bari ngudag pendidikan anu langkung luhur supaya aranjeunna tiasa kéngingkeun langkung seueur penghasilan. Tetep motivasi anjeun di payun janten anjeun tiasa émut nalika diajar siga anu capé atanapi ngagiling. Anjeun bakal investasi duanana dina diri sareng diri dina program online. Waktos anjeun mangrupikeun salah sahiji Investasi anu paling ageung anjeun bakal laksanakeun. Usaha anjeun dina diajar online anjeun bakal langsung pakait sareng kumaha anjeun ngalakukeun dina kursus anjeun. Anjeun ogé bakal nyieun komitmen kauangan ka diri anjeun. Investasi artos dina pendidikan anjeun bakal masihan anjeun hasil anu langkung ageung tungtungna. Kami terang anjeun tiasa ngalakukeun éta, sareng jero, kitu ogé anjeun!

JU Online Logo - Ngajar Online Ti saprak 1995. Kelas Maya. Hasil Nyata. Gambar Saham Siswa Awéwé Linggih dina taneuh sareng komputerna.

Rincian & Kriteria Pangakuan Siswa Online

Universitas Hodges henteu ngabédakeun dumasar kana ras, warna, agama, gender, orientasi seksual, asal nasional, umur, atanapi cacad dina nyayogikeun kasempetan pendidikan atanapi kasempetan padamelan sareng kauntungan. Sadaya anggota komunitas Universitas hargana sami. Universitas Hodges henteu ngabédakeun dumasar kana jinis atanapi cacad dina program pendidikan sareng kagiatan anu dioperasikeunana, saluyu sareng sarat sadaya panerapan féderal sareng nagara anu berlaku kalebet, tapi henteu diwatesan ku, Judul IX tina Perubahan Pendidikan 1972 , Bagéan 504 Undang-Undang Rehabilitasi taun 1973, sareng Amérika with Disability Act of 1990. Kawijakan ieu dugi ka duanana padamelan ku sareng lebet ka Hodges University.

 

Patarosan ngeunaan Judul IX, kedah diarahkeun ka Koordinator Judul IX:

Kelly Gallagher, Koordinator Judul IX 4501 Kolonial Blvd, Fort Myers, FL 33966

JudulIX@hodges.edu

239-938-7752

Judul IX Latihan tiasa diaksés Ieuh.

 

Panalitian ngeunaan Amérika sareng Undang-Undang Cacad kedah diarahkeun ka Koordinator ADA:

Josh Carcopa, Sutradara Pangalaman Siswa.

Panilitian mail kedah dikirim ka Kampus Fort Myers di alamat ieu: Universitas Hodges, Attn: Koordinator ADA, 4501 Kolonial Blvd, Fort Myers, FL 33966.

 

Universitas ngagaduhan hak pikeun nolak pangakuan ka pelamar nalika tindakan sapertos kitu dianggap paling dipikaresep pikeun pelamar atanapi universitas. Universitas henteu nampi pelamar anu aya kapercayaan anu jahat atanapi seksual kana program studi na. Ngalamar anu sanés anu ngagaduhan catetan kajahatan tiasa ngalengkepan Formulir Banding Daya Tangguh Felony, anu ditinjau ku subkomite Panitia Kasalametan Universitas. Sub-komite, anu kaputusan na final, bakal nangtoskeun kamampuan calon pikeun maju dina prosés panarimaan.

Inisiatif Pembelajaran Online di universitas diawasi ku kapamimpinan akademik unggal sakola masing-masing anu ngawaskeun integrasi kursus sareng program online kalayan prosés akademik. Kursus sareng program online dipidangkeun nganggo Canvas, sistem manajemen diajar universitas. Siswa anu nyandak kursus online diperyogikeun janten akrab sareng platform Kanvas sateuacan aranjeunna ngamimitian kursus na.

Sadaya kursus online anu diajarkeun di Hodges University panginten peryogi ujian akhir anu dikaluarkeun. Siswa diperyogikeun pikeun ujian akhir (meryogikeun webcam) salami kaping anu didaptarkeun dina portal MyHUgo. Unggal kursus online gaduh biaya proktoror anu pakait (mangga tingali jadwal SPP sareng Biaya dina Syarat sareng Kaayaan Pendaptaran).

Murid diajar / pendidikan jarak jauh online tiasa ngamimitian keluhan ngalangkungan email ka onlinelearning@hodges.edu.

Dina hal murid pendidikan online / jarak jauh ngarasa keluhan éta henteu dikokolakeun leres ku lembaga, murid tiasa ngalebetkeun keluhan ka kontak nagara ieu:

a) Ombudsman boga fungsi salaku primér nagara urang titik kontak pikeun ngungkulan patarosan sareng masalah ti pejabat sakola swasta sareng kantor program.

Ombudsman Jasa Sarua
850-245-9349
Equitableservices@fldoe.org

b) Upami Ombudsman henteu tiasa ngabantosan anjeun, hubungi Kantor Artikulasi di Dinas Pendidikan.

Siswa pendidikan / diajar jarak jauh online anu parantos ngalengkepan prosés keluhan Universitas Hodges sareng prosés keluhan kaayaan anu berlaku tiasa banding keluhan anu teu instruksional ka Florida State Authorization Reciprocity Perjanjian Postecondary Reciprocal Distance Education Coordinating Council (FL-SARA PRDEC). Kanggo inpormasi tambihan ngeunaan prosés keluhan, mangga buka Proses Keluhan FL-SARA kaca.

Kawijakan anu berlaku ieu (8.1 Hak sareng Tanggung Jawab Murid jeung 8.4 Kawijakan Keluhan Murid) diterbitkeun dina Buku Panduan murid Universitas Hodges anu tiasa dipendakan Ieuh.

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Hatur nuhun ka Hodges nawiskeun kursus online sareng lapangan, ogé kursus caket pikeun para profesional anu damel, kuring tiasa ngahontal kasaimbangan antara kéngingkeun pendidikan sareng ngadukung kulawarga.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Hatur nuhun kana panjadwalna anu fleksibel sanaos Universitas Hodges pikeun jalma déwasa anu damel anu kedah nyayogikeun kulawargana, sapertos kuring, kuring indit ti teu sanggup mampuh komputer pikeun ngawangun karajaan IT kuring sorangan.
Translate »